sabah işe gıderken ne gıysem derdı:( aldıklarımı sonra begenmeme derdı:(

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
arkadaşlar sızler nasıl hazırlanıyorsunuz calısan bayanlar olarak ya ben kıyafete cok para harcıyorum ama genede bısey yok gıbı geliyor maaşın yarısı cula çaputa gıdıyor cok mantıksız bılıyorum fakat aldıklarım yok gıbıler yanı mantıklı almıyorum etrafımda cok sık bayanlar oluyor sıkır sıkır gıyınmeye cok ozenıyorum alıyorumda bı bakıyorum spor gıymısım yaa sızler neler yapıorsunuz sabah rutınınız neler arkadaslar

arkadaşlar sızler nasıl hazırlanıyorsunuz calısan bayanlar olarak ya ben kıyafete cok para harcıyorum ama genede bısey yok gıbı geliyor maaşın yarısı cula çaputa gıdıyor cok mantıksız bılıyorum fakat aldıklarım yok gıbıler yanı mantıklı almıyorum etrafımda cok sık bayanlar oluyor sıkır sıkır gıyınmeye cok ozenıyorum alıyorumda bı bakıyorum spor gıymısım yaa sızler neler yapıorsunuz sabah rutınınız neler arkadaslar

valla bende aynı dertten muzdaribim kıyafete bi ton para yatırıyorum ama her sabah dolabın karşısında ne giycem diye bi saat düşünüyorum sonra evden çıkınca giydiklerim içime sinmiyo millete bakıyorum ne güzel uydurup giyiyo merak ediyorum bende herkesde bu dert var mı

Canım ben akşamdan hazırlıyorum ne giyecegimi bir de kıyafet alırken kombinleyebilecegim şeyler almaya dikkat ediyorum sende dolabında olması gereken parçalardan al böylece rahat edersin bende seninle aynı durumdaydım sonra döktüm dolabımı kombin yaptım şimdi rahatım mesela mutlaka ve mutlaka kalem etegin olsun dolabında acil durumlar için kurtarıcı niteligindedir.Sonra benim dolabımda beyaz,açık mavi ve siyah gömlek mutlaka bulunur.Siyah,beyaz ve kahverengi bogazlı kazagı hiç eksik etmem ...Kazaklarda batigi tavsiye ederim hiçbir şekilde sarkma,tüylenme olmuyor...Siyah elbise herzaman hayat kurtarır...Ana parçaları aldıktan sonra çok rahat bir şekilde kombin yapabilirsin...

Bir de topuklu ayakkabının büyüsüne herzaman için inan...Dönüp bakmayacak erkek yok ....:9::9::9::9:

Ben bugün mesela ne giydigimi örnekleyim size;

1-Deri motorsiklet tarzı ceket

2-Kırmızı kareli gömlek

3-Yırtık kot (paçalarını katladım)

4-Balerin babet

ayni dertten muzdaribim:27:
Her sabah dolabin önünde düsünüyorum, hangilerini kombinlesem diye..
En iyisi aksamdan kombini hazirla, cünkü sabah aceleden insanin yapamiyor sonra ne bulursa giyip gidiyor.
Ben ruh halime göre giyinirim. Bazen skinny Jeans topukluyla bazen Sweatshirt le Spor.. hee bazen de karistiririm spor ve sik ta cok güzel duruyor
:52:
Birde moda ya fazla uymamamak lazim, hosuna giden bir stil de devam et o zaman kolay kombin yapabilirsin
:51:
Ama alisveris yaparken 2 kere 3 kere düsünüyorum..
Aldigim ürün kaliteli mi? (2. yikamada cöpe atmamak icin)
iyi kombinlenir mi? (dolabimdaki diger kiyafetlerimle)
stilime uyuyor mu?
icinde cok plastik (Polyester) varmi? (saclarim elektrikleniyor plastikten)
Rengi tenime uyuyor mu?

Bukadar cok düsünüyorum ama yinede cok para harciyorum.
Bende buna bir cözüm ariyorum
:15:

bir zamanlar yok yere çok para döktüm bende giyime..
şimdi bin kere süzgeçten geçiriyorum..
sosyete pazarları işe yarıyor.:23:
bir de güvenilir internet sitelerinde marka ürünleri kampanyadan yarı fiyatına alıyorum...

Açıkçası ben de hep çalışınca şıkır şıkır giyinirim diye hayal ederdim ama öyle olmuyor maalesef... Hergün farklı giyinmeye çalışıyorum ama olmuyor istediğim gibi. :50: Bir de 3 kişiyiz onun haricinde hep erkek öyle olunca çok dikkat çekici şeyler giymemeye özen gösteriyorum. Zaten diğer arkadaşlar çok sade giyindiklerinden ben fazla kokoş duruyorum yanlarında :)))
Bir de bulunduğum yerde pek mağaza da yok olanlarda da benim tarzım yok. Ama her ay bir iki parça birşey almaya çalışıyorum. Mesela uzun tunik bulmakta zorlanıyorum dün bir elbise aldım dizimden 3-5 cm yukarıda, pantolon üstüne tunik niyetine giydim bugün. Mesela topuklu ayakkabıyı çok severim, her daim şık ve alımlı olmak için gerekli birşey bence:34:

Son düzenleme:
Canım ben akşamdan hazırlıyorum ne giyecegimi bir de kıyafet alırken kombinleyebilecegim şeyler almaya dikkat ediyorum sende dolabında olması gereken parçalardan al böylece rahat edersin bende seninle aynı durumdaydım sonra döktüm dolabımı kombin yaptım şimdi rahatım mesela mutlaka ve mutlaka kalem etegin olsun dolabında acil durumlar için kurtarıcı niteligindedir.Sonra benim dolabımda beyaz,açık mavi ve siyah gömlek mutlaka bulunur.Siyah,beyaz ve kahverengi bogazlı kazagı hiç eksik etmem ...Kazaklarda batigi tavsiye ederim hiçbir şekilde sarkma,tüylenme olmuyor...Siyah elbise herzaman hayat kurtarır...Ana parçaları aldıktan sonra çok rahat bir şekilde kombin yapabilirsin...

sen bence olayı assmıssın olmuşsun canım supersın cok ozendım yaa bıde aksamdan hazırlayabilsem cok usenıyorum ... bıde konbıleyıpmı dolaba asıyorsun mesela pant bluz bunlar beraber gıyılecek gıbı

Ben bugün mesela ne giydigimi örnekleyim size;

1-Deri motorsiklet tarzı ceket

2-Kırmızı kareli gömlek

3-Yırtık kot (paçalarını katladım)

4-Balerin babet

ayy kesek fotolar cekıp atsak yaa soyle hayal ettımde cıdden guzeldır.. bıde aldıklarını nerden alıyorsun cok merak ettım.. kesın cok sık ve bakımlı bı bayansın bıızmle paylarmısın kıyafet makyaj begendıgın urunlerı

Diğer arkadaşlar da aynısını söylemiş, yatmadan önce ertesi gün giyecekleri hazırlamak, kombine etmek hem zaman kazancı hem de sabah stresini azaltıcı bir alışkanlık. Bunun dışında ben Mango, zara bv. internet siteelrine bakıyorum. Oradaki kombinlerden ilham almaya çalışıyorum. Giyime döktüğüm fuzuli paralarla bir daire alırdım inanın, çok samimi bir itirafımdır bu... Ama değmiyor. Sadece biraz vakit ayırıp göz gezdirmek yeter.

Diğer arkadaşlar da aynısını söylemiş, yatmadan önce ertesi gün giyecekleri hazırlamak, kombine etmek hem zaman kazancı hem de sabah stresini azaltıcı bir alışkanlık. Bunun dışında ben Mango, zara bv. internet siteelrine bakıyorum. Oradaki kombinlerden ilham almaya çalışıyorum. Giyime döktüğüm fuzuli paralarla bir daire alırdım inanın, çok samimi bir itirafımdır bu... Ama değmiyor. Sadece biraz vakit ayırıp göz gezdirmek yeter.

aldıklarımı sonra basıt buluyorum bellı markalardan alıyorum bırde yanlış anlaşılmasın marka takıntım yok sadece begendıgım ıcın bır bakıyorum ya sunum eksık ya bunum eksık ya bıde ınt alısverıs acayıp sardı begendıgımı almasam acayıp rahatsız oluyorum ayakkabı ozellıkle sankı onu almasam sıkolmayacagım kafayı yemişim sanırım ya başkalarını sık bulunca dıyorum benım hıc bıseyım yok ama bırsuru kıyafet borcu bu nasıl tezatlık anlamadım gıttı yaa

Canım ben Mango'nun online sitesinden alışveriş yapıyorum genellikle ya da Mango outletten alırım inanki 10 liraya kot etek,kot pantolon aldıgım zamanlar oldu benim önemli olan denk getirmek ...Dolabımda şu şekilde yapıyorum ben mesela siyah ceketle neyi kombinleyebiliyorum elbiselerimi degilmi onları o şekilde asıyorum ....Dedigim gibi dolabında ana parçaları bulundurduktan sonra zor olmuyor gerisini getirmek ..Mesela resimde paylaştıgım bir tulum Mango'dan aldım özel günlerde dışarı çıkarken giyebilirsin ama ben yine Mango'dan aldıgım bebe yaka ceketle işe giderken de giyebiliyorum gibi

Canım ben Mango'nun online sitesinden alışveriş yapıyorum genellikle ya da Mango outletten alırım inanki 10 liraya kot etek,kot pantolon aldıgım zamanlar oldu benim önemli olan denk getirmek ...Dolabımda şu şekilde yapıyorum ben mesela siyah ceketle neyi kombinleyebiliyorum elbiselerimi degilmi onları o şekilde asıyorum ....Dedigim gibi dolabında ana parçaları bulundurduktan sonra zor olmuyor gerisini getirmek ..Mesela resimde paylaştıgım bir tulum Mango'dan aldım özel günlerde dışarı çıkarken giyebilirsin ama ben yine Mango'dan aldıgım bebe yaka ceketle işe giderken de giyebiliyorum gibi

cok güzel canım sende cok guzelsın mangonun tarzını cok begenıyoruma ama elbıseler falan bana tunık gıbı oluyor ya :(

keşke bu dert bende de olsa. biz alt üst takım önlük giymek zorundayız ne yazıkki. o kadar özeniyorum ki her gün farklı giyinebilenlere:14:

Ben kıyafetlerimi akşamdan hazırlıyorum sabah sabah uyku sersemi gardolabın içine düşmüyorum kızlarrrrrr :)

Back
X