Sabah Psikolojisi

llrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
184
103
103
Neden her sabah uyandığımda aklıma o geliyor. Neden anılarımız gözümde canlanıyor. Neden herşey boğazımda düğümleniyor. Takatim kalmıyor tek çarem Allaha dua etmek :(

23 Yaşındayız 2 yıl beraberlik geçirdik ama bir yılını ayrılmak için uğraştık. kopamadık. ayrılmak zorundaydık aileler yüzünden. tam bir yıl ayrılmak için çabaladık çok yıprandık ve bitti daha iki haftadır konuşmuyoruz çok canım yanıyor

Bİr yıldır bu acıyı çekiyoruz. Bir yıldır ayrılmaya çalışıyoruz galiba bu sefer bitti. Kader bizi ayırdı.

Gözüm sürekli telefonda arasa,mesaj atsa beklyorum. Arasa ne fayda ne değişecek ki yine ayrılmamız gerektiğini anlayacaz. Mantığımız bunu kavratıyor ama duygular izin vermiyor:(

iş,güç,okul yok mu? bu kadar melankoli kendinize zarar.

Din Irk gibi ayrılıklar yok. Ailesi biraz problemli. O yüzden beni vermek istemiyorlar. Çok acı bir durum bizim için.
Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Annem istemiyor. Sen şuan herşeyi toz pembe görüyorsun gerçeklerin farkında değilsin diyor bana. sadece onunla evlenmiyormuşum aileside çok önemliymiş .........

Ama biz nolacaz kimse bizi düşünmüyor. Bu içimizdeki acı nasıl geçecek. Napacaz ayırıyolar zorla. Herkes mantıklı yaklaşıyor olaya peki bizim duygularımız ne olacak? Belki ilerde iyiki olmamış diyecez ama keşke olsaydı keşke ailemizi dinlemeseydik de diyebiliriz. offfffff Allahım yardım ett

23 Yaşındayız 2 yıl beraberlik geçirdik ama bir yılını ayrılmak için uğraştık. kopamadık. ayrılmak zorundaydık aileler yüzünden. tam bir yıl ayrılmak için çabaladık çok yıprandık ve bitti daha iki haftadır konuşmuyoruz çok canım yanıyor
2 hafta daha çok yeni. Eğer gerçekten bitecekse kendinizi yıpratmadan kesip atın iletişime geçmeyin. Zamanla hafifliyor acısı alışıyorsunuz onsuzluğa... Hem nasip diye birşey var kaderinizdee o varsa birşekilde olacaktır hayırlısını isteyin.

Back
X