rüzgarali'nin annesi rüzgar gibi verecek kiloları :)

ruzgaralininannesi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
110
53
298
Yarında itibaren yeni bir hayata başlıycam..evlilikti ,hamilelikti,doğumdu,süttü derken artık buna bir DUR! deme vakti gelmedimi yanii..hayatımın son 7-8 senesi hep kilolu geçti..en son yıllar yıllar önce lise zamanlarımda tartıya çıkıp ''Aman yarabbim 50kilo olmuşum.'' demiştim..ne komik dimi o zmn 50kiloya aman yarabbim diyen ben şuanda 78 kilocugum..tekrar 50li kiloları görmek ne kadar zor ne kadar meşekkatli olacak bakalım.ama bu sefer kararlıyım vermeliyim bu fazlalıkları.önümüzdeki yaza genç ve FİT bir anne olarak girmek,uzaktaki akrabalarımı şaşırtmak en önemlisi kocamın yanında kendimi dahada güzel hissetmek istiyorum en önemliside bu olsa gerek..
hani zayıflayanlar işte öncem/işte sonram yapıyolar ya bende şimdilik ÖNCEMİ :) paylaşıyım darısı sonrama insallah :)

aktardan bitkisel bi çay aldım.methini çok duydum çok güzel yorumlar okudum ve denemeye karar verdim..o çayımla beraber düzenli beslenerek ideal kilomu hedefliyorum insallah başarılı olurum ve bu konuyu başarı öyküleri bölümüne taşırım hepimize kolay gelsin :)

Bol şans sevgili ruzgarali'nin annesi:))
Topigin hayirli olsun uğur getirsin sana..
Resimli de cok hos olmus baya motive edici, benimde 80 kiloluk halim buzdolabinda takili gelen gecen yorum yapıyor hosuma gidiyor inceldikce..
Bebegin ne kadarlik bu arada.emziriyor musun?

merhabaaa...
çok tşk ederim motive edici bu güzel yazı için:)
bebeğim artık 15 aylık valla emmekle emmemek arasında takılıyo kendileri :)
sen baya güzel kilo vermişsin görüyorumki maşallah darısı benimde basıma insallah..
bitkisel bi çay aldım kullanıyorum iştah kesici baya bi methini duyduğum.bugun 2.gün bakalım işe yarıycakmı ve tabi yıllardır vazgeçemediğim colamıda bırakmıs bulunuyorum :) sonucu güzel olsun insallah

Teşekkür ederim evet baya verdim ama cok sıkıldım sonlara dogru yavas gidiyor
Bitki cayin nelerden olusuyor.ben yeşil cay içiyorum sadece..emzirenler kullanabiliyor mu?

bugun 6. gün ve 3 kilo gitmiş mi ne :)
insallah böle devam eder pek mutlu oldum hahhaaaa :)

mydenizz canım bende emziriyorum ama oglum artık 16 aylık olacak keyfe emiyo yani..yinede çayı alırken bebek ufaksa tavsiye edilmiyomuş.bi kaç bitki var içinde ama adını yazıyım sen bak istersen.
for x5 bitkisel çay..

bu sabah 72,5 gördüm sanırım yaa
uzun zamandır ilk defa bu kdr zayıflıyorum sanırım.aslında bakıldıgında öle kilo vermiş gibi değilim sanki göbeğim biras çekildi galiba..
neyse kilo verdikçe belli olmaya başlıycak heralde
durmak yok yola devam

merhaba yeni üyelerdenim ne sizin yazınızı okuduktan sonra üye olmak istedim:) FORX5 zayıflama çayını kullanmışsınız.memnun kaldıgınız zayıfladığınız yönünde paylaşımı gördüm ama sonrasını göremedim.almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlarım var memnunlar.sizinle ölçülerim aynıymış.merak içerisindeyimşimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…