Hayır olsun inşaAllah. Rüyalar her daim hayıra yorulur. Ölü görmek diri görmek derler. Bir de namaz kılan insanlar ve sizin kılmanız çok güzel.
Kafanızı takıp da psikolojinizi bozmayın.
Yıllar evvel ben de öldüğümü ve mezara konduğumu görmüştüm, hatta bir kere de cenazem kocatepe camisine kaldırılırken ben yukarıdan cenazemi ve gelenleri izliyordum. Bugün hala çok şükür hayattayım. Allah hepimize uzun ömürler versin.
Sen genede en yakın zamanda namaza başla canim her ruya cikacak diye bişey yok Allahim şer se hayira çıkar sen diye dua etYa cok takiyorum kafama. Namazda kilmiyorum acaba bu bi isaretmi diyorum kendi kendime
Ya cok takiyorum kafama. Namazda kilmiyorum acaba bu bi isaretmi diyorum kendi kendime
Sen genede en yakın zamanda namaza başla canim her ruya cikacak diye bişey yok Allahim şer se hayira çıkar sen diye dua et
Namaza baslarsan da hayatin dahada guzellesir emin ol ister bu ruya onun anlatsin isterse anlatmasin
Yani tavsiye ederim tabi genede sen bilirsin
Tabiki bir uyarı olabilir. Eğer içinizde başlama isteği varsa beklemeyin başlayın.
Nacizane tavsiyem sizi korkutan rüyalar gördüğünüzde Allah'ım bu rüyanın şerrinden sana sığınırım diye dua edin. Musluğu açın ve rüyanızı suya anlatın suyla birlikte akıp gittiğini düşünün. Bu işin psikolojik kısmı rahatlarsınız. Bir de kimseye anlatmayın.
Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin sagolun. Bi ara kiliyordum ama yine biraktim tekrar oyle olmasindan korkuyorum cunku hic devam ettiremiyorum
Mezarları üzerinde namaz kılanların tümü, aslında namaz kılmıyor. (bu kişi Namaz kılıyor; desinler diye Namaz kılanlar ZÜMRESİ size gösterilmiş)
Rüya da gördüğünüz çocuğa istinaden bu Namaz kılanlar; Manen şöyle diyor ve sesleniyorlar.
"Keşke bize yeni bir hayat verilse (çocuk olmak) ve biz bu kıldığımız namazları hakkıyla kılmaya azim etsek ve bizi Yaradanı memnun edebilsek."
Rüya da size verilen mesaj ise..
"hala hayattasın, namaz kılanlar dahi hüsrana uğrayıp çok cefa çekebilir. Tıpkı bu namazlarını hızlı hızlı kılanlar gibi olma, onlar namaz kıldıkları halde, namazın şartlarına riayet etmediler.. Desinler, görsünler, beğensinler diye namaz kıldılar. Namazlarını hiç ettiler (Namaz hızlı kılınmaz). Sen de namazını kıl ve hakkıyla kılmayı öğren.
Sen namaz kılamayışını kendine dert etme, Namazı doğru ve hak ettiği ölçü de kılmayı kendine dert edin.. Böyle bir derdin olmadan zaten kılsan da, Desinler, beğensinler, görsünler diyen ZÜMRE gibi olacaksın. Fakat için de samimiyet var.. Bu samimiyete istinaden bu rüya sana ikazdır"
RÜYANIZDAN ÇIKAN SONUÇ BUDUR. HAYIRLI BİR RÜYA.. Önemsenen İnsanlar ikaz edilir.. Önemsenmeyen İnsana İKAZ gelmez..!
Mezarları üzerinde namaz kılanların tümü, aslında namaz kılmıyor. (bu kişi Namaz kılıyor; desinler diye Namaz kılanlar ZÜMRESİ size gösterilmiş)
Rüya da gördüğünüz çocuğa istinaden bu Namaz kılanlar; Manen şöyle diyor ve sesleniyorlar.
"Keşke bize yeni bir hayat verilse (çocuk olmak) ve biz bu kıldığımız namazları hakkıyla kılmaya azim etsek ve bizi Yaradanı memnun edebilsek."
"hala hayattasın, namaz kılanlar dahi hüsrana uğrayıp çok cefa çekebilir. Tıpkı bu namazlarını hızlı hızlı kılanlar gibi olma, onlar namaz kıldıkları halde, namazın şartlarına riayet etmediler.. Desinler, görsünler, beğensinler diye namaz kıldılar. Namazlarını hiç ettiler (Namaz hızlı kılınmaz). Sen de namazını kıl ve hakkıyla kılmayı öğren.
Sen namaz kılamayışını kendine dert etme, Namazı doğru ve hak ettiği ölçü de kılmayı kendine dert edin.. Böyle bir derdin olmadan zaten kılsan da, Desinler, beğensinler, görsünler diyen ZÜMRE gibi olacaksın. Fakat için de samimiyet var.. Bu samimiyete istinaden bu rüya sana ikazdır"
RÜYANIZDAN ÇIKAN SONUÇ BUDUR. HAYIRLI BİR RÜYA.. Önemsenen İnsanlar ikaz edilir.. Önemsenmeyen İnsana İKAZ gelmez..!
Önerim şudur.. Allah Teala kullarının şevk ile ibadetlerini sever.. Fakat bazen de kullarının şevkini alır. Çünkü şevk ile herkes ibadet eder !. Ama şevk olsa da olmasa da Allah ibadete layıktır. Bu sebeple bu farkı düşünerek devam ederseniz. Soğukluk halinizin sınav gereği olduğu bilinci, sizin devam etmenizi sağlayacaktır.Cok tesekkur ederim tuylerim diken.diken.oldu okurken Allah razi olsun. Peki ben basladigim zaman mesela adet oldugumda araya sogukluk giriyo sonradan hemen birakiyorum ne onerirsiniz birakmamam.icin
Hayırlı olur inşaallah.. Özelden yazabilirsiniz.Harikasınız yahu. Özelden bir rüyamı size anlatsam yorumlayabilir misiniz acaba?
Helal olsun hay MaşAllah ne güzel yorumladinizMezarları üzerinde namaz kılanların tümü, aslında namaz kılmıyor. (bu kişi Namaz kılıyor; desinler diye Namaz kılanlar ZÜMRESİ size gösterilmiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?