- 4 Kasım 2014
- 878
- 818
- 128
- 46
- Konu Sahibi Dea-tacita
Gece rüyamda yol (cadde) kenarında yürüyordum. Hava soğuktu ve birden sis sardı etrafı.. Gökyüzüne bakarken beyaz ve gri parlak tüyleri olan bir kartalın süzülerek uçtuğunu gördüm. O kadar güzel ve asil duruyordu ki ağzım açık kaldı resmen. Sonra kartal benden 3-4 metre yükseklikte başımın üstünde birkaç tur attıktan sonra süzülerek çok yakınımda bir yere iniş yaptı, çok sakince yere kondu... Ona doğru ürkerek yürümeye başladığım sırada ise uyandım...
Bugün rüyatabirlerine baktım internetten... Kartal görmek aslında güçlü olmak, kısmet, bereket vs hep iyi şeylerden bahsediyordu.. Tam sevinmiştim ki şu tabiri okuyunca moralim bozuldu..
"Gökten bir kartalin süzülüp indigini gören, hemen vefat eder. "
Hava açıkken aniden her tarafı sis kapladığını görmek; ani ölüme işarettir.
Gerçekten canım sıkıldı.. Bazı rüyalarım haberci olabiliyor.. Mesela dedemin vefatını, babaannemin vefatını, babamın rahatsızlığını, arkadaşımın geçirdiği trafik kazasını vs rüyalarımda görmüştüm...
Eşime anlatıyorum ve tabiri okuyorum bana gülüyor, ya bu tabirler çok moral bozuyor, bir daha bakmam tabire falan. Daha 4 aylık kızım... Ve ben ona zor kavuştum.. Off...
Bugün rüyatabirlerine baktım internetten... Kartal görmek aslında güçlü olmak, kısmet, bereket vs hep iyi şeylerden bahsediyordu.. Tam sevinmiştim ki şu tabiri okuyunca moralim bozuldu..
"Gökten bir kartalin süzülüp indigini gören, hemen vefat eder. "
Hava açıkken aniden her tarafı sis kapladığını görmek; ani ölüme işarettir.
Gerçekten canım sıkıldı.. Bazı rüyalarım haberci olabiliyor.. Mesela dedemin vefatını, babaannemin vefatını, babamın rahatsızlığını, arkadaşımın geçirdiği trafik kazasını vs rüyalarımda görmüştüm...
Eşime anlatıyorum ve tabiri okuyorum bana gülüyor, ya bu tabirler çok moral bozuyor, bir daha bakmam tabire falan. Daha 4 aylık kızım... Ve ben ona zor kavuştum.. Off...