saatlerce durmayan kanamam

guruttuyar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
106
51
13
28
merhaba uc hafta once cene bir hafta once ise burun ameliyati oldum hersey gayet yolundayken ki ben nazara cok inanirim ve nazar degdigine inaniyorum dun gece aniden burnum kanamaya basladi ama musluktan akar giibi hemen doktrumu aradik hastaneye geldi bizde gittik yaklasik 30 dk araliksiz kanadi burnumu sikistirinca agzimdan kanlar gelmeye basladi doktor durdurdu evime dondum tekrar basladi ayni sekidle yine doktorum gedldi ben gittim 40 dk kadarda bu seferde kanadi agzimdan gelen o kanlar gozum karardi hayatim uzun bir film seridi gibi gecti nelere uzuldugumu neleri kafama taktigimi dusundum plalar yaparken ne kadar emin konustugumuzu 10 dk sonrasinda ne olacagini bilmedigimizi dusundum hepiniz butun dertlerinize ragmen oncelikle ltfen sagliginiz icin sukredin . arter damarim catlamis ve ben pazartesi gunu univ basliyorum evde tekken olsaydi muhtemelen kanamadan olurdum. okulda olmasindan cok korkuyorum suan ilaclara basladim damarin kendini yenilemesi icin bizler burda birbirimizi tanimiyorum sizlerden dua istiyorum bende sizlere edeyim tanimadigimiz insanlarin duasi daha makbul. sevgiler

Cok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir bu sorundan kurtulursunuz inşallah .merak ettim cenenizden nasıl bir ameliyat oldunuz ?

Dua edeceğim canım sana
Ama mutlaka boyle bir olay oldugundada doktora görün.

İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin.. Ama rahat ol, okulda da olsan illa ki bir acile hastaneye yetişirsin kötü düşünme.
Kan sulandırıcı şeylerden, darbelerden, an hava değişimlerinden uzak durmaya çalış.
Sevgiler,

Zor bir ameliyat olmalı .ben de geniş çene icin merak ediyorum ameliyat oluyor mu çene daralmasi yapiliyor mu ?
bende ust cene darligi vardi o basli basina bir ameliuat ama doktorum bana aparat verdi onu kullandim ust cenem genisledi ve sadece alt cene ameliyati olmam yetti ama tabi daralma ameliyatida yapiliyordur sanirim . 1 gun oncesine kadar cok zor derdim ama dun geceden sonra onlar hicbirsey
:(

İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin.. Ama rahat ol, okulda da olsan illa ki bir acile hastaneye yetişirsin kötü düşünme.
Kan sulandırıcı şeylerden, darbelerden, an hava değişimlerinden uzak durmaya çalış.
Sevgiler,
cok sagolun amin insalallah . evet iyi dusunmeye calisiyorum :) belki biliyorsunuzdur ben gun icinde cok yesilcay ve kahve iciyorum acaba onlar kani sulandirir mi ?

bende ust cene darligi vardi o basli basina bir ameliuat ama doktorum bana aparat verdi onu kullandim ust cenem genisledi ve sadece alt cene ameliyati olmam yetti ama tabi daralma ameliyatida yapiliyordur sanirim . 1 gun oncesine kadar cok zor derdim ama dun geceden sonra onlar hicbirsey
:KK43:
Üzmeyın kendinizi hersey yoluna girecektir .

Geçmiş olsun. Umarım bidaha olmaz.
Sağlık olmayınca maalesef hiçbirşey olmuyor

Back
X