- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
- Konu Sahibi sookiestackhouse
-
Şanslısın bi şeyler yersin en azından ben 5 haftadan bu yana bulantı kusmadan yiyemedim doğru düzgünMerhaba hanimlar. Bugun itibariyle 8. Haftami doldurdum ama benim cok hafif bulanti hissi disinda hic oyle kusma veya yemek yiyememe durumum olmadi. 6. Haftada doktorumuza gittik kese bebek hersey yolunda gorunuyor kalbini bile duydum ama bu beni bazen endisendiriyor. Yani ne bileyim hep oldugunu duyariz ya simdi bende olmamasi acaba bir terslik mi var hissi yasatiyor surekli. Doktoruma sormustum sansli azinliktansin degerini bil demisti ama cok icim de rahatlamadi acikcasiinsan en ufak bir duzensizligi kotuye yoruyor ister istemez var mi aranizda hic kusma vs yasamayan?
Herkesde olacak diye bir şey yok.. Her şey yolunda gidiyorsa sıkıntı yapma bazı kişiler rahat geçirir hamileliğiMerhaba hanimlar. Bugun itibariyle 8. Haftami doldurdum ama benim cok hafif bulanti hissi disinda hic oyle kusma veya yemek yiyememe durumum olmadi. 6. Haftada doktorumuza gittik kese bebek hersey yolunda gorunuyor kalbini bile duydum ama bu beni bazen endisendiriyor. Yani ne bileyim hep oldugunu duyariz ya simdi bende olmamasi acaba bir terslik mi var hissi yasatiyor surekli. Doktoruma sormustum sansli azinliktansin degerini bil demisti ama cok icim de rahatlamadi acikcasiinsan en ufak bir duzensizligi kotuye yoruyor ister istemez var mi aranizda hic kusma vs yasamayan?
Deme öyle deme. Maşallah olmasın işte. Herkes te olacak diye birşey yok. Ben de 8. Haftamda bulantım yok diye geziyodum. 9. Haftada bir başladı beni bitirdi.Merhaba hanimlar. Bugun itibariyle 8. Haftami doldurdum ama benim cok hafif bulanti hissi disinda hic oyle kusma veya yemek yiyememe durumum olmadi. 6. Haftada doktorumuza gittik kese bebek hersey yolunda gorunuyor kalbini bile duydum ama bu beni bazen endisendiriyor. Yani ne bileyim hep oldugunu duyariz ya simdi bende olmamasi acaba bir terslik mi var hissi yasatiyor surekli. Doktoruma sormustum sansli azinliktansin degerini bil demisti ama cok icim de rahatlamadi acikcasiinsan en ufak bir duzensizligi kotuye yoruyor ister istemez var mi aranizda hic kusma vs yasamayan?
Ayy ben de benim neden olmuyor derdim sonra oldu keşke hiç olmasaydım dedim :) bazılarında olmuyor bulantı canım inşallah sen de o şanslı kesimdesindir.Merhaba hanimlar. Bugun itibariyle 8. Haftami doldurdum ama benim cok hafif bulanti hissi disinda hic oyle kusma veya yemek yiyememe durumum olmadi. 6. Haftada doktorumuza gittik kese bebek hersey yolunda gorunuyor kalbini bile duydum ama bu beni bazen endisendiriyor. Yani ne bileyim hep oldugunu duyariz ya simdi bende olmamasi acaba bir terslik mi var hissi yasatiyor surekli. Doktoruma sormustum sansli azinliktansin degerini bil demisti ama cok icim de rahatlamadi acikcasiinsan en ufak bir duzensizligi kotuye yoruyor ister istemez var mi aranizda hic kusma vs yasamayan?
Ne güzel iste. Sanslisin. Mide bulantısı vücudun hormonlsriyla alakalı. Demek ki vücudun alışmış, bulantı yapmiyor. Her hamile kusacak diye bir şey yok.Merhaba hanimlar. Bugun itibariyle 8. Haftami doldurdum ama benim cok hafif bulanti hissi disinda hic oyle kusma veya yemek yiyememe durumum olmadi. 6. Haftada doktorumuza gittik kese bebek hersey yolunda gorunuyor kalbini bile duydum ama bu beni bazen endisendiriyor. Yani ne bileyim hep oldugunu duyariz ya simdi bende olmamasi acaba bir terslik mi var hissi yasatiyor surekli. Doktoruma sormustum sansli azinliktansin degerini bil demisti ama cok icim de rahatlamadi acikcasiinsan en ufak bir duzensizligi kotuye yoruyor ister istemez var mi aranizda hic kusma vs yasamayan?
Merhaba hanimlar. Bugun itibariyle 8. Haftami doldurdum ama benim cok hafif bulanti hissi disinda hic oyle kusma veya yemek yiyememe durumum olmadi. 6. Haftada doktorumuza gittik kese bebek hersey yolunda gorunuyor kalbini bile duydum ama bu beni bazen endisendiriyor. Yani ne bileyim hep oldugunu duyariz ya simdi bende olmamasi acaba bir terslik mi var hissi yasatiyor surekli. Doktoruma sormustum sansli azinliktansin degerini bil demisti ama cok icim de rahatlamadi acikcasiinsan en ufak bir duzensizligi kotuye yoruyor ister istemez var mi aranizda hic kusma vs yasamayan?
Dogum yapacagimiz tarihler ayni:)) saglikla insallah:)Benimde bulantı 7. Haftada başladı ama az az
8. Hafta da ise yoğunlaştı ve dün çıkardım bugünde öğürme hissi geldi ama karnımı kastigim için korkuyorum derin derin nefes alıp veriyorum geçsin diye
Herşey normalse endişe etmene gerek yok belki genetikdir annen kız kardesin varsa onlar yasadilarmi acaba bulantı kusma
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızDogum yapacagimiz tarihler ayni:)) saglikla insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?