Rüyasında çocuğu olduğunu görüp sonra hamiş olduğunu öğrenen varmı :)

snzsrd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
71
0
86
İstanbul
selam kızlar hanı derler ya malum oldu dıye. Hıc oyle cocugu olmayıpta rüyasında gördükten sonra müjdeli haberi alan varmı ?hihoyyyt

heyyy kızlar kımse yokmu ya hıc etraftandamı duymadınız.
benım bı arkadasım gormus hamıle oldugunu ogrenmıs bızede bır umıt bakalım :(

canım merhaba ben görmedim ama benim kayuınvaldem eşimin kucağında bir bebek görmüş rüyasında ben o ay hamile kaldım :) ama düşük yaptım :( 6 ay önce.. şimdi iki gündür teyzem kayınvaldem beni hamile görüyor bakalım çıkacak mı???

ayyy ne guzel ınsallah kalırsın. benıde bazı arkadaslarım hep hamıle olarak goruyormus bakalım bende ne olucak bu ay. ınsallah allah bıran once hepımıze cocuk nasıp eder.

HamiLE kaldığım ay eşim rüyasında bebek görmüşş.
Bende arkadaşımın bebeğini kucağıma almıştım ..
Allah isteyen bütün herkeze hayırlı zamanda evlatlarını müjdelesin inş..

amın canım bende bır ruya gordum ama bılmıyorum ıste cıkarmı . Bu arada allah bebegıne hayırlısıyla saglıkla kavustursun ınsallah.

evet ben rüyamda hamilelik testi yaptıgımı çift çizgi cıktıgını gordum 1 hafta kadar sonra gercek test yaptım ve cıft cızgı cıktı rüyamı hatırladım ve gozlerım doldu

kızlar ben hamile olduğumu değilde rüyamda bir ses hiç üzülme 10 hafta sonra gebe kalacaksın dedi.etkisindeyim ve mayısta hsg çektircem doktorumda haziranda aşılamaya gezcez dedi bu 10 haftayı sayınca hazirana denk gelio umutla bekliyorum kime sorsam haberci bir rüya diyor inş öyledir.

rüyamda erkek bebek görmüştüm mavi giymişti,yeni doğmuştu.o rüyadan 3 ay sonra hamile kaldım ama kızım oldu :emir_bebek:

aradan 2yıl gçtikten sonra ama hamiş kaldıım ay sürekli ryamda bebek emzirdim 3 yada 4 kere bide baktım hamişimmmmmmmm

Back
X