Rüyamda aldatıgımı gördüm ve sabah aglayarak uyandım..

prettywoman88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
177
2
0
Almanya
kötü rüya görmekten o kadar nefret ediyorum ki..Inanin rüyamda ne görüyorsam sabah o sekilde kalkiyor o sekilde tavir aliyorum mesala bugun rüyamda esimin beni aldattigini gördüm ve aglayarak uyandim etkisinde o kadar cok kaliyorum ki rüyamda esime kizdigim icin gün boyunca ona tavirli oldum bu halimden cok mutsuzum etkisini en az 1 gun üstümden atamiyorum tedavimi görsem ne yapsam bilmiyorum..

Hepimiz bazen film senaryosunu aratmayan rüyalar görürüz de,bütün gün bunun etkisin de kalıp eşinize olan davranışlarınız değişmişse dikkat etmek gerekir.
Bazı rüyalar gerçek gibi gelir ama adı üstünde rüya.Günlük hayatımıza bu kadar müdahale etmelerine izin vermemeliyiz.

Hepimiz bazen film senaryosunu aratmayan rüyalar görürüz de,bütün gün bunun etkisin de kalıp eşinize olan davranışlarınız değişmişse dikkat etmek gerekir.
Bazı rüyalar gerçek gibi gelir ama adı üstünde rüya.Günlük hayatımıza bu kadar müdahale etmelerine izin vermemeliyiz.

inan bende böyle düsünmeme ragmen yinede yapamiyorum tedavi görmem lazim belki

kotu ruyalar dedigin esin hakkinda gorudugun ruyalarmi sadece,, onunla alakali olan ruyalarinmi cok setksinde kaliyorsun veya herhangi bi kimseyi gordugundedemi bu boyle mesela anneni ablani..

sadece esinle alakali ve birbirine benzer konularda ruyalarsa aldatma,kandirma kotu aliskanlik gibi ruyalar esine olan guvensizligin varsa onun etkisi olabilirmi acaba,,bilincaltindan mi kaynaklaniyor?

eger ozellikle esinle alakali degilse,cok rahatsiz edici boyuttaysa seni mutsuz ediyorsa bi doktora danis,faydasi olur zarari olmaz bence

ayrica canim bazilariizin zor donemlerinde boyle ruyalarimiz karmasik olur,gun boyu dusunduklerimizi ruyamizda goruruz,eger oyleyse gun icinde kendini rahatlatmaya bak..

ve tabi cok onemli olanida ki bunu kesinlikle dene derim,, seytani ryalar vardir..korkutan etkisinde kaldigimiz ruyalar.. uyumadan once felak-nas ve ayetel kursi surelerini okursan faydasini gorurusun canim..

Sorma ya, aynı sorunları ben de yaşadım. Fakat bu rüyaları gördüğüm dönemlerde, eşim (büyük bir meseleden dolayı olmasa da) ona duyduğum güveni zedelemişti. Ben de rüyamda beni aldattığını gördüğümde sabah ağlayarak uyanıyordum. Bütün gün rüyanın etkisinden dolayı eşime kötü davranıyordum. Bir yerden sonra eşim bu muamelenin sebebini çözmüştü. Keyifsiz uyandığımda "kötü rüya mı gördün? bu gece ne yapıyordum?" diye soruyordu. :1:

Senin de eşinle aranda bu gibi sorunlar oldu mu? Son zamanlarda eşin güvenini sarsacak hal ve hareketlerde bulundu mu?

rüyada gördüklerinizle eşinize tavır almanız bence çok mantıksız...ben de eşime çok gülmüştüm geçenlerde : beni rüyasında başka bir erkeğe sarılırken görmüş 1 hafta boyunca nasıl sarılırsın diye başımız etini yedi :1: rüya bu diyorum ...olsun rüyada olsa sarılmasaydın diyor...çok güldüm...

bu olayı gerçekte yaşıyanları düşünün bir de...şükredin ve bir rüya yüzünden huzurunuzu kaçırmayın derim ben...

kötü rüya görmekten o kadar nefret ediyorum ki..Inanin rüyamda ne görüyorsam sabah o sekilde kalkiyor o sekilde tavir aliyorum mesala bugun rüyamda esimin beni aldattigini gördüm ve aglayarak uyandim etkisinde o kadar cok kaliyorum ki rüyamda esime kizdigim icin gün boyunca ona tavirli oldum bu halimden cok mutsuzum etkisini en az 1 gun üstümden atamiyorum tedavimi görsem ne yapsam bilmiyorum..

Ya Ben Ne Yapayım..
Sabah Ev Tel Çalıyor %100 Kayınvalidem Beni Uyandırmak İçin Arıyor..
Eşim : Fahri Fahri
Ben : Sessiz Mod Bekliyorum Başka Ne Diyecek Diye..
Eşim : Barış Barış
Ben : Sessiz Mod Bekliyorum, Başka Hangi Arkadaşlarının Adını Söyleyecek Diye..
Eşim : Aşkım Telefon..
Ben : Tamam Bakıyorum Hayatım..

:1::1::1::1::1::1::1:

Rüyalara Çok Kaptırma Kendini..:34:

Sorma ya, aynı sorunları ben de yaşadım. Fakat bu rüyaları gördüğüm dönemlerde, eşim (büyük bir meseleden dolayı olmasa da) ona duyduğum güveni zedelemişti. Ben de rüyamda beni aldattığını gördüğümde sabah ağlayarak uyanıyordum. Bütün gün rüyanın etkisinden dolayı eşime kötü davranıyordum. Bir yerden sonra eşim bu muamelenin sebebini çözmüştü. Keyifsiz uyandığımda "kötü rüya mı gördün? bu gece ne yapıyordum?" diye soruyordu. :1:

Senin de eşinle aranda bu gibi sorunlar oldu mu? Son zamanlarda eşin güvenini sarsacak hal ve hareketlerde bulundu mu?

aynen esimde bana bu sekilde davranmalai oldu ama esimin guvenimi sarsacak bir hareketleri olmadi

kotu ruyalar dedigin esin hakkinda gorudugun ruyalarmi sadece,, onunla alakali olan ruyalarinmi cok setksinde kaliyorsun veya herhangi bi kimseyi gordugundedemi bu boyle mesela anneni ablani..

sadece esinle alakali ve birbirine benzer konularda ruyalarsa aldatma,kandirma kotu aliskanlik gibi ruyalar esine olan guvensizligin varsa onun etkisi olabilirmi acaba,,bilincaltindan mi kaynaklaniyor?

eger ozellikle esinle alakali degilse,cok rahatsiz edici boyuttaysa seni mutsuz ediyorsa bi doktora danis,faydasi olur zarari olmaz bence

malesef tüm rülarda böleyim hatta gecenlerde rüyamda biri vana vuruyordu ve burnum kanamisti ve o anda uyandigimda brnumdan kan geliyordu cok acyip birsey gercekten

aynen esimde bana bu sekilde davranmalai oldu ama esimin guvenimi sarsacak bir hareketleri olmadi

Kocana güveniyorsan eğer, bu rüyaların üzerinde durma derim. Ben kendimi üzmedim mi sanki saçma sapan rüyalar için. Ama üzünce, zihni meşgul edince böyle rüyaları daha çok görüyor insan. Kafanı dağıtmaya bak. Uyumadan önce odanı havalandır, rahatlatıcı bitki çayları iç... Kocanla güzel güzel muhabbet edip öyle uyu. İnsan rahat olunca kötü rüya görme olasılığı daha az oluyor.

canım dua et içini ferah tut sadece ve allaha sığın ancak böyle kurtulursun bu rüyanın evhamından.bende bir rüya görmüştüm bundan birkaç sene önce 6 senelik bir beraberliğim vardı.bir tesadüf sonucu aldatıldığımı öğrendim bunu ona söylediğimde inkar etti tabi.bende sevgimden gözü kör olmuş vaziyette ona inandım.sonra rüyalar görmeye başladım beni aldattığına dair.sana tavsiyem kalbini ferah tut gerisi allahtan.eşinede yansıtma yoksa gerçekten aranız bozulur.

bana da oluyor bazen :( o kadar gerçekçi oluyor ki hatırlayıp hatırlayıp eşime tavır alıyorum. zavallım ne yapacağını şaşırıyor :66:

Biz evlenene kadar eşim en az ayda bir onu aldattığımı görürdü rüyasında. Bir bakardım telefonda tripli, şakayla karışık göstercem ben sana :53: Dedim ne oluyor? Meğer onu aldatmışım :66: Sonra ne zaman böyle tripli olsa derdim yine aldattım galiba seni heh? :62::62::62:

Anladığım kadarıyla bu tamamen beni kaybetme korkusuyla bilinçaltının etkisiyle olan bir olay. Yoksa aldatmayacağımı benim kadar iyi bilir.

benim bildiğim kadarıyla rüyanda öyle birşey görsen gerçektende aldatıyor demektir..
bi kaç arkadaşıma olmuştu bu, hiç şüphe yokken böyle bi rüya görmüşler, kısa bir süre sonrada gerçekten aldatıldıklarını öğrenmişler
hatta bir tanesi aldattığı kadını bile görmüş, tipini falan

benim bildiğim kadarıyla rüyanda öyle birşey görsen gerçektende aldatıyor demektir..
bi kaç arkadaşıma olmuştu bu, hiç şüphe yokken böyle bi rüya görmüşler, kısa bir süre sonrada gerçekten aldatıldıklarını öğrenmişler

Rüyalar bazen gerçeği bazen de bilinçaltını yansıtır. Ya aldatmıyorsa gerçekten? Bir rüya için ortalığı karıştırmaya değer mi?

eşine öyle acıdım ki birden:1: çünkü kendimi gördüm onda.
benim eşim de senin gibi, gece rüyasında manyak manyak şeyler görür yok aldatırım yok evden çıkar gierim falan sonra koca gün bana trip atar sen nası beni aldatırsın diye:27:
gerçekten çok garip bi durum :1:
hatta benim eşim bazen ciddi ciddi küser ya, ondan sonra da yapmadığım bişey için gönlünü alırız mecbur adamın :9:

sana tavsiyem kızacaksan da şakayla kız eşine. rüyamda beni aldatıyodun gıcık ne işin vardı o kadınla falan de bi iki dürtükle hem sen sinirini çıkarırsın hem eşin rahatsız olmadan kıskanıldığını hisseder, olur biter:61:

sen de..
kadın zaten evham yapmış, üstüne dediğine bak..

Back
X