sabah sabah kocamin bagrislari :(

melek_yuzluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
203
55
28
37
kocamin degil ben genel olarak birilerinin bagirmasindan nefret eden biriyim.
bu sabah 20-25dk fu esim wcden cikmadi napiyosun dedigimde sanane dedi. geldi tuvalette napilir dedi, telefonuyla girmis gazete falan onuyo genelde sinir oluyorum telefonla cok hasir nesir olmasina. sonra ben geri yattim o yatmadi. bagirmasini sevmedigimi bilir bagirarak konustu, sen yat uyu zaten ne ise yariyosun ki.. dedi ben de benimle bagirarak konusma sogutuyosun kendinden dedim. ben zaten sogudum senden dedi. icim cok aciyo ya,kızgınken ne dedıgını bilmiyo, sonra kedi gibi oluyo ama benden bişeyler gidiyo.. daha 5 aylık evliyiz bide :(

simdi de kahvalti hazirlanis kedi gibi sokulup hadi kahvaltiya, kahvalti yapalim diyo. ben anlamiyorum cidden :/

Sikismadigin surece niye rahatsız ediyosun ki adami bende sinirlenirdim. Benimkide kitabiyla kulakligiyla girer 20 dk çıkmaz. Telefonla beraber hasir nesir olun. Biz beraber vine izliyoruz, caps bakıyoruz zaman nasil gececek kİ? Bunun dışında sen ne ise yariyoki demesi cok kırıcı. Sende sen ne ise yariyosun asıl bundan sonra utunu kendin yapta bi ise yara derdim ben olsam

Ne biçim konuşmalar bunlar ya... Sanane işe yaramazsın falan... Saygı sevgi sıfır. Kabullenmeyin tavır koyun. Yani insan gibi kaliteli iletişim kurup huzurlu olmak varken böyle seviyesiz, düşük olanları anlamıyorum.

Esleri bir rahat birakin. Bu kadar kontrol delisi olmayin.

Onun sonradan soyledigi de yanlis ama halledilmeyecek bir sey degil.

Guzel bir kahvalti yapip barisirsiniz. Bu meseleyi uzatip daha fazla yuz goz olmayin.

Son düzenleme:
ya yatak toplayip burda yazilanlari okuyodum telefondan gelmiyo musun bi daha da ayni sofraya oturmayalim o zaman dedi. 2dakkaya geliyorum dedim. gelme dedi. kendi kahvaltisini yapiyor su an. ben yatak ofasinda sizlerleyim :( yatagi toplamam lazimdi, marangoz gelcek dedim, kahvaltidan sonra toplardin dedi, marangozun ne zaman gelcegi belli mi olur ya, yatakodasındaki dolaba bakcaktı.. bu haftasonumuzu da mahvedicek :( kaç haftasonudur güzel gecen bi haftasonumuz olamadı :'( anca kendimize fırsat bulduk, onda da hale bakın ya :'(

ya yatak toplayip burda yazilanlari okuyodum telefondan gelmiyo musun bi daha da ayni sofraya oturmayalim o zaman dedi. 2dakkaya geliyorum dedim. gelme dedi. kendi kahvaltisini yapiyor su an. ben yatak ofasinda sizlerleyim :KK43: yatagi toplamam lazimdi, marangoz gelcek dedim, kahvaltidan sonra toplardin dedi, marangozun ne zaman gelcegi belli mi olur ya, yatakodasındaki dolaba bakcaktı.. bu haftasonumuzu da mahvedicek :KK43: kaç haftasonudur güzel gecen bi haftasonumuz olamadı :'( anca kendimize fırsat bulduk, onda da hale bakın ya :'(
sende onun yapyiklarini yap ne olcak bakalim sende kahvalti hazirladigin zaman 2 dk da gelmezsem bidaha gelmede biraz soguk davran

Valla ben ister tuvalette napiyosun de ister ister banyoda. Insan napiyosun diyorsa ne yaptığını merak ettiğinden değil herhalde uzun süre cikmadigindan. Bu şekilde konuşup bağırmayi haklı çıkarmaz. Gelip Özür dilese ki ne olacak kır Dök sonra gel kedi gibi ol Özür dile iyi valla. hem ne bu telefonla wc ye gitmek benim eşim de yakın zamana kadar yapardı şimdi izin vermiyorum. Bayagi ayıp etmiş eşiniz. Umarım gönlünüzü alır bir daha da özen gösterir bu konuşmalara

Back
X