Rüya Yorumları Rüyamda geçmişimdeki kişiler.

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.708
7.488
448
Selamlar...
Kızlar aylardır rüyamda geçmişte(4-5 yıl oldu) beni kırmış ve hayatımdan çıkardığım iki insanı görüp duruyorum..
Neredeyse her gece ve neredeyse her rüyamda...
Rüyamın iyi - kötü olması farketmiyor, gerçekçi ve çok etkileyici yanları da yok genelde, bazen çok iyi oluyorlar rüyamda bazen kötü.
Rüyamın ana konusu içinde olmasalar bile örneğin yolda giderken yol kenarında duruyor öyle geçerken görüyorum o insanı yine, figüran olarak da oluyorlar.
Stresli, endişeli bir döneme girdim biraz, sınava hazırlanıyorum, ilk zamanlar çok korktuğum irkilerek uyandığım geceler olmuştu bu kişilerden bağımsız ama bu kişileri normal rüyalar şeklinde görüyorum devamlı.
Hayatımda tekrar isimlerinin geçmesini asla istemediğim insanlar bir ara yeniden karşılaşacak mıyım bir zararları mı olacak endişesi taşımıştım açıkçası çünkü özellikle bir tanesi bu konuda enerjimi düşüren girişimler yapmıştı yıllar içinde, ama sonra düşünme boşver enerjini düşürme dedim kendi kendime. Acaba ekstra stres kaynağı olmasından korkuyor muyum hala...
Ve aylardır görüyor olmama rağmen kafama takmıyorum öyle, olağan gibi görmeye başladım, gün içinde aklımdan geçmiyor ama bir anlamı varsa ve bilen varsa diye sormak istedim.
Dilerim ki sadece bilinçaltı olsun...

Back