• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saatlerce tartışmak ve tartışmak....

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.500
133
Mrhaba arkadaşlar beni tanımayanlar için belirteyim Evli ve 3 cocuk annesiyim bu benim 2. evliliğim.Eşim tartışmayı çok seviyor.Çok agır konuşuyor tabi ki bende alttan alamıyorum dolayısı ile tartıştıkça tartışıyoruz.Tabi oruçta cok etkiliyor fakat benim eşimde nasıl ciğer var ben şaşırıyorum.İnsanı çıldırtıyor sonra nasıl susabilir ki insan.2 gün önce felaket bir tartışma yaşadık ki birikim vardı patladım susmak nedir bilmedi ikimizde barut gibiydik .Nereye kaçtıysam tartışmak için oraya geldi arkamdan ki kendimi bir yerlerden aşagıya atacak durum geldim artık.Annemde ikide bir bana sus diyip duruyordu her zaman eşimi kayırıyor olay boşanmaya gitmesin diye artık çıldırdım baktım susmuyor polisi aradım bu sefer kedicik gibi oldu.Annem de olaya karıştı.Polise evin adresini veremedim sinirden hatırlayamadım bile. Uzaklaştırma verdirecektim artık işin içinden çıklmaz hal aldı olaylar.Sizde de bu tür tartışmalar oluyor mu arkadaşlar yoruldum ya:/

Hiç hoş olmamış polisi arayacak kadar birbirinize girmeniz o_O
Yani tabiki her ilişkide tartışma mutlaka oluyor ama sizinki bi doz fazla olmuş kendimi atacak yer aradım falan demenize üzüldüm açıkcası .
Biraz birbirinizden uzaklaşmanız yararınıza olur aslında.

Hiç hoş olmamış polisi arayacak kadar birbirinize girmeniz o_O
Yani tabiki her ilişkide tartışma mutlaka oluyor ama sizinki bi doz fazla olmuş kendimi atacak yer aradım falan demenize üzüldüm açıkcası .
Biraz birbirinizden uzaklaşmanız yararınıza olur aslında.
çok üstüme geliyor ve hep benim alttan almamı bekliyor susmuyor bişeyler yaptıracak artık bana o derece.

Polisi arayacak kadar bu ilişki boyutu sağlıksız duruma geldiyse.
Annenin sözüyle hala neden bu ilişkinin içerisindesin ?
Düzeleceğine emin olamıyorsan al çocuklarını çık veya onu gönder.
2 defa denedin olmuyormuş demek ki .
Ama her harükarda mutlu olmak için elinden geleni yapmalısın.
Çalış çocuklarına ve kendine bak.
e082-gif.1318353

Polisi arayacak kadar bu ilişki boyutu sağlıksız duruma geldiyse.
Annenin sözüyle hala neden bu ilişkinin içerisindesin ?
Düzeleceğine emin olamıyorsan al çocuklarını çık veya onu gönder.
2 defa denedin olmuyormuş demek ki .
Ama her harükarda mutlu olmak için elinden geleni yapmalısın.
Çalış çocuklarına ve kendine bak.
e082-gif.1318353
ya olay boşanmaya gidiyor artık son demlerim sanırım çeki düzen vermez ise kendine bitecek bu evlilik.

Allah yardımcın olsun benim babam öyledir o kadar iyi anlıyorum ki
insan cinnet geçirecek gibi oluyor uykudan uyandırdığını bilirim kavga etmek için
ama umursamayarak üstesinden gelebilirsiniz ya da aynı taktiği uygulayarak :kahve:
Siz umursamadıgınız zaman susuyor dimi babanız.Bende umursamamayı öğrenmek istiyorum

tartışma her evlilikte olur da sizinki artık aşmış durumda polislik olmuş

anneniz sizinle mi kalıyor? keşke o da hem şahit hem de dahil olmasa bu olaylara

ya olay boşanmaya gidiyor artık son demlerim sanırım çeki düzen vermez ise kendine bitecek bu evlilik.

Ekonomik özgürlüğün vardır umarım.
Yani oturun sağlıklı bir şekilde konuşun,senin eksilerini söylediği zaman ,hemen öfkelenme dinle.
Belki sende sabırsızsındır . Belkide sende bazı yaşadığın travmaların etkisinde kalıp ona kötü davranıyorsundur.
Birbirinizle konuşun.Bu evlilik için son olarak ne yapılması gerekiyorsa elinizden geldiğinden daha fazla fedakarlıkla yapın.
Zaten sonucunda olmuyorsa olmuyordur.
smileys416-gif.1318417

Kavga etmeyen yada tartışmayan evli cift yoktur diye düşünüyorum,tabiki fikir ayrılığı olur çok normal ama önemli olan sınırı aşmamak.
Siz sinirliyken o uzaklaşıp es vermeli,o sinirliyken siz uzaklaşabilirsiniz. Böylece haddini aşan,kırıcı,yıkıcı kelimeler sarfedilmez. Sakinleşince insan daha doğru düşünebilir,öfkeliyken öyle olmuyor.

Ekonomik özgürlüğün vardır umarım.
Yani oturun sağlıklı bir şekilde konuşun,senin eksilerini söylediği zaman ,hemen öfkelenme dinle.
Belki sende sabırsızsındır . Belkide sende bazı yaşadığın travmaların etkisinde kalıp ona kötü davranıyorsundur.
Birbirinizle konuşun.Bu evlilik için son olarak ne yapılması gerekiyorsa elinizden geldiğinden daha fazla fedakarlıkla yapın.
Zaten sonucunda olmuyorsa olmuyordur.
smileys416-gif.1318417
Ya zamanla sağlıklı insanda depresif oluyor zaten.Biraz akışına bıraktım zaman gösterecek artık konuştum onunda beni alttan alması gerektiğini izah ettim umarım anlamıştır.

Kavga etmeyen yada tartışmayan evli cift yoktur diye düşünüyorum,tabiki fikir ayrılığı olur çok normal ama önemli olan sınırı aşmamak.
Siz sinirliyken o uzaklaşıp es vermeli,o sinirliyken siz uzaklaşabilirsiniz. Böylece haddini aşan,kırıcı,yıkıcı kelimeler sarfedilmez. Sakinleşince insan daha doğru düşünebilir,öfkeliyken öyle olmuyor.
Gitmez ise ben teredicem artık ortamı gerekirse evden çıkar giderim yarım saat.Olmuyor bu şekilde.

Siz umursamadıgınız zaman susuyor dimi babanız.Bende umursamamayı öğrenmek istiyorum
eskiden bende laf yetiştirirdim baktım kendi yüreğim tükeniyor
şuan hiiç ağzımı bile açmıyorum enn güzeli inan ne kendini yoruyorsun ne
ağzından sonradan sana kullanılacak laf çıkıyor mis miss :kahve:

eskiden bende laf yetiştirirdim baktım kendi yüreğim tükeniyor
şuan hiiç ağzımı bile açmıyorum enn güzeli inan ne kendini yoruyorsun ne
ağzından sonradan sana kullanılacak laf çıkıyor mis miss :kahve:
Tabi moralin yinede bozuluyordur için içini yiyordur o arada.

Ya zamanla sağlıklı insanda depresif oluyor zaten.Biraz akışına bıraktım zaman gösterecek artık konuştum onunda beni alttan alması gerektiğini izah ettim umarım anlamıştır.

Ben umuyorum ki oda hatasını anlayacaktır .. Sana birbirini çok seven bir çiftin hikayesini anlatmak isterim...

Birbirine aşık olan çift tüm sıkıntılara ve engellere rağmen sevgilerinin kölesi olup evlenme kararı almışlar.
Küçücük şirin evlerinde ,değişik çiçeklerin olduğu küçük bahçelerinde aşla büyüttükleri fidanlarıyla çok mutlularmış.
Gel zaman git zaman,maddi sıkıntılar,iş stresleri,çevresel faktörler,huy değişimleri,sabırsızlıklar derken ilişkilerinde çatlaklar oluşmaya başlamış.
u_thin-122-gif.1318432

Birbirlerini hala çok sevdiklerini bildikleri halde ,nedensiz başlayan kavgalar birbirlerini kırarak kapanması güç yaralar açmaya başlamış.

Oysaki çok duru ve örnek bir sevgiyle birleştirmişlerdi hayatlarını.
Zaman ilerliyor fakat hala birbirini seven ve alışan çift aralarındaki sorunu çözemiyormuş.
Aşka ve sevgiye aşık olan bu çift 'bir gün ciddi bir şekilde konuşma kararı almışlar.
smileys556-gif.1318426

Bahçelerinin kenarına koydukları sevimli ve küçük bir masanın sevimli sandalyelerine oturdular karşılıklı.
Kadın ağlıyordu,adam dumanlı gözlerle bakıyordu ...
Kadın '' Olmuyor işte ,olmadı,yürümedi,yürümüyor,ben seni çok severek evlendim,fakat aramızdaki bu anlaşmazsızlık bizim o saf ve eşşiz sevgimize de sirayet etti ,yıkacak mafedecek,sevgiye olan inancımı bitirecek.Yapamadık biz olmadı bizden ayrılmamız en doğrusu''dedi.
uhuhu-gif.1318425

Adam'' Haklısın ,bu evlilik böyle yürümez,aramızdaki saygıyıda yerle bir etmeden ayrılmamız tek çare.
Ama bu kadar aşkın hatırı ikimizinde üzerinde,benim bir fikrim var kabul edersen.
Ben eşyalarımı toparlayıp gideyim.Gitmeden evvel seninle bu bahçeye bir fidan dikelim.
Bir yıl boyunca,ne sen beni ara ne ben seni,ne sen beni gör ne ben seni.Kesinlikle hiç kimseye birbirimizi de sormak yok.Sesimizi duymak yok...
Bir yıl sonra senin kapını çalacağım ve beraber gidip o fidana bakacağız.
Eğer fidan açmış ,yeşermiş ve boy atmışsa. Bu evliliğe bir şans verip devam edeceğiz.
Eğer kurumuşsa,çürümüşse ve yok olmuşsa bu ilişkiyi vedalaşıp helalleşerek tamamen bitireceğiz.
emot10_tears-gif.1318357

Tamam demiş kadın .Ve adam eşyalarını toparlayıp gitmiş.
Zaman zamanı kovalamış aradan bir kaç ay geçmiş ve bu çift ,aynı bahçede,ellerinde birer sürahi fidanı kurmasın diye sulamak için gittiklerinde birbirini görmüşler...
utan-gif.1318436
bigsmilie76-gif.1318315

Ve birbirlerine koşarak sıkıca sarılıp,kaybetmenin verdiği acının ,tartışmalardan daha da dayanılmaz olduğunu söyleyip.
Bir birlerini hayatları boyunca kırmama kaybetmeme sözü vererek mutlu evliliklerini kurtarmışlar.
sweet-gif.1318428

1 saattir senin için,işimi gücümü bırakıp yazıyorum,umarım sana ışık olur
c013-gif.1318326

Back
X