Rüyanız bana biraz bilinçaltı geldi arkadaşım eşinizle sorunlarınız varmış ve rüyanızda boşandıgınız görmüşsünüz gerçek hayatta yaşadıgınız olaylar rüyanıza girmiş bazen bendede olur böyle rüyalar
bencede bilnçaltınızdan dolayı gördünüz istersen netten rüya yorumlarına bakabilirsin
Sabaha karsı ezan okunmadan önce görülen rüyalar cıkar diye biliyorum ama inş. Herseyin hayırlısı olur gönlünü ferah tut derler ya gerçekten hiç takılma sen nasıl olsa olacagın önüne geçilmiyor
Sabaha karsı ezan okunmadan önce görülen rüyalar cıkar diye biliyorum ama inş. Herseyin hayırlısı olur gönlünü ferah tut derler ya gerçekten hiç takılma sen nasıl olsa olacagın önüne geçilmiyor
Ben Sabaha karşı bir rüya gördüm ve o gün benzer bir olay yaşadım.Ama bu bana daha çok bilinçaltı gibi geliyor,hayır etsin Allah canım sıkma gönlünü.
bİLİNÇ ALTINDAKİ RÜYALARIMIZ SADCE AKLIMZA YERLEŞTİRDİKLERİMİZDEN DOĞAR . BUNU UNUTMAYIN HER RÜYA ÇIKAR DİYE BİR ŞEY YOK. KORKULARIMIZI DAHİ GÖREBİLİRİZ AMA GERÇEK OLAN BİRŞEY DEĞİL SADCE KORKU
Kesinlikle bilinçaltı rüyası bu. İtibar etme. Bilinçaltı olmasa daha farklı olurdu.
Zamana bırak. Umarım düzelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?