- 6 Nisan 2013
- 110
- 53
- 298
- Konu Sahibi ruzgaralininannesi
Yarında itibaren yeni bir hayata başlıycam..evlilikti ,hamilelikti,doğumdu,süttü derken artık buna bir DUR! deme vakti gelmedimi yanii..hayatımın son 7-8 senesi hep kilolu geçti..en son yıllar yıllar önce lise zamanlarımda tartıya çıkıp ''Aman yarabbim 50kilo olmuşum.'' demiştim..ne komik dimi o zmn 50kiloya aman yarabbim diyen ben şuanda 78
kilocugum..tekrar 50li kiloları görmek ne kadar zor ne kadar meşekkatli olacak bakalım.ama bu sefer kararlıyım vermeliyim bu fazlalıkları.önümüzdeki yaza genç ve FİT bir anne olarak girmek,uzaktaki akrabalarımı şaşırtmak en önemlisi kocamın yanında kendimi dahada güzel hissetmek istiyorum en önemliside bu olsa gerek..
hani zayıflayanlar işte öncem/işte sonram yapıyolar ya bende şimdilik ÖNCEMİ :) paylaşıyım darısı sonrama insallah :)
aktardan bitkisel bi çay aldım.methini çok duydum çok güzel yorumlar okudum ve denemeye karar verdim..o çayımla beraber düzenli beslenerek ideal kilomu hedefliyorum insallah başarılı olurum ve bu konuyu başarı öyküleri bölümüne taşırım hepimize kolay gelsin :)

hani zayıflayanlar işte öncem/işte sonram yapıyolar ya bende şimdilik ÖNCEMİ :) paylaşıyım darısı sonrama insallah :)

aktardan bitkisel bi çay aldım.methini çok duydum çok güzel yorumlar okudum ve denemeye karar verdim..o çayımla beraber düzenli beslenerek ideal kilomu hedefliyorum insallah başarılı olurum ve bu konuyu başarı öyküleri bölümüne taşırım hepimize kolay gelsin :)