havvamm Agresif serseri bir beybiyim🐣😂 Kayıtlı Üye 3 Şubat 2009 876 1.837 333 29 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi havvamm #1 dün gece rüyamda çok ağladım babamı teröristler öldürcekmiş peşindeymiş taşınalım diyoruz taşıncaksak nereye gidicez falan tartışıyoruz ailece . adamlar babamı izliyomuş. sonunda aşağıda karşısına çıkıyolar öldürmek için ben yalvarıyorum yapmayın beni öldürün o benim babam sizin çocuğunuz yokmu falan filan rüya boyunca ağladım. kalkınca oh rahatladım valla. banada bakabilirmisn acaba
dün gece rüyamda çok ağladım babamı teröristler öldürcekmiş peşindeymiş taşınalım diyoruz taşıncaksak nereye gidicez falan tartışıyoruz ailece . adamlar babamı izliyomuş. sonunda aşağıda karşısına çıkıyolar öldürmek için ben yalvarıyorum yapmayın beni öldürün o benim babam sizin çocuğunuz yokmu falan filan rüya boyunca ağladım. kalkınca oh rahatladım valla. banada bakabilirmisn acaba
N_e_s_L_i Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 108 0 46 İstanbul 6 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi havvamm #2 ağlamak tam tersine sevinçle yorumlanır ama böyle üstünü başını yırtarak ağlamak kedermiş