Rüya Yorumları rüyamı yorumlar mısınız? cok tuhaf..

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.710
17.813
248
Merhabalar.. Bu islerden anlamadigm icin sizlere danisiyim dedim..
Dun gece bi kiz arkadasim beni ruyasinda gormus.
Karanlik bi yerde ben bikiniyle uzaniyorum ve basimda biri bekliyor.
Bi ateş bana dogru geliyor ve ben ates cok yaklastigi icin yuzumu ellerimle kapatiyormusum
Bu ne demek oluyor ?
Lutfen yorumlar misini
Tesekkurler

Uyarici bir ruya olabilir bocugum .. Korumasiz ve tehlikelere acik gibi duruyorsun ruyada ... Hayir olsun insallah... Dikkatli ol herkese guvenme ;)

Haklisin ablam sanirim uyarici bi ruya.. Cok urkutucu..
Tehlikeleri farkettigin halde gozletini kapamanda , tehlikeden haberder lakin uzaklasmak yerine gormezlikten geliyormussun gibi ;)
İcine sor bocugum ..aslinda öylemi?? bildigin halde tehlikeri ,uzaklasmak yerine sadece gormezliktenmi geliyorsun aceba ;)?

Tehlikeleri farkettigin halde gozletini kapamanda , tehlikeden haberder lakin uzaklasmak yerine gormezlikten geliyormussun gibi :KK66:
İcine sor bocugum ..aslinda öylemi?? bildigin halde tehlikeri ,uzaklasmak yerine sadece gormezliktenmi geliyorsun aceba :KK66:?
Abla cok dusundurucu sorular sordun:cry:

Merhabalar.. Bu islerden anlamadigm icin sizlere danisiyim dedim..
Dun gece bi kiz arkadasim beni ruyasinda gormus.
Karanlik bi yerde ben bikiniyle uzaniyorum ve basimda biri bekliyor.
Bi ateş bana dogru geliyor ve ben ates cok yaklastigi icin yuzumu ellerimle kapatiyormusum
Bu ne demek oluyor ?
Lutfen yorumlar misini
Tesekkurler
Canım senin gizlediğin günahlar var olabilir
onların aşikar olmaya yaklaştığına dair gibi geldi
Yani biliyorum tuhaf bir yorum oldu ama çıplaklık günahların ya da gizlediğin bir ayıbın açığa çıkması
ateş de günah ama bazen de müjde ama sen yüzünü kapattığın için böyle yorumladım
Dikkatli ol derim temkinli yaklaş dua et..
Hayır olsun inşallah daha güzeldir anlamı yanlış anlamışımdır..

Canım senin gizlediğin günahlar var olabilir
onların aşikar olmaya yaklaştığına dair gibi geldi
Yani biliyorum tuhaf bir yorum oldu ama çıplaklık günahların ya da gizlediğin bir ayıbın açığa çıkması
ateş de günah ama bazen de müjde ama sen yüzünü kapattığın için böyle yorumladım
Dikkatli ol derim temkinli yaklaş dua et..
Hayır olsun inşallah daha güzeldir anlamı yanlış anlamışımdır..
Bende oyle dusundum balım
Sanki uyari gibi...

Back
X