Rüzgar Erkoçlar: O projeyi kabul etmedim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
http://www.hurriyet.com.tr/ruzgar-erkoclar-o-projeyi-kabul-etmedim-40014367
Rüzgar Erkoçlar: O projeyi kabul etmedim
Rüzgar Erkoçlar, önceki gün Nişantaşı’nda bir kız arkadaşıyla görüntülendi.
Cenker TEZEL15 Kasım 2015
5648a7d467b0a95ce8c16460.jpg

Mekan çıkışında muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Erkoçlar, Hülya Avşar’la aynı filmde rol alacağı haberleri hakkında açıklama yaptı: “Ben istemedim, senaryo bana uygun değildi, kabul etmedim.”

5648a7d467b0a95ce8c16462

Modaya uyup sakallarını uzatan Erkoçlar objektiflere gülerek poz verdi.

5648a7d467b0a95ce8c1646a

5648a7d467b0a95ce8c16470

5648a7d467b0a95ce8c16464

5648a7d467b0a95ce8c16469

Ben hep merak etmişimdir cinsiyet değiştiren müslümanın öldüğünde namazında imam neye niyet ediyo Allah gecinden versin de merak işte..

Görev yaptığım köyde de böyle cinsiyet değiştiren biri varmış. Kızken erkek olmuş. İmam din derslerine giriyordu, o anlatmıştı. "Camiye gelip en ön safa geçiyor bide, herkesin namaz iptal" diyor :KK45:

Görev yaptığım köyde de böyle cinsiyet değiştiren biri varmış. Kızken erkek olmuş. İmam din derslerine giriyordu, o anlatmıştı. "Camiye gelip en ön safa geçiyor bide, herkesin namaz iptal" diyor :KK45:
Hangi köyde görev yaptığjnızı sprabilirmiyim bir maruzatı yoksa çok merak ettimde

Canım maalesef köy adı veremem gizlilik sebebi ile :p Ama iç anadoluda, onu söyleyebilirim.
Canım bende iç anadoluda yaşıyorum bir köyde yani evlendiğimden beri şehirdeyim benim bir tanıdığım var saçları falan kesmiş elbiseler tamamen erkek elbiseleri ve hep erkekli ortamlarda bulunuyor aynı kişiden bahsediyor olabiliriz diye sordum :-D

Canım bende iç anadoluda yaşıyorum bir köyde yani evlendiğimden beri şehirdeyim benim bir tanıdığım var saçları falan kesmiş elbiseler tamamen erkek elbiseleri ve hep erkekli ortamlarda bulunuyor aynı kişiden bahsediyor olabiliriz diye sordum :-D
Bu dediğim kişi ameliyatını olmuş, kimliğini de değiştirmiş.

Oha
Bu nasıl önceden kadındı yahu bildiğin erkek olmuş kol kılları bile erkek gibi .
Böyle mutluysa saygı duymaktan başka diyecek bir şey yok .

Acaba hala regli oluyo mu :KK53:

Valla cogu erkekten yakisikli :KK70::KK70::KK70:

Acaba hala regli oluyo mu :KK53:

Valla cogu erkekten yakisikli :KK70::KK70::KK70:

Bu soruyu sen diyince cok merak ettim.
Zamaninda bi erkek( eskiden kizmis) hamile kalmisti. Cocuklari olabildigine gore regl oluyorlar mecburen. Ama belkide o bahsettigm adam tercihini o yonde yapmistir,doktorlara orasi kalsin demistir. bilemem.

B
Zamaninda bi erkek( eskiden kizmis) hamile kalmisti. Cocuklari olabildigine gore regl oluyorlar mecburen. Ama belkide o bahsettigm adam tercihini o yonde yapmistir,doktorlara orasi kalsin demistir. bilemem.
bence ameliyat olsada regli oluyordur cunku bu hormonal bisey
ama tabi ilaclarla vs bir suru sac kil islemini yapiyorlar o nasil olur bilemem

Garip cidden yargılamak bize düşmez tabi demek ki böyle mutlu olacakmış..:KK66:

Rahmini de aldırmis olabilir. O zaman regl de olmaz norml olarak. O bahsettigin kisi özellikle rahmini aldirmamisti.

Insan neler neler merak ediyor ya :D

B

bence ameliyat olsada regli oluyordur cunku bu hormonal bisey
ama tabi ilaclarla vs bir suru sac kil islemini yapiyorlar o nasil olur bilemem

O en basiti olmasi gerek, Testosteron yukluyorlar her gun asiri dozda.

Back
X