sabah akşam ah ediyorum beter ol ey canımı yakan

dragonsmother

Drogon Rhaegal Viserion
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
177
94
13
37
işin içinden çıkamadığım bir durumdayım içimde öyle bir hırs ve kin varki
teyzem benden 6 yaş büyüktür arkadasş gibi geçti yılarımız ta ki ben evlenene kadar ben evlenme kararı verınce cok değişti karşı çıkmalar falan yediğimiz içtiğimz ayrı gitmez ne nişanımda yardım ettı ne düğün ne ev yerleştirmesi hepsinde kaçtı arkalara mutlulugumu gormeye tahammul edemedi resmen... zaten hasta bagımlı ilaçlar kullanıyor benım nişan akşamım hiç sevmediği birinin çıkma teklifini kabul etti apar topar ben evlendıkten sonra 3 ay ıcınde evlendı işi gücü olmayan biriyle... dedemlerde zaten teyzemın yaşı geçiyor diye herşeyi kabul etti bütün ev eşyalarını aldılar damat tarafı elini hiçbirseye sürmedi bile beni ilgilendırmıyor zaten teyzemle gorusmuyoruz yuvamı bozmak için türlü oyunlar yaptı en son ananemlerle dayımlarrla aramı bozu iftiralar atarak bana aramızda şehir farkı var diye kimse bana sormadı sen böle yaptınmı diye direk ona inanıp yargıladılar benı sonuç anne tarafımla konusmuyorum herkesi buz kestirdi benden sürekli konusuyor sürekli yalan yanlıs herkesı dolduruyor hakkımda onu nasıl durdurabılırım?... onun yuzuden bayramda bıle ananeme gidemedım ananemı arıyorum acmıyor telefonumu yuzume kapıyor. o teyzem dediğim insan canımı öyle yaktı ki ona okadar beddua edıyorum ki son zamanlarda anlatamam ilahı adalet ne zaman yerini bulur içimdek, kinim dinmiyor yapılanları hazmedemıyorum.. nasıl kendımı durdururum heleki, 3 gundur cok kötuyum eşimde anladı depresyona girdim resmen bana bir akıl verın lutfen nasıl serinletirim kalbımi allah büyük diyorum ama adaleti hemen istiyorum yerlere yapışsın istiyorum... yanlış bılıyorum ama ne kadar canım yandıgını tahmın edemezsıniz

Annenize anlatın o anlatsın olanı biteni. Sizin sessiz kalışınız anlatılanları kabul etmissiniz gibi olmuş.

Aklı olan her iki tarafı da dinler, bilip bilmeden sizi nasıl yargiladi aileniz, akrabalariniz anlamadım. Ayrıca nasıl iftira atıyor, ne diyor mesela?

Tüm sülaleyi telefonlarını açmayacak kadar ne söyledi, neye inandırdı?

Kimse bir kişinin lafıyla sana hiçbirşey sormadan seni silmez. Herşeyi tam anlattığından emin misin?

.
evet hatam olsa hatamı da siz anlayın kı ona gore yorum yapın dıye anlatırdım ama durum aynen bu

Ya aileniz dünden razıymış ya da anlattıkları olma ihtimali olan, sizde potansiyeli olan şeylermiş.
Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler ama...

Aklı olan her iki tarafı da dinler, bilip bilmeden sizi nasıl yargiladi aileniz, akrabalariniz anlamadım. Ayrıca nasıl iftira atıyor, ne diyor mesela?
ben onu kıskanıyormusum ona evde kaldın demısım falan daha bır dolu sey hayır o benden buyuk oldugu halde kucuk gosterır mınyon tipli hep onu öle teselli ederdim cok gencsin dıye iftıraya bakarmısınız

Bizde de bi gelin var aynı. Herkesi küstü dü. Ama neticede kendi yalnız kaldı. Sünnet yaptı bizden kimse gitmedi. Boşver Allah biliyor. Kimseye kendini ıspatlamak zorunda değilsin. Herkes kendi yaptığını çeker.

Bizde de bi gelin var aynı. Herkesi küstü dü. Ama neticede kendi yalnız kaldı. Sünnet yaptı bizden kimse gitmedi. Boşver Allah biliyor. Kimseye kendini ıspatlamak zorunda değilsin. Herkes kendi yaptığını çeker.
böyle insanlar nasıl korkmuyorlar allahtan inanamıyorum

Anneniz yoksa zor o zaman. Kendileri hükmü vermiş. Keşke en başında sessiz kalmasaydınız. Bu saatten sonra boşverin bebeğinize odaklanın. İlahi adalet elbet tecelli eder.
annesizlikten bunlar işte sahıp cıkanım olmadıgından çok saolun

Back
X