- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamile-arkadaslara-soruyorum.1017317/ vaziyetim linkte ki gibi bende sabah kan verdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aslinda daha test yapmayi dusunmuyordum fakat dün kulagım icin doktora gittim tomogrofi istedi. Hamilelik suphesi var mi dedi benim bi an agzimdan olabilir diye cikti, o zaman onu netlestirelim oyle tomogrofi cekelim dedi bende sabah saglik ocagina gittim kan verdim iste :) konu mu okudun mu :)İdrar testi yaptin mi?
Canim aslinda daha test yapmayi dusunmuyordum fakat dün kulagım icin doktora gittim tomogrofi istedi. Hamilelik suphesi var mi dedi benim bi an agzimdan olabilir diye cikti, o zaman onu netlestirelim oyle tomogrofi cekelim dedi bende sabah saglik ocagina gittim kan verdim iste :) konu mu okudun mu :)
Iste bende yine 9 temmuzu beklemek istemistim nolur nolmaz diye kan testi hic aklimda yoktu ama mecbur kalinca ilk onu yaptirmam gerekti cunku idrar testi kan gibi kesin olmuyor bana da kesin sonuc lazimdi :) amaaaan pozitif cikarsa kanda idrar testini de yaparim orda da cift cizgiyi insallah gorurum kac aydir gormek nasip olmamisti :)Bastan sona okumadim ilk mesaji gordum sadece canım. Gec döllenme olmadiysa bebis varsa cikar Allah'ın izniyle :) ben olsam en azindan erken gebelik testi yapar bakardim. Bence idrarla ogrenmek kanla ogrenmekten daha heyecanli daha guze çünkü
Iste bende yine 9 temmuzu beklemek istemistim nolur nolmaz diye kan testi hic aklimda yoktu ama mecbur kalinca ilk onu yaptirmam gerekti cunku idrar testi kan gibi kesin olmuyor bana da kesin sonuc lazimdi :) amaaaan pozitif cikarsa kanda idrar testini de yaparim orda da cift cizgiyi insallah gorurum kac aydir gormek nasip olmamisti :)
Insallah kuzum 4 gibi giderim internetten bakmaya calistim ama artik bakilmiyormus :)Hayirlisi olsun inşallah canım. Güzel haberlerle gel insallah. Ne zaman cikacak sonuc
4 gibi gidicem kuzum insallah hayirli olur insallah :)Kacta cikacak sonucun insallah hayirli haberler alirsin
Canim haber bekliyorum annem simdi saglik ocagina gecti ben umutsuzum :)Ciktimi sonuc cnm
Kuzum sonuc sabah 9 dan sonra cikicakmis bakalimmm cok merak etmistim bende :)Canim haber bekliyorum annem simdi saglik ocagina gecti ben umutsuzum :)
Aa anlafim canm haberdar et biziKuzum sonuc sabah 9 dan sonra cikicakmis bakalimmm cok merak etmistim bende :)
Tabii ki mutkala yazicam olumlu ya da olumsuz :)Aa anlafim canm haberdar et bizi
Gelisme varmi cammTabii ki mutkala yazicam olumlu ya da olumsuz :)
Günaydin canim birazdan cikicam :)Gelisme varmi camm
Merhaba canim 1.20 cikti enfeksiyonun var dedi.Günaydin canim birazdan cikicam :)
Anladim canm hayirlisi hakkimizda olsun...yukselme sansi yokmuymusMerhaba canim 1.20 cikti enfeksiyonun var dedi.