rüzgara doğru mu gitmem lazım???

kumx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7
0
86
İstanbul
Yukarıda gördüğünüz üzere bir çoğunuzdan yaşça küçüğüm ve deneyimlerinizden çıkacak tavsiyelere ihtiyacım var.
1,5 senelik bir ilişkim var.Dünyanın belki de en iyi ve düzgün insanı,karakterli,olgun,sadık,aşık.... vs. adamı. Ama ben Son 2 aydır tanıştığım ve geçtiğimiz günlerde tesadüfen bir-iki saat geçirebildiğim birine kapıldım sanırım. Prensipler ve kuralları çok önemseyen ben, kalbimin çarpıntısına engel olamıyorum.O da bana olan ilgisini açıkça söyleyerek çekildi hayatımdan.
Çok korkuyor,çekiniyor ama ne kendimi dinlemeyi ne de kalbimi durduramıyorum. Şuan ki ilişkimde arkadaşımla ilgili bir gelecek hayalimiz yok,yapmıyor ve bu kadar boş boş birlikte olmak da mantıklı gelmiyor.

Bir kaç cümlenizi esirgemezsiniz umarım... Siz olsanız ne yapardınız....:umursamaz:

Sevgiler....

yaslarınız kac? yenı tanıstıgın kısı yuregını carptırmıssa zaten sakın ola erkek arkadasını aldatma. terket ama aldatma. kımse bunu hakemez cunku.

ben olsam boş ve sacma olan yenı ılıskıme yonelırdım
neden bılıyor musun

demekkı eskı ılıskım benı baglaycak kadr kuvvetlı olamamıs dememkkı ılerde de fırsat bulursam aldatıcam.
aldattıgım bır ılıskıden de memnun olmadıgımı anlarım.

ben olsam yenısıne gecerdım eskısı zaten guzel degıl tat vermıyormus.

ikisinden de uzaklaşır yeni birine bakardım

çünkü

1. sevgilin olan kişiye saygın yok.. adamı aldatmaya gerek de yok

2. sevgilin oldugunu bile bile sana yanasan adamdan da hayır gelmez

bunu bir erkek yazsaydı yerden yere vururduk..

başkasına kalbin çarpıyorsa eğer, o bahsettiğin dünyanın en sadık, olgun, aşık ..... adamı sana göre değil demek ki canım..

yenisiyle ne yaparsın bilemiyorum ama diğeriyle çocuk farkına varmadan hemen ayrıl...

bugünlerde böyle konular arttı hepsinde aynı seyi söyledim sende farklı yapacagım bence yeni ilişkinle devam et neden dersen yasın küçük ve diger ilişkin heyecanını yitirmiş daha şimdiden sıfır romantizm ve sıfır heyecan anladıgım kadarıyla eee zaten cok fazla ömrü yok gibi en azından yakaladıgın o heyecanı o askı yasa

işte sizin sıkıntınız: " Şuan ki ilişkimde arkadaşımla ilgili bir gelecek hayalimiz yok,yapmıyor ve bu kadar boş boş birlikte olmak da mantıklı gelmiyor." bu düşünce ile sevgilinize sımsıkı sarılamamışsınız..

ben olsam bana ilişkim olduğu halde aşkını ilan eden ve çeken giden birine , dönüp bakmazdım bile..

amaç belli... sizin aklınıza girmek ki; girmiş bile 2. beyefendi..

sevgilinizle konuşun.. geleceğimiz ne olacak? hiç planın hayallerin varmı vs diye.. ona göre karar verin..

ama sakın 2. ile olmayın.. güven olmaz öyle tiplere..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…