Sabah sabah dert diil ama ...

Gorumceme aksam.annemlerle yemege girmistik ben hic.muhatyap olamdim zate dünden kizgindim.ona onun eltisi ve kayni vs vardi yemekte neyse aksam herkesin icinde tuttu bana yinr laf soledi ben iste mevlute saugisizlkk yapandan hic hoslanmam dedi bende annemlere kalkin gidiyoz dedim cok sinirlendim cevap vercektim ama eltisi vs. Vardi bu yuzden kalkmak istedim ama. Kalkarken bayagi bi soylendim herkes biseyler oldugunu anladi ama gerginligin vr benim neden solendigimi anlamaidlar ama. Benim cenesi düşük gorumcem arkamdan anlatmistir mutlaka ve umarım kaynanama anlatmaz çünkü benim.kahnanam haksizda olsa bana kizini savuncak onu ovecek ben yine haksiz duruma disucem of ya durduk yere moral bozjklugu ve sıkıntı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar esime.anlatiyorum.ama esim hic bi sekilde yorum yapmio bosver filan diyo bu arada annrmler burda ya annemde.dio ki sen niye buyutuyosun iste bunda bisey yok he de gec uzatma vs. O desin dursun kendini rezil etri herkese felan dedi bende annrme dayanamadigimi ve sinirden herseyi ona demek istediğimi felan soledim

Canım benim sen diyeceksin ki ıslak mendil mevzuu bidaha açılırsa bebeğim için en iyisini istiyorum diyeceksin o aldığım ıslak mendili sadece pamuktan bebeğimi alerji etmeyenin de. Bir lirayada ıslak mendil var.İstiyolarki onu al ama olmuyo öyle bebeğin cildi hassas.Ayy sabrınıza hayranım ya çok terbiyesiz insanlar var bazen baş etmek zor ama sen öyle bir izlenim verekceksin ki sana birdaha böyle konuşamıcak.

aranızdaki bu sürtüşmelerden eşiniz haberdar mı ?
haberdarsa size hak veriyor mu ?
hak veriyorsa ağzına sağlık benim bile içimin yağları eridi :52: :52: :52:

Sen herkesin ağzına niye laf veriyosun ki dua okunurken konuşup gülünüp aynı zamanda amin denmez.Sen böyle yapmasan oda böyle diyemiyecekti.

Gorumcem benimle yasit kizlar bu arada birde konu benim davranış degil gorumcemin arkadalssrkmjn yaninds beni rencode etmesi son olarak da zaten olayi yazdim bu gece olay koptu yarin ya cok buyuk yüzleşme olacak yads olay kapancak bilmiorum ne olacak

Sen herkesin ağzına niye laf veriyosun ki dua okunurken konuşup gülünüp aynı zamanda amin denmez.Sen böyle yapmasan oda böyle diyemiyecekti.

canım ya sana göre denmez başkasına göre denir belli bir yaştan sonra kişiyi terbiye etmek başkasına düşmez kaldı ki yanlış davranış olduğunu düşünseydi ve maksadı iyi niyet olsaydı herkesin yanında konu sahibine laf söylemez müsait bir vakti beklerdi...ayrıca onun bunun ağzına laf vermemek için yaşayacaksan çok uğraşmak zorunda kalırsın...bide konu sahibi benmişim gibi cevap vermişsin ben değilim konu sahibi :52:

iyi yapmışsın tebrikler:46:
annene bakma sen büyükler hep kızar cvp verme diye
sessiz kalma.. yalnız gülerek sokuştur laflarını :)

Su gorumcen hakli diyen arkadas benim yaptigim taviri konusmuyoz burda gorumcemon beni elalemin yaninda cocuk azarlar gibi uyarmasini soledim ayrıca bana bole davranan gorumce kendi cocugunun mevlutunde insanlara hosgeldin bile.etmedi cocugunu alip odaya kapandi ben ole hizmet ettim oetada dondum ama malesef gorumceme hic bisey demedim. Cunku kendi mrvlutu kendk evi bu benim haddim.olmaz.

Azarlama konusunda haklısın,usulünce uyarabilirdi diye belirttim zaten.

Yalnız görümcenin kendi bebeğinin mevlüdünde odaya kapanması aynı şey değil.
Emzirmek ve uyutmak için bebeğiyle kalabilir,bebeği kalabalığa sokmak istemeyebilir.
Gittiğim bebek mevlütlerinde annenin kapıda karşılamadığı çok olur.
Misafir annenin yanına gider,tebrik eder,bebeği görür.
Dua vakti anne çağrılır,duanın sonunda bebek getirilir.

Kizlar ve son olayi anlatiyim daha bugun mevlutte oldu dua yapilio biz 3 arkadas mutfaktayiz gorumcem de orda biz kizlarka hem amin dioz hem konuşup gülüyoruz sohber vs. Bana ordan ne dedi yeter artik amin de amin ve azarlayarak dedi ben ve kizlar sok geçirdik sonra bizdeb kimse kknusmayinca cocugu ilr kendini ilk once balkona kapatti sonra da çocuk durmuyo die bahanr etti ve gitti bende mutfakta bana ueter artik amin de diyincr diorum zaten dedim.ona yüksek ses tonuyla cevap verdim o sirada kaynanam bana kotu kotu bakti ordan ama kizina hic bakmadı bans bakti direk off yeter artik gerçekten bunaldim cok

neeee kendi çocuğunun mevlütünde kızlarla mutfakta gülüştün mü
k.bakma ama burda da sen haksızsın burda da görümcen de üslup kayması olmuş
güzelce söyleyebilirdi k.bakma ama sende kızlarla mutfakta gülüşmemeliydin...

Allah allah ya ben size olay dun koptu bugün ya bu yuzlesme yapilcak ya da konu kapatilcak dun gece gorumceme gittigimde aramizdaki olay daha da buyudu bana cozum.bulacaklar cevap yazsin arkadaslar olay baska bi hal aldi ogleden sonra kaynanama gidicez muhtemelen o zaten ordadir hergun orda zaten ne olacağını bilmiom ya bunlar adetlerinr bagli degiller mutfaktan once doger kucuk odada kendi konusuodu sarki mirildaniodu sonra biz mutfakta aramiDa konusup o yalniz kalinca bana ole yapti anladiniz mi olayi ortada gulustuk derkeb ole hahah haihihi olmaid tabikide abartmayin lutfen o kadar da insanlar bisey sorunca cevapta mi vermeyelim dua okuyan hoca bile teli calinca acip konustu gorumcem akli sira beni orda bozmak istedi ama ben mevlutte hic bisey belli etmedim ertesi gin onlarda olay koptu su an napmam gerek bana onu deyib

canım ya sana göre denmez başkasına göre denir belli bir yaştan sonra kişiyi terbiye etmek başkasına düşmez kaldı ki yanlış davranış olduğunu düşünseydi ve maksadı iyi niyet olsaydı herkesin yanında konu sahibine laf söylemez müsait bir vakti beklerdi...ayrıca onun bunun ağzına laf vermemek için yaşayacaksan çok uğraşmak zorunda kalırsın...bide konu sahibi benmişim gibi cevap vermişsin ben değilim konu sahibi :52:

hehe kaymış canım ya cevabım hakketen sana yazmısım :))))

merak ettim. gorumceniz ve bebeginiz disinda bi hayatiniz var mi? hobi, yari zamanli is, spor vs?

Sorunumu cozdum beni anlayan arkadaslarima teşekkür ediyorum Allah hic birinizi daraltmasin bunaltmasin iyi aksamlar

Kayimvalidrme gittim konuştum konuşarak cozduk karsilikli

Gorumcemi takmamami ve onun her sozunr alinmamami onun huyu bole dedi

Gorumcemi takmamami ve onun her sozunr alinmamami onun huyu bole dedi

böyle bir duruş sergilemesi gardını alıp kızını savunup seni yermemiş olması sevindirici ama benim huyum da böyle sinirleniyorum davranışlarına söylemlerine mümkünse bana karşı kendisine çeki düzen versin her şeyime karışmasın demişsindir inş zira söylenenin altında huyu böyle kabullen gibi bir şey de yatıyor sanki :47:

Back
X