Rüya Yorumları Rüyamın tabirine bakın kızlar...

Dea-tacita

Hayat bana güzel!
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
878
818
128
46
Gece rüyamda yol (cadde) kenarında yürüyordum. Hava soğuktu ve birden sis sardı etrafı.. Gökyüzüne bakarken beyaz ve gri parlak tüyleri olan bir kartalın süzülerek uçtuğunu gördüm. O kadar güzel ve asil duruyordu ki ağzım açık kaldı resmen. Sonra kartal benden 3-4 metre yükseklikte başımın üstünde birkaç tur attıktan sonra süzülerek çok yakınımda bir yere iniş yaptı, çok sakince yere kondu... Ona doğru ürkerek yürümeye başladığım sırada ise uyandım...

Bugün rüyatabirlerine baktım internetten... Kartal görmek aslında güçlü olmak, kısmet, bereket vs hep iyi şeylerden bahsediyordu.. Tam sevinmiştim ki şu tabiri okuyunca moralim bozuldu..
"Gökten bir kartalin süzülüp indigini gören, hemen vefat eder. "
Hava açıkken aniden her tarafı sis kapladığını görmek; ani ölüme işarettir.

Gerçekten canım sıkıldı.. Bazı rüyalarım haberci olabiliyor.. Mesela dedemin vefatını, babaannemin vefatını, babamın rahatsızlığını, arkadaşımın geçirdiği trafik kazasını vs rüyalarımda görmüştüm...
Eşime anlatıyorum ve tabiri okuyorum bana gülüyor, ya bu tabirler çok moral bozuyor, bir daha bakmam tabire falan. Daha 4 aylık kızım... Ve ben ona zor kavuştum.. Off...

bence moralini bozmamalısın yahu, etkilemesin seni. bence gayet güzel bir rüya görmüşssün. kartal çok güzel bir kartalmış, belki de çok güzel bir haber alacaksın.

La havle... oku rüyalarını anltma. Sol omzuna üç kez üfle..

bence moralini bozmamalısın yahu, etkilemesin seni. bence gayet güzel bir rüya görmüşssün. kartal çok güzel bir kartalmış, belki de çok güzel bir haber alacaksın.

kolay etkilenen biri değilim aslında.
bu sefer çok etkilendim bu tabirden. direkt böyle bir rüya yorumu yazılabilir mi yahu?
okuyan zaten evhamlı biriyse kalpten gider orada..
uyumak istemiyorum rüya göreceğim yine diye

Bende bir ruyam icin tabirlere baktim birinde ölüm hastalik yaziyordu oburunde iyi birsey ama ikiside cikmamisti ama evlenecegime isaret eden ruyam cikti tesaduf yada bilmiyorum bikac tane cikan denk geldi

Bende bir ruyam icin tabirlere baktim birinde ölüm hastalik yaziyordu oburunde iyi birsey ama ikiside cikmamisti ama evlenecegime isaret eden ruyam cikti tesaduf yada bilmiyorum bikac tane cikan denk geldi

zaten siteler birbirinden kopyalıyor tabirleri büyük ihtimalle..
ben evleneceğimi değil de hiç sorun yokken ortada eski eşimincami yıktığını görmüştüm rüyamda ve ben caminin içindeydim. ertesi gün gülerek anlatmıştım ona rüyamı. 3 gün sonra kavga edip nöbetçi mahkemeyle de 15 gün sonra boşanmıştım...

Takılmamak lazim yinede ben tabirlere bakmayi biraktim acikcasi insani huzursuz ediyor kotu birsey okuyuncada dusun dusun kotuyu cagirir gibi oluyor

canım yaa üzme kendini, rüya ile amel edilmez, çünkü her rüyaya şeytan karışabilirmiş, nerden bilicez melekmi şeytanmı.
bu tür rüyalar genelde depresyon kaynaklı oluyor yeni doğum yapmışsın kansızlık falan sıkıntı veriyor olabilir.
sabah akşam tevbe suresinin son 3 ayetini 7 şer kez okumanı tavsiye ederim, faziletini net den öğrenebilirsin o duanın, ben anksiyete hatasıyım o yüzden ölüm korkum had safhada bunu okuduğumda kendimi Allah ın izniyle daha güvende hissediyorum nedeni faziletini okursan anlıcaksın:)

Takılmamak lazim yinede ben tabirlere bakmayi biraktim acikcasi insani huzursuz ediyor kotu birsey okuyuncada dusun dusun kotuyu cagirir gibi oluyor

aslında ben de bakmıyordum uzun süredir, rüyamı anlatınca arkadaşıma aa kartal iyi bir şeye benziyor hadi bakalım dedi.. Baktık.. aslında kartal güç kuvvet yükseliş falan.. ama konmaması lazım yere

sağol canım, rüyadan iyi hislerle uyanmıştım... Ben doğum yapmadan anne oldum... kansızlık gibi bir sorunum yok bildiğim kadarıyla.. rüya işte.. dediğin gibi şeytanın işi ne derler ya öyle..

sağol canım, rüyadan iyi hislerle uyanmıştım... Ben doğum yapmadan anne oldum... kansızlık gibi bir sorunum yok bildiğim kadarıyla.. rüya işte.. dediğin gibi şeytanın işi ne derler ya öyle..
ayy çok afedersin yanlış bişey söyledim galiba, ben o topiğede bakıyordum ama hatırlayamadım kusura bakma, ayrıca o da bir doğum şekli hatta hamileliği daha uzun süren bir annelik bu bence çok kutsal. sakın o rüyalara takılma psikolojin bozulur, bir de rüyada görülenler herkes için başka anlam taşır, mesela gelinlik görmek; evli, bekar, genç,yaşlı, kadın, erkek herkes için ayrı ayrı başka anlamdır.

söylemeyi unuttum kızınıda öpüyorum, Rabbim size bağışlasın analı babalı büyütün:)

kusura bakılcak bir durum yok canım. kansızlıkla alakası olmadığını düşündüğüm için söyledim.
evet şimdi gidip rahat rahat yatağıma yatacağımve huzurlu bir uyku çekeceğim...

söylemeyi unuttum kızınıda öpüyorum, Rabbim size bağışlasın analı babalı büyütün:)

amin canım. çok teşekkürler..

ruyayyı kotuye asla yormayın bencee ıyııye yorun ve hep allahım ruyamı hayırlara cıkarın dıyınn ve mujdelı bır haber alacaksınız ınananın bana

mujdeyııı aldıgınızdaa haberlerınızıı beklıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…