Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne gibi belirti diye sormayacağım yoktu kanama dışında bişey anlamadım testi de geçtiğimiz Cumartesi sırf elimde bi tane var diye yaptım tek çizgiden sonra silik olanı görünce bende şok oldum sadede hafif hafif adet öncesi ağrısı oluyor oda biz cam açık yattığımız için ona yordum canım Suanda da yine bazen batma gibi şeyler oluyor karnıma ama hafif birde acayip uykum geliyor gece saçma sapan sayıklamışım bile o yönden biraz zor çizgi koyulaştı bayağı bugün sonucu alıcam inşallah rabbim kimsenin elini evlatsız bırakmasın sana da nasip etsin inşallah
Merhaba yumurtlamadan sonra şöyle diyeyim tam hatırlamıyorum ben sana direk anlatayım ben en son 1 ağustosta regl oldum ardından ayın 12. Gününden itibaren hemen hemen herhün yada bir gün ara ile ilişkşye girdik sonra 21 ağustosta sabah WC de peçeteye toz pembe leke geldi ilk tahminim oradaydı zaten başka bişey olmadı bide normalde bu Cumartesi adet olacaktım tam o gün sırf evde var diye test yaptım silik çizgi çıktı öyle öğrendik , bugün kan sonucum 257 çıktı yarın yeni sonuca bakıcaz Allah size de nasip etsin inşallah
Ne gibi belirti diye sormayacağım yoktu kanama dışında bişey anlamadım testi de geçtiğimiz Cumartesi sırf elimde bi tane var diye yaptım tek çizgiden sonra silik olanı görünce bende şok oldum sadede hafif hafif adet öncesi ağrısı oluyor oda biz cam açık yattığımız için ona yordum canım Suanda da yine bazen batma gibi şeyler oluyor karnıma ama hafif birde acayip uykum geliyor gece saçma sapan sayıklamışım bile o yönden biraz zor çizgi koyulaştı bayağı bugün sonucu alıcam inşallah rabbim kimsenin elini evlatsız bırakmasın sana da nasip etsin inşallah
Inş hayırlı sonuçlar alırsın canım
Batmalar kasığının tamamında mı oluyordu sağ/ sol belli bi yerde mi?
Ve batma dedigin bıçak saplama gibi bi sey mi, adete kaç gün kala başladı?