Sabah kan verdim sizce net sonuç çıkar mı :)

İdrar testi yaptin mi?

İdrar testi yaptin mi?
Canim aslinda daha test yapmayi dusunmuyordum fakat dün kulagım icin doktora gittim tomogrofi istedi. Hamilelik suphesi var mi dedi benim bi an agzimdan olabilir diye cikti, o zaman onu netlestirelim oyle tomogrofi cekelim dedi bende sabah saglik ocagina gittim kan verdim iste :) konu mu okudun mu :)

Bastan sona okumadim ilk mesaji gordum sadece canım. Gec döllenme olmadiysa bebis varsa cikar Allah'ın izniyle :) ben olsam en azindan erken gebelik testi yapar bakardim. Bence idrarla ogrenmek kanla ogrenmekten daha heyecanli daha guze çünkü

Iste bende yine 9 temmuzu beklemek istemistim nolur nolmaz diye kan testi hic aklimda yoktu ama mecbur kalinca ilk onu yaptirmam gerekti cunku idrar testi kan gibi kesin olmuyor bana da kesin sonuc lazimdi :) amaaaan pozitif cikarsa kanda idrar testini de yaparim orda da cift cizgiyi insallah gorurum kac aydir gormek nasip olmamisti :)

Hayirlisi olsun inşallah canım. Güzel haberlerle gel insallah. Ne zaman cikacak sonuc

Canim saglik ocagina yaptirdim ya direk hemsire odasindan sonucu aldim bise demediler. Simdi kulagim icin gidiyorum hastaneye kadin dogumada ugrucam su enfeksiyon olayi neymis bi baktiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…