Sabah sabah

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Merhaba hanımlar,
Eşimle tartistik.bugün kahvaltıyi dışarıda yapacktik .yataktan kâlktik ben gittim yeni nevresim getirdim hadi değiştirip öyle çıkalım dedim.çünkü yetisemiyorm işlere o da sabah sabah gözümü yni açtım ne nevresimi diye tutturdu bağırmaya başladı. Bırakıp çıksak nolcakmis kim gorecekmis ben sevmiyorm.düzen benim için önemli yataktan kalkınca yatak düzelir öyle mi bırakılır. Bu yüzden konuşmuyoruz ya

Merhaba hanımlar,
Eşimle tartistik.bugün kahvaltıyi dışarıda yapacktik .yataktan kâlktik ben gittim yeni nevresim getirdim hadi değiştirip öyle çıkalım dedim.çünkü yetisemiyorm işlere o da sabah sabah gözümü yni açtım ne nevresimi diye tutturdu bağırmaya başladı. Bırakıp çıksak nolcakmis kim gorecekmis ben sevmiyorm.düzen benim için önemli yataktan kalkınca yatak düzelir öyle mi bırakılır. Bu yüzden konuşmuyoruz ya

Eşimle benim ev hallerimizi görseniz aklınız çıkar o halde sanırım, hiçbir şey bizim o saniyedeki keyfimizin önüne geçemez, isterse ev yıkılıyor olsun dağınıklıktan.

Ben sevmiyorum, bırakıp çıkılmaz, düzen benim için önemli demişsiniz, haklısınız belki ama değmiş mi yani sizce gününüzün berbat olmasına?

Eşinizin ses yükseltmasi elbette yanlış, onu en iyi siz tanırsınız, normal şartlarda sorunlu bir ilişkiniz yoksa ben burada küsülecek bir şey göremedim.

Bıraksaydınız dağınık kalıverseydi. Haksızsınız demiyorum da, ağzınızın tadını bozmaya değmezmiş diyorum.

Bende sizin gibiyim eşimde bazen bağırır hiç üzerine gitmem hadi aşkım hazrlanlım tadımız kaçmsın fzla deseydiniz

• Beğen
Reactions: anu
Bazı insanlar sabahları sinirli olur, eşiniz de mi öyle?

Onun dışında erkekler genelde kadınların düzen takıntılarına tahammül edemiyor.

Bunlardan dolayı patlamış olabilir.

Ac bir erkekten daha tehlikeli ne olabilir :) bencede gereksiz olmus nevresim degistirmek. Yatak elbette toplanir ama nevresimi gelincede yapabilirdiniz

Yataktan kalkmistik ben de çamaşırı atım öyle çıkalım diye düşünmüştüm önce hadi beraber yapalim dedin baktm söyleniyor tmm ben yapim cikariz diyorm sabah sabah kim görecek vs söylendi durdu

Yataktan kalkmistik ben de çamaşırı atım öyle çıkalım diye düşünmüştüm önce hadi beraber yapalim dedin baktm söyleniyor tmm ben yapim cikariz diyorm sabah sabah kim görecek vs söylendi durdu

Bırakıp çıkman gerekiyor du.pazar keyfi yapıp dönünce değiştirirsin nevresim ı keyfinden daha mı önemli duzenin

Back
X