Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız cnlarım..Sonuna kdr dedkleriniz dogruudur..işte gönül ama unutmalıyım olmayacak duaya amin denmez zorda olsaa olck basşka care yok gibi cnım ileride dha cok yanacak böle giderse..Düşünsenize şu sıraa deselerki sözlendii off((
haklısınız cnlarım..Sonuna kdr dedkleriniz dogruudur..işte gönül ama unutmalıyım olmayacak duaya amin denmez zorda olsaa olck basşka care yok gibi cnım ileride dha cok yanacak böle giderse..Düşünsenize şu sıraa deselerki sözlendii off((
bence sen onun bakışlarını yanlış anlamışsın
kendi kendine gelin güvey olmuşsun
unutmaya çalışmalısın..
(((((( yaaa ağlıycam şimdi haaa.böyle erkekleri yakasım var kötükedihüso.hayır tabi seni secmedi diye adamı karalayacak değilimde.yahu evlilikte mantık arayanlara sasıyorum.senin iyi bir kariyerin olsa duygusal bişeyler yasama ihtimaliniz olurdu anladığım kadarıyla. belki sen onun aradığı kızsın.şimdi o kariyer sahibiya yanında da öyle birini arıyor beyimizzzz :mymeka: seni cokk iyi anlıyorumm.yerinde olsam kpss ye deli gibi çalışırdım sanırım.sırf onun için degil tabi kendin için.pişman olmamak için elinden geleni yap madem seviyorsun.hemen pes etme.sartları degerlendir.sonra hiçolmassa hiç bişe yapmadım diye üzlme.su memurluk olayını önce bi çöz.canım kendine güven inan.mutsuz olma kaydirigubbakcemile5
bence sen onun bakışlarını yanlış anlamışsın
kendi kendine gelin güvey olmuşsun
unutmaya çalışmalısın..
Tatlim seni üzmek gibi olmasin ama cicikiza katiliyorum ben.
Yanlis anlamissin sanirim cocugun sana yakin davranmasini.
Yani bir insan illa asIk oldugu birine yakinlik göstermez.
Seni kardesi gibi görüp yakin davranmis olabilir, ki durum bunu gösteriyor zaten, asIk olsaydi mutlaka acilirdi.
Hoslanmista olabilir tabi, ama belki o an cekindi, söyleyemedi. Babasi babanin emrinde calistigi icinde cekinmis olabilir.
Ama her ne olursa olsun, sonuc olarak aranizda birsey olmamis, bence üzülme.
Geciyor bunlar. Birde beraberliginizde olmamis zaten, o yüzden daha cabuk gecer.
Ben 4 sene boyunca birini sevmistim, hic haberi yoktu ama. Sonra birgün duydum ki, bizim gelinin kiz kardesiyle evleniyor. Dünya basima yikilmisti:) Simdi gülüyorum bak:) 1 ay agladim, sonra unuttum ve o kizdanda ayrildi bu cocuk, iyiki dedim olmamis belkide o ayriligi biz yasayacaktik. Bazen Rabbimin verdigi üzüntüler bize illerde cok kazanc sagliyor.
Canım sen mesleki olarak henüz biryerlere gelememiş olmanı ve onun mevkisinin çok iyi olmasını kafayı takmışsın ama asıl konu bu değil ki?
Kendin de söylemişsin.. ben onun aklına bile gelmem ..diye.
Yani adam senin duygularından habersiz ve de sana karşı hiçbirşey hissetmiyorken, sen başka şeye takılmışsın..
Yani aranızda o anlamda birşey olmamış, en ufak bir yakınlaşma bile,bu zamandan sonra da olması biraz zor gibi geliyor sana ki haklısın.
Çünkü..zaten görüşmüyoruz..diyorsun.
Hoşlandığın bir insan hakkında kendi kendine düşünüp duruyorsun ve olamaması için de senin mesleki eksikliğini gösteriyorsun..:)) Çok uzak yerden giriyorsun anii olaya.
İlla onla birşeyler yaşamak istiyorsan ilkönce: ilişki bazında seni farketmesini sağla, gerisi gelir.
Buna olanak yoksa da unut gitsin.
Her zaman sürekli aynı ortamlarda bulunmuyorsunuz sanırım, öyle olsa belki bir elektriklenme olabilir sana karşı..
Herkese ayrı ayrı tesekkür ederim ilgi alakanzdan ötürü iyiki varrsınız..Sonuc şu kızlar gecen onaa msj attm hayrlıolsn işin die dediki 'sağol kib..' düşünün yanii sadece bu naslsn fln yok mahvoldm