rüyarüya Burun Estetiği Ameliyatı

kemikle kikirdagin birlestigi yerde benimde resimlerimde ücgen bir gölge olusuyor, bende korktum simdi kemik acilmasimidir nedir oda nerden cikti ya. canim insallah yoktur öyle bisey, neden bulundugun sehirde bir doktora sormuyorsun. bu arada benimde 11 haftalik burnum.

kemikle kikirdagin birlestigi yerde benimde resimlerimde ücgen bir gölge olusuyor, bende korktum simdi kemik acilmasimidir nedir oda nerden cikti ya. canim insallah yoktur öyle bisey, neden bulundugun sehirde bir doktora sormuyorsun. bu arada benimde 11 haftalik burnum.

karsidan resim ekledim listemdeki arkadaslar bakabilirler duruma

eski fotograflarima baktim o gölge bende eskiden de varmis demekki korkmama gerek yok.

geçmiş olsun arkadaşım... panik yapma diyeceğim ama bende bi kaç haftadır panik haldeydim ve şimdi daha sakin olmaya çalışıyorum.. doktora başvurmalısın..

Rüya rüya nasıl oldunuz doktora gittiniz mi kime ameliyat olmuştunuz

Hayır daha gitmedim, ama altıncı ayı doldurmayı bekliyorum birazda havaların düzelmesini açıkcası, Doç.Dr. Timur Akçam'a ameliyat oldum. Sanırım halen aynı, burnumun o orta hatta halen bir ağırlık, kasılma var mimik hareketleri yaparken ve normal zamanda, o kısımdan çok kemik alınmıştı, şimdilik tek umudum şişliklerdendir diye düşünmek, en azından öyle olmasını diliyorum :(

Back
X