Ruyamda isim soylenmesi

esrosgiller

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
404
103
33
31
Oncelikle Mrb 34 haftalik gebeyim dun gece ruyamda kizimi dogurmus gordum bembeyaz tulum icinde basinda dantelli beyaz sapkasi vardi yuzude akçacıktı yuzunu gormedigim bi kadin kim oldugunu bile bilmiyorm kizinin adini pinar koy cok hayirli olucak dedi pinar koymami istedi bende esime ne dersin koyalimmi dedim oda olur dedi dondum kizima senin adin artik pinar diye seslendim etkisinde cok kaldim ismini hümeyra koyucaktim tam karar veremedik aslimda ama buyuk ihtimal olucakti simdi bu sekilde ruya gordum lutfen yorum yapin koymalimiyim sizce

Tabiki evet 🌸 ismi beğeniyorsanız bence olabilir rüyalar beni çok etkiler

Benim annem de rüyasında bir erkek ismi duymus. " isim hiç güzel değil ama, rüyamda gördüm,koyayım ";diye düşünmüş.
Şükür ki kız doğmuşum 😂
Bence isim güzelse düşünülebilir. Ama cirkinse rüyadır diyip geçmek lazım
Pınar ismi Hümeyra 'dan çok daha güzel. Hem anlamı güzel, hem söylenişi guzel, hem Türkçe,hem çok yaygın değil.
Hümeyra biraz daha eski zaman ismi, sanki babaannesi ayilmış bayilmis da onun adını koymuşsunuz gibi.

Benim annem de rüyasında bir erkek ismi duymus. " isim hiç güzel değil ama, rüyamda gördüm,koyayım ";diye düşünmüş.
Şükür ki kız doğmuşum 😂
Bence isim güzelse düşünülebilir. Ama cirkinse rüyadır diyip geçmek lazım
Pınar ismi Hümeyra 'dan çok daha güzel. Hem anlamı güzel, hem söylenişi guzel, hem Türkçe,hem çok yaygın değil.
Hümeyra biraz daha eski zaman ismi, sanki babaannesi ayilmış bayilmis da onun adını koymuşsunuz gibi.
İlahi guldurdun beni 😁biraz nette arastirdim koyulmasi daha iyi gb seyler yaziyo koyulmassa huysuz aksi simarik olur gb seyler yazmislar korktum acikcasi😀

Rüyalarımız bilinçaltımızdan gelir.
Etkilenmeye gerek yok bence. ☺️
Oylemi acaba ☺️ gebeligimin ilk haftalarimda da bi ruya gormistum annem senin kizin olucak diye surekli tekrarliyodu herkez erkek dedi ruyam cikti ruyalarim hep ongorum gb bisey aslinda ne goruyosam cikiyo birazda onun etkisi sanirim

Back
X