• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah iş yerinde gerdiler beni!!!

Depresifshine

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
866
92
18
35
İstanbul
Günaydın herkese malum havalar soguk bi şekilde ısınmak zorundayız ben bi tekstil firmasında çalışıyorum modelistim gelelim konumuza benm odamdaki kalorifer çalışmıyor bu nedenle elektrikli soba ile ısınıyorum ama soba yüzünden fişler bozuluyo patlıyo falan işte sabah yine açtım sobayı bi baktım kötü bi koku geliyo fiş falan erimiş hemn çektim fişten içerden birilerine söyledim gelip baksınlar diye nyse baktılar ettiler fiş degişcek buraya kadar okey sonra kapı açıldı patronun kardeşi kendisi kadın içerde çalışıyo kapıyı açtı snada fiş dayanmıyo dedi bnde evet ya voltajı yüksek heralde fln derken dayanmaz tabi sürekli açık fiş mi fayanır dedi gitti :47: ay nasıl sinirlendim tabiki acıcam ya napıcam soguktamı durucam açıcam elektrikli soba zaten bi önünü ısıtıyo kapatınca bütün oda yine buz gbi soguk cevabınıda veremedim kapıyı kapatıp cıktıgı için ki kadın 50yi geçkim bende 22 yaşındayım ters bişey söylemzdim ama sürekli açık diye fişin patlamıcagnı anlatırdım :47: şuan pek yapılcak bişi yok gbi görünüyo ama yinede anlatmak istedim :ssz:

Boş ver sen onu elektrik fazla gidince onun da içi gidiyordur. Yalnız sen akşam giderken sobanın fişini çıkarmayı unutma çalışmadığı durumlarda bile elektrik çekiyor voltaj da fazla olduğundan fiş erimeye başlıyor.

Boş ver sen onu elektrik fazla gidince onun da içi gidiyordur. Yalnız sen akşam giderken sobanın fişini çıkarmayı unutma çalışmadığı durumlarda bile elektrik çekiyor voltaj da fazla olduğundan fiş erimeye başlıyor.

Her akşam çekiyorum elektrik çektgni bilmiodumda akşam çalışır falan odam kagıt dolu içersi kumaş dolu yangın cıkar diye korkuyorum açıkcası o yüzden mutlaka çekerim :) içi gidiyo aynen bencede :))

benzer sorun yaşadım bir an önce gerçi benimki daha farklı da.ben de öğretmenim sınıf buz gibi donuyorum.kaç gündür gidiyorum müdüre tamam diyorlar yine doğru düzgün yakmıyorlar kaloriferi.o taraflar sıcacık tabi.okulda en soğuk yer benim sınıf.sinir oldum artık.sınıftaki çocuklar hep hasta.soğukta da çalışılmıyor gerçekten.ufo gibi birşey olsa sizin orda hem dah iyi ısıtır hem de fişin erimesi sorunu olmaz.ama tabi sizin patronun pek alacağını sanmıyorum.kendi evinizde falan varsa getirseniz.hem onlar elektriği de az harcıyor.

benzer sorun yaşadım bir an önce gerçi benimki daha farklı da.ben de öğretmenim sınıf buz gibi donuyorum.kaç gündür gidiyorum müdüre tamam diyorlar yine doğru düzgün yakmıyorlar kaloriferi.o taraflar sıcacık tabi.okulda en soğuk yer benim sınıf.sinir oldum artık.sınıftaki çocuklar hep hasta.soğukta da çalışılmıyor gerçekten.ufo gibi birşey olsa sizin orda hem dah iyi ısıtır hem de fişin erimesi sorunu olmaz.ama tabi sizin patronun pek alacağını sanmıyorum.kendi evinizde falan varsa getirseniz.hem onlar elektriği de az harcıyor.

Şimdi degiştrdiler daha az voltajlı. Bişey getirdiler Şuan sorun yok ısınıyorumda kadın işte bi garip :) hadi ben burda tekim de nasıl çocuklar üşüyo ve müdür bişey yapmıyomu veliler bi konuşmayı denese sonuçta cocukların hasta olması kabul görcek bişey degil çok şaşırdım müdürün tavrına veliler şikayetçi degilmi :(

daha neler göreceksin :) ne derse desin, takmamayı öğrenirsin zamanla, bence hiç moralini bozma tam tersini yap, üşüyorum napim de gül geç..

daha neler göreceksin :) ne derse desin, takmamayı öğrenirsin zamanla, bence hiç moralini bozma tam tersini yap, üşüyorum napim de gül geç..

Ya zaten komik olan bi durumda bu kadın odama hayatta girmez bütün gün nasıl açık onu nasıl biliyo şaşırdım :))) hatta odama kimse girmez bile ya bi kere ya iki kere bişi sormaya gelirler o kadar :))) sihirli küresi var heralde :)

Back
X