sabah ile akşam arasında iki kilo farkı

frigya86

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
238
78
323
35
Merhaba arkadaslar.başka yerlede konularım var diyet forumunda hiç konu açmammıştım. Meselem şu ; 81 kilo ile diyete ve yürüyüşe başladım, 20 gün önce. İki gün önce 79.9 idim. İki günlük ayran detoksu yaptım. Bu sabah tartıldığımda 77.6 ydım. Yani detok sonrası 2300 gitti. Yedim içtim yuvarlandım derken öğlede tartıldım tok karnına 78.8 olmusum az önvede tartıldım 80 olmusum akşama kadar.anlıycağınız bir günde iki kilo aldım.tartımın yerini değiştim yanlış ölçüyo diye yok hep aynı. Detokslada verdim sonuçta ödem olsa bi günde geri gelmez ve okududğum yorumşarda detoksla verilen kilolar genelde kalıcı olmus. Acaba yarın sabah tekrar tartılsam 77 yi görürmüyüm yine sabahtan akşama kadar insanın kilosu bu kadar değişirmi yada ?

Merhaba :) uzun bi diyet yolundan geldim 75 kilodan 59 kiloya indim diyetime devam ediyorum :) şu iki şeyi söyleyebilirim de detokslar özellikle Bahsettiğiniz ayran detoksu kilo aldıran bir şey. Bunun yerine düzenli bir şekilde sağlıklı beslenmeye çalışmalısınız. Ikinci olarak da tartışmayı gün içinde 2-3 kere degil 3-4 günde bire indirmelisiniz

Cevapladığınız için tesekkür ederim.diyetime çokta iyi olmasa devam etmeye çalısıyorum.sadece sabahlara indirgeyebildim gün içerisinde bakıp moralimi bozmuyacam her sabah ölçüldüğümdede çok farklı sonuçlar çıkıyo ben bişey anlamadım ( sizin dediğiniz gibi üç günde bir tartılıyim o zaman en azından moralim hergün bozulmaz :)

Bence bir hafta sıkı bir diyet yap.vede sporla destekle sonra tartil...her gün tartilma..

haklısınız yarın iyi bir diyete başlamalıyım bakalım farkı görebilecekmiyim

ayran detoksu nasıl bayanlar ise yariyor mu

Son düzenleme:
canım ya benimde sabah ile akşam arasında 1-1.2 kilo fark oluyor. Bence bu gayet normal. Yani moral bozacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…