Selam dostlarımm dertleştigim tek yer burası..Kızlar yine bir sorunla karsı karsıyayımm.Cook kücükken kendi akrabamdan birinden cok hoşlanıyordumm.Kendisi ozamanlar lisedeydii ve üni ye hazrlanıyorduu..Benmle cok ilgilenir şaka falan cok yapardı hatta bi ara karsılıklı sanmıstm..Aramzda 4yas fln vr..Neyse babası babama baglıydı her acıdan iş olarak..Kızlar okudu o ve cok büyük yerlere geldi..Ne iş yaptıgını sölemeym brda beni tanıyanlar olablir utanırım ama cidden büyük bir göreve atandı..Ben okuyamadım bazı sebeblerden ötürü..Ama kamuya girmek için hep calstm her sınava girdm ve halen kpss ye hazrlanıyorum..Neyse işte o tabi büyük yerlere gelnce kendininde degiştigini söylüyorlar haklı tabii...Şmdi mevkisinde ve duydugum sadece su bir ögretmenle evlenmeyi düşünmesi..Ben aklının köşesndn bile geçmem ama düşünün kii o kcklk yıllarmdan bu yana kalbmn bi onun için hızlı attıgını hissettm...baskada kmseyi sewmedimm kesnlkle..Cnküü bz cok yakındk ve her zmn ayak üstü bile olsa muhabbet ederdk şmdi bana sen neler yapıyorsn demesnden bile korkuyorum düşünsenize hiçç kpssye calısıorm cevabı bir mevki sahibi için hiçbişe..Hayatta olmaz bu iş ama ben onun hiçbişeykii halini sevmştm en cok hatta bnm babamn durumu ii onn babası bize baglıyken bilee hiçç gocunmadm aksinee ne gzl olrduu ya die hayaller kurdmm.Şmdi en imkansz kşi oldu hayatmdaa aglıyorm cnküü hazmedemiyorum..