Saatlerce aglamak istiyorum cok kötüyüm cook..

haklısınız cnlarım..Sonuna kdr dedkleriniz dogruudur..işte gönül ama unutmalıyım olmayacak duaya amin denmez zorda olsaa olck basşka care yok gibi cnım ileride dha cok yanacak böle giderse..Düşünsenize şu sıraa deselerki sözlendii off:(((

hayatta ne unutulmaz kı guzelım ? ..
ama oyle ıyı anlıyorum kı seni .. bende bırını cok sevdm bızımde aramızda 4 yas fark vardı
o tanıstıgımızda uni. okuyordu bende ev kızıydım .. benımle konusur,ılgılenır sohbet ederdı 2 yıl boyunca uzaktan uzaga sevdım,sonra samımıyetıne ınandım soyledım cvbı : uygun deılız anlaşamayız oldu : kucuk gordu yanı ben ev kızıydım ona gore unıversıtelı egıtımlı bır kız yakısırdı yanına ..
buna ragmen sevdım.susarak sevdım .. unuttum dedım ama unutmamıstım her gece ağlardım ..
Allaha yalvarırıdım ne olur ıcımden al bu aşkı diye..
ve zaman geçti ben üniversıteye basladım,bu kısının bana bakıs acısı degıstı ben uzaklasmıstım gerı cekmıstım kendımı bu sefer o yanasmaya calıstı .. gorusmek ıstedı falan .. bu sefer ben red ettım..
aynı bana yaptıgı gb ayrı dunyalardayız ımajı verdım cunku okulu bıtıremedı .. ( ben okulu bıtıremedıgı ıcın deıl benı o kadar ağlattııgı ıcın yaptım) sonuc olarak Allah hem kalbımden aldı .. hemde gururumu kurtardı
boyle adamlardan bır halt olmaz .. uzulmene değmez , gozyasına yazık

haklısınız cnlarım..Sonuna kdr dedkleriniz dogruudur..işte gönül ama unutmalıyım olmayacak duaya amin denmez zorda olsaa olck basşka care yok gibi cnım ileride dha cok yanacak böle giderse..Düşünsenize şu sıraa deselerki sözlendii off:(((

:((((((( yaaa ağlıycam şimdi haaa.böyle erkekleri yakasım var kötükedihüso.hayır tabi seni secmedi diye adamı karalayacak değilimde.yahu evlilikte mantık arayanlara sasıyorum.senin iyi bir kariyerin olsa duygusal bişeyler yasama ihtimaliniz olurdu anladığım kadarıyla. belki sen onun aradığı kızsın.şimdi o kariyer sahibiya yanında da öyle birini arıyor beyimizzzz :mymeka: seni cokk iyi anlıyorumm.yerinde olsam kpss ye deli gibi çalışırdım sanırım.sırf onun için degil tabi kendin için.pişman olmamak için elinden geleni yap madem seviyorsun.hemen pes etme.sartları degerlendir.sonra hiçolmassa hiç bişe yapmadım diye üzlme.su memurluk olayını önce bi çöz.canım kendine güven inan.mutsuz olma kaydirigubbakcemile5

bence sen onun bakışlarını yanlış anlamışsın
kendi kendine gelin güvey olmuşsun
unutmaya çalışmalısın..

Canım sen mesleki olarak henüz biryerlere gelememiş olmanı ve onun mevkisinin çok iyi olmasını kafayı takmışsın ama asıl konu bu değil ki?

Kendin de söylemişsin.. ben onun aklına bile gelmem ..diye.
Yani adam senin duygularından habersiz ve de sana karşı hiçbirşey hissetmiyorken, sen başka şeye takılmışsın..

Yani aranızda o anlamda birşey olmamış, en ufak bir yakınlaşma bile,bu zamandan sonra da olması biraz zor gibi geliyor sana ki haklısın.
Çünkü..zaten görüşmüyoruz..diyorsun.

Hoşlandığın bir insan hakkında kendi kendine düşünüp duruyorsun ve olamaması için de senin mesleki eksikliğini gösteriyorsun..:)) Çok uzak yerden giriyorsun anii olaya.

İlla onla birşeyler yaşamak istiyorsan ilkönce: ilişki bazında seni farketmesini sağla, gerisi gelir.
Buna olanak yoksa da unut gitsin.

Her zaman sürekli aynı ortamlarda bulunmuyorsunuz sanırım, öyle olsa belki bir elektriklenme olabilir sana karşı..

dediğim gibi sen kendi kendine hayaller kuruyorsun onunsa hiçbirşeyden haberi yok, hayatını yaşıyor:)
unut bence de.

bence sen onun bakışlarını yanlış anlamışsın
kendi kendine gelin güvey olmuşsun
unutmaya çalışmalısın..

Tatlim seni üzmek gibi olmasin ama cicikiza katiliyorum ben.
Yanlis anlamissin sanirim cocugun sana yakin davranmasini.
Yani bir insan illa asIk oldugu birine yakinlik göstermez.
Seni kardesi gibi görüp yakin davranmis olabilir, ki durum bunu gösteriyor zaten, asIk olsaydi mutlaka acilirdi.
Hoslanmista olabilir tabi, ama belki o an cekindi, söyleyemedi. Babasi babanin emrinde calistigi icinde cekinmis olabilir.
Ama her ne olursa olsun, sonuc olarak aranizda birsey olmamis, bence üzülme.
Geciyor bunlar. Birde beraberliginizde olmamis zaten, o yüzden daha cabuk gecer.
Ben 4 sene boyunca birini sevmistim, hic haberi yoktu ama. Sonra birgün duydum ki, bizim gelinin kiz kardesiyle evleniyor. Dünya basima yikilmisti:) Simdi gülüyorum bak:) 1 ay agladim, sonra unuttum ve o kizdanda ayrildi bu cocuk, iyiki dedim olmamis belkide o ayriligi biz yasayacaktik. Bazen Rabbimin verdigi üzüntüler bize illerde cok kazanc sagliyor.

benımde gecmıste boyle cokkk gozumde buyuttugum bır askım vardı
sonra bıkac kez beraber vakıt gecırdık
normal arkadas olduk
oluyor hayatta boyle seyler:)

:((((((( yaaa ağlıycam şimdi haaa.böyle erkekleri yakasım var kötükedihüso.hayır tabi seni secmedi diye adamı karalayacak değilimde.yahu evlilikte mantık arayanlara sasıyorum.senin iyi bir kariyerin olsa duygusal bişeyler yasama ihtimaliniz olurdu anladığım kadarıyla. belki sen onun aradığı kızsın.şimdi o kariyer sahibiya yanında da öyle birini arıyor beyimizzzz :mymeka: seni cokk iyi anlıyorumm.yerinde olsam kpss ye deli gibi çalışırdım sanırım.sırf onun için degil tabi kendin için.pişman olmamak için elinden geleni yap madem seviyorsun.hemen pes etme.sartları degerlendir.sonra hiçolmassa hiç bişe yapmadım diye üzlme.su memurluk olayını önce bi çöz.canım kendine güven inan.mutsuz olma kaydirigubbakcemile5

Canım zaten görsen aklım fikrim derstee su sıraa deli gibi calısıyorum cnm ama asla onun adına deil cnküü memur olupta karsısına cıkıp bak bende memuroldum sew beni diemem ya..hayırlısı cnm yaa

Tatlim seni üzmek gibi olmasin ama cicikiza katiliyorum ben.
Yanlis anlamissin sanirim cocugun sana yakin davranmasini.
Yani bir insan illa asIk oldugu birine yakinlik göstermez.
Seni kardesi gibi görüp yakin davranmis olabilir, ki durum bunu gösteriyor zaten, asIk olsaydi mutlaka acilirdi.
Hoslanmista olabilir tabi, ama belki o an cekindi, söyleyemedi. Babasi babanin emrinde calistigi icinde cekinmis olabilir.
Ama her ne olursa olsun, sonuc olarak aranizda birsey olmamis, bence üzülme.
Geciyor bunlar. Birde beraberliginizde olmamis zaten, o yüzden daha cabuk gecer.
Ben 4 sene boyunca birini sevmistim, hic haberi yoktu ama. Sonra birgün duydum ki, bizim gelinin kiz kardesiyle evleniyor. Dünya basima yikilmisti:) Simdi gülüyorum bak:) 1 ay agladim, sonra unuttum ve o kizdanda ayrildi bu cocuk, iyiki dedim olmamis belkide o ayriligi biz yasayacaktik. Bazen Rabbimin verdigi üzüntüler bize illerde cok kazanc sagliyor.

Yok bitanm bana acık olun yeter asla üzmezsnz aksine yasanmıslıklarınz tecrübelernz beni motive eder biçok şeye..Ben unutmalıyım ewet cnkü daha çözemedm bilee hem kendini cok yükseltmiş hemdee bazen mevki sahibi gibi davranmayan sanki rol yapan gün bitince özüne dönen biri gibi dedmya çözemedm güzelm ama bildigim çözdügüm tek bişey var biz olamayız malesef..unutmalıyımm :(

Canım sen mesleki olarak henüz biryerlere gelememiş olmanı ve onun mevkisinin çok iyi olmasını kafayı takmışsın ama asıl konu bu değil ki?

Kendin de söylemişsin.. ben onun aklına bile gelmem ..diye.
Yani adam senin duygularından habersiz ve de sana karşı hiçbirşey hissetmiyorken, sen başka şeye takılmışsın..

Yani aranızda o anlamda birşey olmamış, en ufak bir yakınlaşma bile,bu zamandan sonra da olması biraz zor gibi geliyor sana ki haklısın.
Çünkü..zaten görüşmüyoruz..diyorsun.

Hoşlandığın bir insan hakkında kendi kendine düşünüp duruyorsun ve olamaması için de senin mesleki eksikliğini gösteriyorsun..:)) Çok uzak yerden giriyorsun anii olaya.

İlla onla birşeyler yaşamak istiyorsan ilkönce: ilişki bazında seni farketmesini sağla, gerisi gelir.
Buna olanak yoksa da unut gitsin.

Her zaman sürekli aynı ortamlarda bulunmuyorsunuz sanırım, öyle olsa belki bir elektriklenme olabilir sana karşı..

Haklısın canım evet ortam lazm oda malesef yok olmuyor eskisi gibi..hayırlısı

canım aşk da mevkii ile olmuyoki sen bunu kafaya takma :) yani sen bunu kendin için düşün kendi geleceğin için ama aşk ile alakası yok emin ol zaten yakın büyümüşsünüz anladığım kadarıyla ortak noktanız da çoksa sen kendini farkettirmeye çalış gönlü başkasında ise unutmaya çalışmalısın bi nasihat bu arada çivi çiviyi söker;)

bence hemen o kişiyi unutun
demesi kolay biliyorum ama hemen hemen hepimizin böyle zamanları olmuştur

sonuç: en kısa sürede unutmaya baktık, tabi ne kadar yıprandığımızı anladıktan sonra
size tavsiyem yeterince yıprandım tamam demeden bir an önce zararın neresinden dönersem kardır mantığıyla hareket edin ve platonikliğin size bir şey kazandırmayacağını düşünün, işinize gücünüze bakın, yaşamanıza bakın, okumanıza derslerinize sınavlarınıza geleceğinize bakın.

çevrenizde sizin için yanıp tutuşacak el üstünde tutacak o kadar çok aklı başında insan var ki. belki de devamlı o geçmişe, düşüncelerinizle kendi istediğiniz gibi oldurduğunuz, özelliklerini aklınızda düşüne düşüne farkında olmadan yarattığınız kişiye bakıp durmaktan burnunuzun ucundakini görmüyorsunuz.

özellikle bir kişi evlenmeyi düşündüyse mutluluklar dileyip yollarınıza devam etmelisiniz
evleneceği kişiyi de düşünmek duruma o kadının açısından da bakmak lazım.
her ne kadar işi gücü var öğretmen deseniz de kimse hoşlanmadığı birisiyle sırf işi gücü için evlenmez.
bu sevdiğiniz erkek için de sevdiğiniz erkeğin evleneceği kadın için de geçerli.

ve son olarak bundan sonra atacağınız her yeni ileri adımınız kendiniz için olsun, sahip olacağınız meslek onun gözünde bir yerlere gelmeniz için değil sizin geleceğiniz için olsun.

erkeklerin kadınlara gram değer vermediği bu dünyada hiç olmazsa kadınlar kendilerine biraz olsun değer versin.

sizin kpss den çok çok güzel puanlar alacağınıza ve çok çok güzel bir mesleğe sahip olacağınıza tüm içtenliğimle zaten inanıyorum

ve bunu da kendiniz için yapacağınızı biliyorum.

o kişiyi çok çok rahat unutup emin adımlarla ilerleyeceğinize de hiç kuşkum yok. siz kadınsınız doğanız gereği güçlü yaratıldınız (bakın etrafınıza kadın olup da güçsüz olan birini görebilir misiniz?) bunlar sizi olgunlaştıracak ufak engeller, çok rahatça aşıp yolunuza başarılarla devam edeceksiniz.

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla o şahıs daha toy. Öğretmen arıyorum dediğine göre daha hic olgunlaşmamış. Yani standartlar ne ise o olsun mantığında. Şu haliyle sana yar olmaz. Çünkü kendine pek hayrı yok gibi. Evet meslek iyidir güzeldir ama olgunluk seneyle kazanılıyor. Sen o olgunlaşıncaya kadar kendini geliştirmeye bak. Ulaşmak istediğin yerlere ulaş ve onu da gözünde çok büyütme. O olgunlaştığında bir eevliliğin sadece meslekle değil sevdiğin ve sevildiğin bir insanla olacağını anladığında çıkar karşısına mertçe söylersin. Ama hislerini de çok iyi tart evet seviyormusun yoksa sadece gözünde büyüttüğün bir insan mı?. Gerçi gerçekten sevdiğine inanıyorsan evet o diyorsan. Söyle hissettir. Ne olacak sanki. Özgüven sahibi ol.

Herkese ayrı ayrı tesekkür ederim ilgi alakanzdan ötürü iyiki varrsınız..Sonuc şu kızlar gecen onaa msj attm hayrlıolsn işin die dediki 'sağol kib..' düşünün yanii sadece bu naslsn fln yok mahvoldm

Herkese ayrı ayrı tesekkür ederim ilgi alakanzdan ötürü iyiki varrsınız..Sonuc şu kızlar gecen onaa msj attm hayrlıolsn işin die dediki 'sağol kib..' düşünün yanii sadece bu naslsn fln yok mahvoldm

Sizin ona ilginiz var....onun size yok...ben olsam mesaj falanda yazmazdim....

canım tek taraflı sevgi sevgi olmaz bende birini sevmiştim ve gözümde çok büyütmüştüm inat edip te barışmamış ama deli gibi de ağlamıştım ve zaman denilen ilaç ve Allaha dua edip iste inançlıysan tabiki ve ben şuan mükemmel kimseye demem ama beni düşünen saygılı biriyle evliyim ve çok şükür çok mutluyum (tabiki evlilik sorunsuz olmaz) ve okişi benden önce evlenmişti ve bazı sitelerde onu görüp bazı şeyleri arkadaşlardan duyunca şimdi nasıl şükrediyorum olmadığına tabiki oda mutlu ve huzurlu olsun ama zaman ve dua senin için hayırlısı neyse ve senin kalbin temizse zaten karşına çıkacaktır.

Back
X