Rüyamda bile iş görüyorum

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
1.045
1.180
133
29
Herkese merhabalar,

22 yaşımdayım, haziran ayında mezun oldum temmuzda ise basladim. Turkiye'de unlu bir baharat firmasinin sirketinde calisiyorum. Bolumumle ilgisi yok fakat takdir edersiniz ki atanmak cok zor ve ben yillarimi kpss ugruna heba etmek istemedim. O yuzden hemen ise girdim.

Benim derdim su , ruyamda bile is goruyorum mesela ruyamda su firmadan çek geldi su firmanin senedi protesto oldu vs. vs.

Bunu onlemek icin ne yapabilirim. Fikirlerinizi belliyorum..

Bende insaat teknikeriyim mimari ciziyorum..ruyamda sürekli cixim yapiyordum hatta çözmem gereken bi sorun varsa rüyamda çözüyordum :))) yada gece uyandigimda aaaa şunu yapmayı unuttum diye hatirlayip sabah işe gider gitmez düzeltiyodum ...geçiyoo zamanlaa

Evet bende oyleyim iste umarim benimkide zamanla gecer..

Zamanla geçer. Eskiden bir fastfood zincirinde çalışırdım. Kasada "xxxxe hoşgeldiniz" diye sesli karşılama yapmak zorunluluğu vardı. Bazen uykumda "xxxe hoşgeldiniz" diye bağırırdım.
Şimdi ki işimi de çoğu zaman görürüm rüyamda normal bir şey bu. Kafanı biraz rahatlatmanı tavsiye ederim.

Sadece ben boyleyim saniyordum demek ki yalniz degil misim :) aklimdan cikarmaya calissamda cikmiyor

Kpss calisirken ruyamda muhasebedeki tek duzen hesap planini fln tekrar ederdim. Bildiginiz 7 24 ders calisiyor gibiydim. Bence aktif bir sekilde isinizi ogreniyor tecrube kazaniyorsunuz. Suan odaklanmissaniz cok normal gibi geldi bana

Kpss calisirken ruyamda muhasebedeki tek duzen hesap planini fln tekrar ederdim. Bildiginiz 7 24 ders calisiyor gibiydim. Bence aktif bir sekilde isinizi ogreniyor tecrube kazaniyorsunuz. Suan odaklanmissaniz cok normal gibi geldi bana
Evet henuz ogrenme ve adepte olma asamasindayim

henuz acemisiniz sanirim zamanla geciyor
bende bir ara bi yere kasiyer girmistim annem sabah is icin uyandirmaya geldiginde saat 8 demistide 19.99 demistim zamanla geciyor

Geçiyor geçiyor merak etmeyin. Ben yoğun bir teksitl firmasında çalışırken yan dairede telefon çalsa irkilirdim imalatçı mı fasoncu mu arıyor diye. Tabi bu 16-17 sene önceydi. Zamanla geçiyle siz de en kaba tabirle iş hayatına karşı kaşarlanıyorsunuz.

Evet olabilir cunku bu benim ilk is deneyimim daha once hicbir yerde calismamistim

Bende sizin gibiyim inanın uyanınca sanki tüm gece çalışmışım gibi yorgun uyanıyorum

ben mezun olali 7 sene oldu. hala sinava giriyorum. her defasinda basaramiyorum. her uyandigimda basarimistim dimi diye hatirlamaya calisiyorum. gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…