- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi Telvelikahve
Derdin derdimiz olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derdinide öpsünler emiAy derdin bu olsun cok romantik demeyin
Benim biyolojik saatime gore mesala 8 de kalkacagim esim ceyrek kala basliyo -don bana dogru -donmem - don opucem - ya uyuyorum donmiycem diyorum kolumdan cekip opuyo.ben sarhos gibi uykulu oluyorum gozlerim aciyo on dakka sonra kalkacagim varsa hadi bi yarim saat daha uyuyup kendime geleyim diye dusunuyorum yarim saat olmadan - hadi don bana yine basliyo.neticede ben saat ona kadar bu mucadeleyle sinirle kalkiyorum.yapma hosuma gitmiyor diyorum.kusuyor bu sefer.tamam bundan sonra hic rahatsiz etmem diyor.hadi bugunu boyle atlattik iki uc ay sonra yine ayni muhabbet.ya uyaninca bi insani opmek ayri opmek icin uyandırılmak ayri. Hele haftaici bes dk bile kiymetliyken daha sinir oluyosun ama nayram boyle gecti nerdeyse.alarmla uyansam daha az sinirli oluyurum. Degistiremedim hosuma gitmiyor diyince kuduyo.haksiz miyim ben ya
Amiin!Allah başka dert vermesin canım :)
Öptün madem neden döndürdün. Döndürmeden öpse hani gene uyunur neden döndürüyorsun.
Vizontele geldi aklıma ya. Duvarı yıktınız bari pirketleri kırmayın
Yok cok seviyorum esimi cok asigim da.ben de ona sarilmayi opmeyi cok seviyorum ama uykuya cok düşkünüm.belki ilgisiz bi tip olsa bende sasirir sevinirim.bi de nazikce opup koklamak var ya da uyuyan insani cekistirmek var.ben kiyamiyorum ona uykusu kacmasin diye omzundan alnindan operim sessizce icimden geldiginde.Allahım bana da böyl dertler ver
Eşinizi sevdiğinize emin misiniz ya çok ciddi soruyorum? beni eşim böyle sabah sabah öpmek isteyip dursa sevinçten havalara uçarım o gün mutluluktan, 5 dk az uyuyayım ne olacak ya
Yok cok seviyorum esimi cok asigim da.ben de ona sarilmayi opmeyi cok seviyorum ama uykuya cok düşkünüm.belki ilgisiz bi tip olsa bende sasirir sevinirim.bi de nazikce opup koklamak var ya da uyuyan insani cekistirmek var.ben kiyamiyorum ona uykusu kacmasin diye omzundan alnindan operim sessizce icimden geldiginde.