- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canim aslinda daha test yapmayi dusunmuyordum fakat dün kulagım icin doktora gittim tomogrofi istedi. Hamilelik suphesi var mi dedi benim bi an agzimdan olabilir diye cikti, o zaman onu netlestirelim oyle tomogrofi cekelim dedi bende sabah saglik ocagina gittim kan verdim iste :) konu mu okudun mu :)İdrar testi yaptin mi?
Canim aslinda daha test yapmayi dusunmuyordum fakat dün kulagım icin doktora gittim tomogrofi istedi. Hamilelik suphesi var mi dedi benim bi an agzimdan olabilir diye cikti, o zaman onu netlestirelim oyle tomogrofi cekelim dedi bende sabah saglik ocagina gittim kan verdim iste :) konu mu okudun mu :)
Iste bende yine 9 temmuzu beklemek istemistim nolur nolmaz diye kan testi hic aklimda yoktu ama mecbur kalinca ilk onu yaptirmam gerekti cunku idrar testi kan gibi kesin olmuyor bana da kesin sonuc lazimdi :) amaaaan pozitif cikarsa kanda idrar testini de yaparim orda da cift cizgiyi insallah gorurum kac aydir gormek nasip olmamisti :)Bastan sona okumadim ilk mesaji gordum sadece canım. Gec döllenme olmadiysa bebis varsa cikar Allah'ın izniyle :) ben olsam en azindan erken gebelik testi yapar bakardim. Bence idrarla ogrenmek kanla ogrenmekten daha heyecanli daha guze çünkü
Iste bende yine 9 temmuzu beklemek istemistim nolur nolmaz diye kan testi hic aklimda yoktu ama mecbur kalinca ilk onu yaptirmam gerekti cunku idrar testi kan gibi kesin olmuyor bana da kesin sonuc lazimdi :) amaaaan pozitif cikarsa kanda idrar testini de yaparim orda da cift cizgiyi insallah gorurum kac aydir gormek nasip olmamisti :)
Insallah kuzum 4 gibi giderim internetten bakmaya calistim ama artik bakilmiyormus :)Hayirlisi olsun inşallah canım. Güzel haberlerle gel insallah. Ne zaman cikacak sonuc
4 gibi gidicem kuzum insallah hayirli olur insallah :)Kacta cikacak sonucun insallah hayirli haberler alirsin
Canim haber bekliyorum annem simdi saglik ocagina gecti ben umutsuzum :)Ciktimi sonuc cnm
Kuzum sonuc sabah 9 dan sonra cikicakmis bakalimmm cok merak etmistim bende :)Canim haber bekliyorum annem simdi saglik ocagina gecti ben umutsuzum :)
Aa anlafim canm haberdar et biziKuzum sonuc sabah 9 dan sonra cikicakmis bakalimmm cok merak etmistim bende :)
Tabii ki mutkala yazicam olumlu ya da olumsuz :)Aa anlafim canm haberdar et bizi
Gelisme varmi cammTabii ki mutkala yazicam olumlu ya da olumsuz :)
Günaydin canim birazdan cikicam :)Gelisme varmi camm
Merhaba canim 1.20 cikti enfeksiyonun var dedi.Günaydin canim birazdan cikicam :)
Anladim canm hayirlisi hakkimizda olsun...yukselme sansi yokmuymusMerhaba canim 1.20 cikti enfeksiyonun var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?