Rüya Yorumları rüyamda sevgilimi denizde hareketsiz gördüm yorumlayabilir misiniz lütfen

gmzygnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
3
1
38
Mevsim sanki sonbahardi sevgilim deniz kenarinda oturmuş bi masaya sigara cay falan iciyordu. Yalnizdi. Deniz dalgalı hava bulanikti. Ben de gökten onu izliyor gibiyim. Ruyanin icinde yokum sanki. Sonra bi bakiyorum çocuk yani sevgilim denizde gozleri kapali ama yatar durumda değil hareket de etmiyor cirpinmiyor da. Sonra yaklaşık bi senedir gormedigim bi kiz arkadasim onu goruyo ve denize girip sevgilimi kıyıya çıkartıyor. Ruyami yorumlayabilir misiniz lutfen.

her kişinin rüya sembolleri farklıdır ama kendi sembollerimle yorumladım ki doğru olmama ihtimali yüksek
ama aynen şöyle arkadaşım
senin sevgilinle aran bozulacak ayrılık olacak,
sevgilin çok acı çekecek sense uzaktan seyredeceksin ya da haberini alacaksın
ve sonrasında o bir senedir görmediğin kız arkadaşın veya o kız arkadaşının adında bir kız onu bu acıdan çekip çıkaracak ve onunla devam edecek...
seninle ilgili aşk acısından o kız kurtaracak...
ama rüya ile amel edilmez bir
bu benim sembollerimle yorumum iki:) yani inanmayabilirsin de inansan da ona göre hareket etme

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…