H hrc mutluyum Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 120 3 296 İstanbul 7 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hrc #1 dün sabah yaptım pozitif çıktı ,akşam yaptım negatif(başka markayla)..birazdan kan tahliline gidicem kızlar..başına gelen varmı ..?yani bu şekilde hamile kalan.yada ilkk yaptığım test bozuk ...
dün sabah yaptım pozitif çıktı ,akşam yaptım negatif(başka markayla)..birazdan kan tahliline gidicem kızlar..başına gelen varmı ..?yani bu şekilde hamile kalan.yada ilkk yaptığım test bozuk ...
B birsenbirbenbirdebebek Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 498 172 123 7 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hrc #2 merhaba arkadaşım genelde sabah idrarıyla yapılan test düzgün sonuç verir.testini tekrarla sabahlayin.Hakkında hayırlsıı olsun.
merhaba arkadaşım genelde sabah idrarıyla yapılan test düzgün sonuç verir.testini tekrarla sabahlayin.Hakkında hayırlsıı olsun.
bernardo Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 1.166 37 113 7 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hrc #3 evet sabah b-hcg hormonu daha çok oluyormuş idrarda ondan pozitif çıkmıştır. hamilesindir. kanda çıkar zaten
evet sabah b-hcg hormonu daha çok oluyormuş idrarda ondan pozitif çıkmıştır. hamilesindir. kanda çıkar zaten
yoncimiktb Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2011 108 0 46 İstanbul 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hrc #4 Hamilesin meraklanma sabah yaptığın doğru