Sabah belirtilerim kayboldu ve rahimim ağrıyor. Düşük mü yapacağım?

Chills

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
947
509
23
29
Kanamam yok ama dün dehşet bir öksürük tutmuştu. Hem kustum hem öksürdüm boğulur gibi oldum. Hasta falan da değilim. Nedensizce aşırı öksürük tuttu. Şu an ayaklarım aşırı üşüyor. Sabah bulantım olmadı. Çok korkuyorum sizce düşük mü olacak? Yaşayan var mı? Bugün doktora gideceğim ama 16.00ua kadar bekleyemedim.

Kanamam yok ama dün dehşet bir öksürük tutmuştu. Hem kustum hem öksürdüm boğulur gibi oldum. Hasta falan da değilim. Nedensizce aşırı öksürük tuttu. Şu an ayaklarım aşırı üşüyor. Sabah bulantım olmadı. Çok korkuyorum sizce düşük mü olacak? Yaşayan var mı? Bugün doktora gideceğim ama 16.00ua kadar bekleyemedim.
canım geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz düşük kendini kanama ve devamında şiddetli ağrı ile gösteriyor (eğer daha ilk haftada değilsen, ilk haftadaysan zaten belirti çok olmuyor)

Seninki kaygıdan
Sürekli bulantin olacak diye birşey yok. Seninki kaygı. Kanaman yoksa düşük sanmam. Öksürüğünde alerjik olabilir yeni hastalancak olabilirsin gıcık tutmuş olabilir. Kanaman yoksa miden bulanmiyor diye korkma 🤗

Seninki kaygıdan

Sürekli bulantin olacak diye birşey yok. Seninki kaygı. Kanaman yoksa düşük sanmam. Öksürüğünde alerjik olabilir yeni hastalancak olabilirsin gıcık tutmuş olabilir. Kanaman yoksa miden bulanmiyor diye korkma 🤗
Evet kaygıymis :D rahat batmış. Sonraki günler daha fena oldu bulantım

Yok ama çocuğu düşürür diye korktum çok öksürdüm ve sonra çok ağrıdı kasiklarim
Su tanesi kadar bebeği öksürük nasıl düşürsün kurban olayım düşünmeyin böyle şeyleri 😂😩 millet neler yapıyor da düşmüyor .

Back
X