Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 14+5 haftalık hamileyim eve kahvaltiyi biraz geç yapıyorum 12 1 gibi bebeğim için sorun olurmu ve süt yoğurt tarzı şeyleri de ne zamandır yemiyorum yardimci olurmusunuz
Merhaba arkadaşlar 14+5 haftalık hamileyim eve kahvaltiyi biraz geç yapıyorum 12 1 gibi bebeğim için sorun olurmu ve süt yoğurt tarzı şeyleri de ne zamandır yemiyorum yardimci olurmusunuz
Bence cok fazla gec saate birakmayin kahvaltinizi 10 11 en fazla. Sut yogurt tuketmekte sizin icin onemli cunku bebek kalsiyumu sizden her turlu cekecek siz dikkat etmezseniz olan sizin kemiklere ve dislere olur