Rüya Yorumları rüyamda eski sevgilimin getirdiği ??

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
bugün rüyamda eski sevgilim evime gelmiş. bir bakıyorum masaya iki tane balık şeklinde büyükçe pasta getirmiş.
ailemi tanımıyor bu arada. ama rüyamda ailemdeki herkesle normal bir şekilde konuşuyor.
neye işarettir acaba
yorum yapabilecek varmı arkadaşlar?

Eski sevgilini fazla düşündüğünden görmüşsündür rüyanı. Bir şeye yorma bence. Düşünmemeye çalış

Rüyalara fazl takılmayın bilinçaltınızdan dolayıdır gerçek hayatla ilgisi yoktur hayırlara vesile olsun deyin geçin bu kadar ciddiye alıp bir umuda girmeyin yani bu bölümde rüya tabiri bölümü değil

Bilinc alti canim o. Bende oyle etkileyici bi ruya gormustum ki es sevgilimle ilgili. Cennet gibi bi yer de bi suru guzel seyi bi arada görmüştüm. Msj attim o vesileyle baristik. Ama sonu daha beter hüsran oldu.

Ben yorumlayayım canım.. Geçtiğimiz kanlı ayın etkisi bunlar.. Canın balık çekmiş, tatlı niyetinede pasta istemişsin. Gecede eski sevgilimi düşünerek uyumuşsun. Ay dünyanın dünya güneşin güneş senin sen eski sevgilinin etkisindesin canım dikkat etmekte fayda var..

Şimdi sen bekliyosun ki, biz diyelim bu rüya evlilige işaret, eski sevgilin aileden biri gibi davraniyor, iste balık da kısmet, pasta da dügün pastası falan... Her neyse iste buna benzer bir yorum bekliyosun anladıgım kadariyla yoksa bunun yorumlanmayacak, burada sorulacak bir yanı yok.
Bilinçaltı!!! Başka şeylere yoğunlaş.

yooo hiçte öyle bir beklenti içinde değilim, o sizin hayal dünyanız
rüyayla amel olmaz
ancak birşeylere işarettir. o yüzden sordum.
zaten eski sevgiliyi dünyaları önüme de serse istemiyorum ki.. asla kabul etmeyeceğimi biliyorum.
başka bir anlamı vardır varsa şayet

Eski sevgilin evinize gelmiş, onla ilgili duyacağın bir gelişmeye işaret eder. Balık, kısmet demek,pasta nişan'a delalet eder eski sevgilin in kısmeti açılmış nişanlanmış yada nişanlanacak siz duyacaksınız onun adına çok sevineceksiniz

Kendiniz söyluyorsunuz ruya ile amel edilmez diye ama anlam cikarmaya calisiyorsunuz. Ne anlama gelsin istersiniz ruyanizin. Ya da gelen yorumlara gore ne yapmak niyetindesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…