- Konu Sahibi prettywoman88
-
Hepimiz bazen film senaryosunu aratmayan rüyalar görürüz de,bütün gün bunun etkisin de kalıp eşinize olan davranışlarınız değişmişse dikkat etmek gerekir.
Bazı rüyalar gerçek gibi gelir ama adı üstünde rüya.Günlük hayatımıza bu kadar müdahale etmelerine izin vermemeliyiz.
kötü rüya görmekten o kadar nefret ediyorum ki..Inanin rüyamda ne görüyorsam sabah o sekilde kalkiyor o sekilde tavir aliyorum mesala bugun rüyamda esimin beni aldattigini gördüm ve aglayarak uyandim etkisinde o kadar cok kaliyorum ki rüyamda esime kizdigim icin gün boyunca ona tavirli oldum bu halimden cok mutsuzum etkisini en az 1 gun üstümden atamiyorum tedavimi görsem ne yapsam bilmiyorum..
Sorma ya, aynı sorunları ben de yaşadım. Fakat bu rüyaları gördüğüm dönemlerde, eşim (büyük bir meseleden dolayı olmasa da) ona duyduğum güveni zedelemişti. Ben de rüyamda beni aldattığını gördüğümde sabah ağlayarak uyanıyordum. Bütün gün rüyanın etkisinden dolayı eşime kötü davranıyordum. Bir yerden sonra eşim bu muamelenin sebebini çözmüştü. Keyifsiz uyandığımda "kötü rüya mı gördün? bu gece ne yapıyordum?" diye soruyordu.
Senin de eşinle aranda bu gibi sorunlar oldu mu? Son zamanlarda eşin güvenini sarsacak hal ve hareketlerde bulundu mu?
kotu ruyalar dedigin esin hakkinda gorudugun ruyalarmi sadece,, onunla alakali olan ruyalarinmi cok setksinde kaliyorsun veya herhangi bi kimseyi gordugundedemi bu boyle mesela anneni ablani..
sadece esinle alakali ve birbirine benzer konularda ruyalarsa aldatma,kandirma kotu aliskanlik gibi ruyalar esine olan guvensizligin varsa onun etkisi olabilirmi acaba,,bilincaltindan mi kaynaklaniyor?
eger ozellikle esinle alakali degilse,cok rahatsiz edici boyuttaysa seni mutsuz ediyorsa bi doktora danis,faydasi olur zarari olmaz bence
aynen esimde bana bu sekilde davranmalai oldu ama esimin guvenimi sarsacak bir hareketleri olmadi
kötü rüya görmekten o kadar nefret ediyorum ki..Inanin rüyamda ne görüyorsam sabah o sekilde kalkiyor o sekilde tavir aliyorum mesala bugun rüyamda esimin beni aldattigini gördüm ve aglayarak uyandim etkisinde o kadar cok kaliyorum ki rüyamda esime kizdigim icin gün boyunca ona tavirli oldum bu halimden cok mutsuzum etkisini en az 1 gun üstümden atamiyorum tedavimi görsem ne yapsam bilmiyorum..
benim bildiğim kadarıyla rüyanda öyle birşey görsen gerçektende aldatıyor demektir..
bi kaç arkadaşıma olmuştu bu, hiç şüphe yokken böyle bi rüya görmüşler, kısa bir süre sonrada gerçekten aldatıldıklarını öğrenmişler
hatta bir tanesi aldattığı kadını bile görmüş, tipini falan
benim bildiğim kadarıyla rüyanda öyle birşey görsen gerçektende aldatıyor demektir..
bi kaç arkadaşıma olmuştu bu, hiç şüphe yokken böyle bi rüya görmüşler, kısa bir süre sonrada gerçekten aldatıldıklarını öğrenmişler
hatta bir tanesi aldattığı kadını bile görmüş, tipini falan
sen de..
kadın zaten evham yapmış, üstüne dediğine bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?