- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Bu bi rüyamı
Ben şok.. bence ciddiye alıncak bir rüya değil
Çok detaylı bi rüya görmüşsün gerçektenValla film gibi degil mi daha ne detaylar gordum bebege uyku egitimi veriyorum aileme acikliyorum halalarimla konusuyorum isyerinden dogum izni aliyorum gercekten tum ayrintisiyla gordum ama en baskin hissim sevinc ve mutluluktu bebegim olacak diye o kadar mutluydum ki umrumda bile degildi kim ne dusunur. Acaba cocuk mu istiyorum icten ice?
Gürcü adam iyimis
Çok detaylı bi rüya görmüşsün gerçekten
Valla cok etkisinde kaldim ya. Butun gun aklimdan cikmadi. Bebegim de cok tatliydi kucucuk suratli Kara gozlu Kara sacli biseydi.
Bilinç altında ne yaşıyon kız sen öyle dizi gibi rüyamı olurAynen arkadaslarim da inanmadi bu kadar uzun ve detayli ruya olamaz diye ama benim ruyalarim hep boyle uzun uzun dizi gibi ve detayli neden bilmiyorum bir sebebi olabilir mi ki acaba aklima takildi epey.
Bence babanız size kendi memleketinden görücü getircek. Bu bey de gürcü. -ailenizin sevmesinden görücü gelecegine ve mutlu olduklarına yoruyorum- evlenir evlenmez hemen hamile kalcaksınız. Ve nikahtaki keramete hak verircesine bu beye aşık olcaksınız. Ve son olarak burdaki hamilelik topiclerine ister istemez gözünüz kaymıs bu da bilincaltınızda dogmamıs cocugunuza karsı sabırsızlık sevgi ve özlem oluşturmuş.
İşsiz zamanıma denk geldi agshhdjd
Belki içten içe evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsun.
Veya etrafında sürekli sana bunu söylüyorlardır. Bilinç altı yapmışsındır.
Ya da üstün açık kalmıştır
Allah hayırlı bir eş hayırlı evlatlar ve güzel bir yuva nasip etsin canımKesinlikle bu ruyadan sonra cocuk istedigime karar verdim. Boyle bi mutluluk olamaz. Uyandiktan sonra bile iki saat mutlu gezdim ya cok sevimliydi bebek. Anneme anlattim rüyamı dedi ki amaaan evlilik disi mevlilik disi torun dedin ya bende akan sular durdu diyor. Galiba bilincaltim "bu kiz herhalde evlenmicek" diye umidi kestiginden bana bu sekilde cocuk bahsetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?