ruyamdan cok etkilendim lutfen anlarim diyen bir ileri bakabilir mi???

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Oncelikle sabirlaokudugunuz icin tesekkur ederim.cok ruya gorurum genelde hep birseye cikar.ama bu sefer karma karisik merak ettim dayanamadim yazdim belki anlayan cikar dedim.
Oncelikle iki bocek gordum.dikkatlice baktim biri karinca ve kumelenmisler korkum azda olsa gecti.
sonra bir masaya otuyorum yeni biriyle tanisiyorum erkek karsimdaki kisi.ben nisan attim diyorum herseyi anlatiyorum.
sonra isik hiziyla sanki kendimi bir gemide karsimda bir bayan sohbet ederek acik denizde gidiyoruz.
sonra geminin gectigi yerde kenarda bir bina var.binanin balkonlari yikiliyor insanlar asagi dusecekken helikopter ucak gelip aliyor sasiriyorum aaa bak ne oldu diyorum.sonra baska ucak yada helikopter geminin uzerine geliyor sirtimi egiyorum korkudan ama o kadar tavanina geliyor ki geminin agirligindan belim aciyor.tekrR hersey normale donuyor.
karsi mmasamda eski is arkadasim gulup egleniyor sesleniyorum beni gormuyor.eski sarkilardan caliyor bir bayan dansediyor arkadasim izliyor.bende gulumsuyorum sarkiyo mirildaniyorum.

Son düzenleme:
Her ruyanin anlami olucak diye bisey yok bosver takilma. Hem burda birilerine ruyayi yorumlatmak dogru degil herkese yorumlatilmaz iyi olmaz denir.

bonıbon12 ne bılıyım ışte cok etkılendım ne anlama gelıyor bılmek ıstedım normalde buraya sırf ruya ıcın konu acmam...

bende çok rüya görürüm ,ama hiç yorumlamam şöyle olacak böyle olacak diye ,etkisinden uzun süre çıkamam da ,

sen deniz görmüşsün güzeldir ,mavi veya yeşil ise deniz hayırlı haberdir ,bulanıksa veya çamurluysa kötüye yorulur ,karınca berekettir bolluktur paradır derler ,
bina gördüm diyorsun mevkidir ,içinden dökülen insanlar başarısız çalışanlar demektir ,yani iş yerinizle ilgili iş arkadaşlarınızdan işten ayrılan olabilir ,helikopter üzerinize kadar gelip ağırlık veriyorsa işten ayrılan kişinin işleri sizin üzerinize kalabilir

gülüp eğlenmek rüyada iyidir derler ,o gördüğünüz arkadaşınızla ilgili birşeyler olabilir
karşınızda nişan attığını söylediğiniz kişiyi tanımıyorsanız yakın zamanda biri ile tanışıp muhabbet kuracaksınız belkide

rüyanız hayra çıksın inşallah

bende dün gece rüyamda 18 yaşında bir delikanlı bana aşık olmuş ,seninle evlenicem diyo :9: oğlum bak ben 33 yaşındayım çoluk çocuğum var vazgeç diyorum ,yok diyo seni almada gitmem :9: hayrolsun

Son düzenleme:
ben cok rüya görür ve yorumlarım bazen tuttu dıyenler olur..kendımınkını bu kez yorumlayamadım ıstemedım agzına saglık bakalım gorucez yazarım buraya cıkarsa..senın ruyana gelince 18 lık delıkanlı asık olmus ya bence o soyledır esınden yeterı kadar ılgı goremıyorsun ama yakın zamanda sana bır jest yapacak yada degısecek farklılık olacak gıbı yorumladım ben..isabetsız olduysa nacızane benden bu kadar..

ben cok rüya görür ve yorumlarım bazen tuttu dıyenler olur..kendımınkını bu kez yorumlayamadım ıstemedım agzına saglık bakalım gorucez yazarım buraya cıkarsa..senın ruyana gelince 18 lık delıkanlı asık olmus ya bence o soyledır esınden yeterı kadar ılgı goremıyorsun ama yakın zamanda sana bır jest yapacak yada degısecek farklılık olacak gıbı yorumladım ben..isabetsız olduysa nacızane benden bu kadar..

valla ara sıra o ilgisizlik her kocada oluyor malesef :1:jest kısmını sevdim umarım çıkar

Back
X