Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rüyasında bebeğinin cinsiyetini görüp doğru çıkan var mı
Ben iki oğlumu da gördüm gördüğüme çok yakın görüntüde çocuklar doğurdum simdikinde yine en çok erkek gördüm kız gördüm üç kez sanırım kız istiyorum bilmiyom ondanmi
Ben iki oğlumu da gördüm gördüğüme çok yakın görüntüde çocuklar doğurdum simdikinde yine en çok erkek gördüm kız gördüm üç kez sanırım kız istiyorum bilmiyom ondanmi
Aynı zaman nerede ise dogumumuz benimde iki oğlum var ve rüyamda yine hep erkek görüyorum üzülüyorum hatta kızım olsun çok istiyorum tabiki öncelikle sağlıklı
Aynı zaman nerede ise dogumumuz benimde iki oğlum var ve rüyamda yine hep erkek görüyorum üzülüyorum hatta kızım olsun çok istiyorum tabiki öncelikle sağlıklı
Tabi cnm sağlıklı olsunda bende kız istiyorum ama bilmiyom annem hep çok cirkinlestin kızın olcak diyo bende seviniyom buna bakalım bayramdan sonra ogrencem inşallah