• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah canım sıkıldı

Çok bunaldım kızlae ya.ben avrupa da yaşıyorum anadolu da çalışıyorum.sabah otobüse bindimbir tane kadın önce şoförle kavga etti sonra geldi benim dibimde bitti.nasıl itekliyor çantasını böbreğimi deldi resmen.neyse ses etmedim yanımdaki kız indi yanıma oturdu.yemin ediyorum ilk defa kendimi bir kadın tarafından tacize uğruyor sandım nasıl dirseğiyle dürtüyor beni.suratıma suratıma öksürüyor ben de şalımla ağzımı kapadım kadın nasıl bağırmaya başladı ukala rahatsız olduysan taksiye bin diye.ki ben hiç sessiz biri değilimdir kasıldım kaldım sadece beni taciz ediyorsunuz diyebildim indim otobüsten inerken nasıl ittiriyor beni :KK43: gelene kadar ağladım bu hayatı hak edecek ne yaptım canım çok sıkıldı yaa :.(
Bazi insanlar gercekten cok saygisiz.ne sira beklemeyi bilirler ne ozur dilemeyi.bende istanbuldayim bazen insanlarin yaptigi saygisizlara hayret ediyorum.yazin izmirdeydik ara mahallede gezerken arkadan motobisiklet gecmek icin korna caldi esim irkildi adam yanimizdan gecerken ozur dilerim beyfendi dedi.aliskin olmadigimizdan sasirdik
Saygisiz insanlara karsi laf soylemeyi ogrendikten sonra eminim iciniz rahatlamis olacak.aglamak cozum degil.siz lafi soyleyin birakin onlar aglasin.

Back