Rüyamda eski sevgilimi görüyorum

sedmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
101
1
96
İstanbul
merhaba kızlar
ben 25 yasında 2bucuk yıllık evli bi bayanım.evlılıgımden once uzun süren bir ilişkim oldu yani lise yıllarından baslayan ve yaklasık 3 yıl kadar süren bı ilişki.neyse evlılıgımden sonra ara ara ruyalarımda gormeye basladıgım eskı sevgılım kafamı karıstırır oldu.eskıden aynı mahallede oturyorduk.evlendıkten sonra konusma fırsatımda oldu ona ruyamda gordugumude soyledım oda aynı sekılde benı gordugunu soyledı ne derece dogrudur bılmıyorum tabi.evlılıkte bılırsınız kavga ettıgınzde keske evlenmeseydım dedıgınız noktalar cok oluyor.ama ben bunu bazen kendıme keske onla evlenseydım dıyorum.neyse uzatmıyım.. evlılıgıme asla ve asla bı zarar gelmesını ıstemıyorum ama onu ruyamda gordugum ıcınde ıster ıstemez gordugum ruya aklıma gelıyo ve dolayısıyla o tabii..onu hatırlamak ıstemıyorum ama anneme her zıyaretımde malesef orda oturdugu ıcın aklıma gelıyo :( ne yapmalıyım bilmiyorum bu ruyaların ne anlama geldıgınden anlayan ve bana bı fıkır vermek ısteyen varmı :59::59::59

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem evliliğine zarar gelsin istemiyorsun; hem de eski sevgiline "seni rüyalarımda görüyorum" diyorsun.

Acilen aklını başına almanı tavsiye ediyorum; bu gidişin sonu hiç hayırlı değil.

Ayrıca rüyalarının yoruma falan ihtiyacı yok; senniyeti bozmuşsun.

Son düzenleme:
herkezin başına gelir çok mana yükleme boşver..konuşma ama bence konuşursan aklın karışır

rüyanda gördügüne göre demek ki hala sende de bilinç altında
bir şeyler var..
evliliğim bozulmasın istiyorsan
bence acilen onla görüşmeyi kes ve rüyalarını da kendine sakla..

merhaba kızlar
ben 25 yasında 2bucuk yıllık evli bi bayanım.evlılıgımden once uzun süren bir ilişkim oldu yani lise yıllarından baslayan ve yaklasık 3 yıl kadar süren bı ilişki.neyse evlılıgımden sonra ara ara ruyalarımda gormeye basladıgım eskı sevgılım kafamı karıstırır oldu.eskıden aynı mahallede oturyorduk.evlendıkten sonra konusma fırsatımda oldu ona ruyamda gordugumude soyledım oda aynı sekılde benı gordugunu soyledı ne derece dogrudur bılmıyorum tabi.evlılıkte bılırsınız kavga ettıgınzde keske evlenmeseydım dedıgınız noktalar cok oluyor.ama ben bunu bazen kendıme keske onla evlenseydım dıyorum.neyse uzatmıyım.. evlılıgıme asla ve asla bı zarar gelmesını ıstemıyorum ama onu ruyamda gordugum ıcınde ıster ıstemez gordugum ruya aklıma gelıyo ve dolayısıyla o tabii..onu hatırlamak ıstemıyorum ama anneme her zıyaretımde malesef orda oturdugu ıcın aklıma gelıyo :( ne yapmalıyım bilmiyorum bu ruyaların ne anlama geldıgınden anlayan ve bana bı fıkır vermek ısteyen varmı :59::59::59

neden hala eski kapnmış küllenmiş bi aşkı gündeme getirmek istiyosun ki geçmiş geçmişte kalmistır onunla nasıl ortamı oldu konuştun bilmiyorum ama gereksiz bi iş sonçta sen evlisin artık bi başkasıyla yaşadığın bi hayat var nie onunla konsup hem onun aklına hem kendi aklına getiriyosun o günleri rüyanda görmeye gelince herzaman onu düşündüğün burdan belli bilinçaltına onu soktuğun için rüyandada onu görüyosun bu rüyaların yorumlanacak bi tarafı yok anlayacağın kendi hayatını mahvatmek istemiyosan aklını basına al derim sonra çok üzülür kendini ummadık yerde ve konumda bulursun son olarak eşin eski sevgilin olduğunu ve annenlele komşu olduğunu biliyomu

rüyamda gordugumu bılıyor soyledım ama annemlere komsu oldugunu bılmıyor tabıkı.haklısın sanırım bılıncaltım bu ruyaları gormeme sebep oluyo.bende istemem asla evliliğime bir zarar gelsin.

rüyanız tamamen bilinç altı yoksa rüya değil kabus dersiniz ben ençok buna kızıyorum madem aklınızda eski sevgiliniz var evlenmeseydiniz yazık deilmi eşinize keşke eski sevgilimle evlenseydim diycenize ozaman çok iyiyse ayrılmasaydınız diyorum

Son düzenleme:
Eski sevgilinle konuşmak bence kocana yaptıgın en büyük hata olmuş .... Günah yani o adama ... Büyük cesaret nasıl korkmadın biri görür gider kocama söyler diye hala bastırılamamaış duyguların var sanırım eski sevgiline karşı yazık çok yazık !!

eski sevgilimle sorunlar oldugu ıcın ayrıldık tabiki muhtesem biri olsaydı zaten onu tercih ederdim.kimse 4 4lük değildir onun biraz psikopatlıgı vardı.

eski sevgilimle sorunlar oldugu ıcın ayrıldık tabiki muhtesem biri olsaydı zaten onu tercih ederdim.kimse 4 4lük değildir onun biraz psikopatlıgı vardı.

eski sevgilini gördün mü kaç derim ben ne olur ne olmaz psikopatta diyorsun sagı solu belli olmaz

rüyamda gordugumu bılıyor soyledım ama annemlere komsu oldugunu bılmıyor tabıkı.haklısın sanırım bılıncaltım bu ruyaları gormeme sebep oluyo.bende istemem asla evliliğime bir zarar gelsin.

rüyanda gördüğünü biliyo:53: zorl eşini kendinden soğutmak istiyosun ya canım sen kendini şinin yerine bi koysana seninle uyurken aklında rüyasında başka hatta eski sevgilisini görsen napardın bunu sana söyleseydi bunun aranıza soğukluk girmesinden başka bi getiresi olmaz sana

tabiki ister istemez bi güvensizlik olurdu bendede.her yataga yatısımda acaba?? derdim bende..
haklısınız kendıme aciillenn bi çeki düzen vermem lazım..

evett... diger bir arkadasta demis zaten... kendinizi esinizin yerine koyun... esiniz gidip eski sevgilisine ,,ben seni rüyamda gördüm,, dese siz napardiniz ???

simdi sizde kendinize ceki düzen verin ve kendi yuvaniza gelecege bakin :128:... eskileri karistirmayin eski sevgilinizlede görüsmeyin bidaha... :20:

Ben de rüyamda eski sevgilimi gördüğüm oluyor üstelik hiç aklımda yokken ben birde uykumda konuşurum eşimin böyle bir şeyi bilmesi facia demektir:18:
Bir kere facede birini arıyoruz yanlışlıkla eski sevgilimin adını söylemiştim kıyamet kopmuştu.

Yanlış anladım galiba; kocan, eski sevgilini rüyanda gördüğünü mü biliyor:53:

Oldukça fantastik bir çiftsiniz.

O neler görüyormuş rüyalarında anlatıyor mu sana :53::53:

Back
X