• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyayı yorumlar mısınız lütfen

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
258
70
18
26
Kızlar merhaba. Ben genelde haberci rüya görürüm gördüğüm şeyler hep yaşanır. Deprem olduğunu gördüğümde deprem oldu bebeğimin olacağını ve öldüğünü gördüğümde oldu tekrar hamile kalacağımı ayına kadar gördüm ve harfi harfine gerçekleşti. Bunlar sadece bazı örnekler. Eşim beni hiç aldatmadı ama sürekli eşimin aldattığını görüyorum rüyalarımda. Evet şuan hamileyim ama hamile değilken de her gece gördüğüm oluyordu. Bir süre kesildi tekrar görmeye başladım. Rüyalarım o kadar canlı ve gerçekçi ki gece ağlayarak sıçrayarak uyanıyorum. Yoktur diyorum ama düşünmeden edemiyorum 1 değil 2 değil çünkü. Sizin yorumlarınız neler gerçekliği yansıtıyor mudur bu rüyamda sizce ?

Aldatılma korkunuz mu var ya da çevrenizde bir yakınınız aldatıldı ondan mı etkilendiniz evet bazı rüyalar haberci oluyor çıkıyor ama bazısı korku ile bastırılan ya da bilinçaltı olan karışık rüyalar oluyor

Back