- 17 Ağustos 2015
- 106
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi guruttuyar
merhaba uc hafta once cene bir hafta once ise burun ameliyati oldum hersey gayet yolundayken ki ben nazara cok inanirim ve nazar degdigine inaniyorum dun gece aniden burnum kanamaya basladi ama musluktan akar giibi hemen doktrumu aradik hastaneye geldi bizde gittik yaklasik 30 dk araliksiz kanadi burnumu sikistirinca agzimdan kanlar gelmeye basladi doktor durdurdu evime dondum tekrar basladi ayni sekidle yine doktorum gedldi ben gittim 40 dk kadarda bu seferde kanadi agzimdan gelen o kanlar gozum karardi hayatim uzun bir film seridi gibi gecti nelere uzuldugumu neleri kafama taktigimi dusundum plalar yaparken ne kadar emin konustugumuzu 10 dk sonrasinda ne olacagini bilmedigimizi dusundum hepiniz butun dertlerinize ragmen oncelikle ltfen sagliginiz icin sukredin . arter damarim catlamis ve ben pazartesi gunu univ basliyorum evde tekken olsaydi muhtemelen kanamadan olurdum. okulda olmasindan cok korkuyorum suan ilaclara basladim damarin kendini yenilemesi icin bizler burda birbirimizi tanimiyorum sizlerden dua istiyorum bende sizlere edeyim tanimadigimiz insanlarin duasi daha makbul. sevgiler