Sabah tartışması

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Gune kavgayla başladık hayırlısı kızlar ben hastalık derecesinde kıskancım galiba. sabah camdan bakıyodum eşime. eşimle liseye giden kaynım var beraber arabayla gidiyolar geçerken okula bırakıyor. baktım net göremedim bi bayan vardı kv nin yanında kv ile konuşuyodu galiba dikkatlide bakmadım . eşim binip arabayi calıstırdı bu kızda bindi arkaya anaam benim nevrim döndü saydırıp sövdüm bi yandan msj bi yandan eşimi aradım açmadı kaynımı aradım açmadı eşime msj attım büyük ihtimal yanndakiler inince açtı 5 dk geçmedi ama. bağırdı çağırdı yok namus bukadar basitmiymiş güvenmiyosam bitsinmiş. bilmem kimin gelini dedi inanmadım inanmıyorum değildi o. Zaten öyle yaşlı yada biz yaşında biri değildi daha ufaktı.
engelledi ben şuan sinirden kuduruyorum hâla saydırıp duruyorm msjda . O kvye uyuz oluyorum şuan onuda suçlu görüyorum kesin o dedi onun başının altından çıkıyo böyle şeyler biara da karşı komsunun kızına araba sürmeyi eşim öğretsin diye diretti kavga etmiştik yok dediğim halde eşime ısrar etti. istemiyorum sevmiyorum öyle şeyleri . sorup sormamakta kararsizim gerçi düşmana hassas noktanı göstermyceksin ordan vuruyolar sonra. ama çok öfkeliyim

Son düzenleme:
Bir komşu denk gelmiştir bırakmıştır gideceği yere ne var bunda?

Bunun adı kıskançlık değil başka birşey. Sinirden çıldıracak bir durum yok ortada. İnsan yok yere kendine ve eşine nasıl dert çıkarır göstermiş oluyorsunuz.

Ben de kıskancımdır ama arabayla oraya buraya bırakılmış,bana çok batmaz ya.
Alışkınım belki de beni de bırakırlar,eşim de birilerini bırakır.
Yani trafik o kadar kötü oluyor ki herkes aracını çıkarınca,ortak yola çıkmak daha doğru sanki.

Ben de kıskancımdır ama arabayla oraya buraya bırakılmış,bana çok batmaz ya.
Alışkınım belki de beni de bırakırlar,eşim de birilerini bırakır.
Yani trafik o kadar kötü oluyor ki herkes aracını çıkarınca,ortak yola çıkmak daha doğru sanki.
Haklısın ablacım ama nedense bana herşey batıyo bu son zamanlarda daha da felaket oldum bilmiyorum ben heryere eşimle gidip geliyorum 2 cocuk var kücük. Böyle bişey hiçç başımıza gelmedi de ondan eşimle de karşılaştırma yapamıyorum hani o olsa oda böyle davranırdı diyebilmek icin

Bende kıskancım, ama baktım ki eşimle aramızda durduk yere huzursuzluk çıkmasına sebep oluyorum, kendime dedim ki nereye kadar böyle gidecek? Birgün eşimi kendimden tamamen uzaklaştırana kadar devam etmicem bu kıskançlığıma dedim ve nasıl olduysa gerçekten bunu başarabildim, şimdi kıskandığımda gözüm dönmüyor kavga ya da huzursuzluk çıkmıyor ama şakayla karışık kızıyorum eşime, gülüp geçiyoruz. Eşinizin size olan sevgisinden ve sadakatinden eminseniz kıskanmak ve hayatı ikinize de dar etmek çok saçma inanın.

abartı aşırı derece.

ama kv'den daha öncede bir bayana ısrarla araba öğretmesini istemesi beni düşündürdü.

geri kalan kısım zaten saçma.kıskanırsında kudurmadan.
Karşıda oturan 30 yıllık komşularıymış sanki eşimi yeni mi tanımış olcak olsa yıllardır olurmuş bilmem ne bana böyle dedi bide. Bende kendi kocanı gönder napiyim esim gitmiyo dedim. Babası gitti sürdürdü. Kızda gıcığın biri

Eşiniz arabada o kadınla yalnız da kalmamış hani öyle olsa da ona sinir oldunuz desem. Ki bence bir kerelik durumlarda bu da sorun edilmez de. Kaynınız da arabadaymış nolacak ki yani. Abartmayın lütfen eşinizi kendinizden soğutursunuz, siz zararlı çıkarsınız bu işten. Evet komşu kızına araba kullanmayı öğretmesi çok hoş olmazdı bence de ama öğretmemiş zaten sıkıntı yok. Sakın kayınvalideye de bir şey demeyin bu konuyla alakalı.

işim dolayısı ile ve servis problemi nedeni ile iş yerimden mesai arkadaşlarımla gelip gidiyorum .çok uzun yıllardır . ne onların eşleri bu durumu problem yaptı nede benim eşim . sakin kalıp önce bir sorsaymışsınız keşke .
kv deniz de ne münasebet de araç kullanmayı öğretmesini istiyor eşinizden pek iyi niyetli gelmedi bana

Bende kıskancım, ama baktım ki eşimle aramızda durduk yere huzursuzluk çıkmasına sebep oluyorum, kendime dedim ki nereye kadar böyle gidecek? Birgün eşimi kendimden tamamen uzaklaştırana kadar devam etmicem bu kıskançlığıma dedim ve nasıl olduysa gerçekten bunu başarabildim, şimdi kıskandığımda gözüm dönmüyor kavga ya da huzursuzluk çıkmıyor ama şakayla karışık kızıyorum eşime, gülüp geçiyoruz. Eşinizin size olan sevgisinden ve sadakatinden eminseniz kıskanmak ve hayatı ikinize de dar etmek çok saçma inanın.
Çok haklısınız ama benim durumum çok vahim ben atlatabileceğimi sanmıyorum gerçekten ve bunu kendi yaşam biçimim gibi yaşıyorum artık

işim dolayısı ile ve servis problemi nedeni ile iş yerimden mesai arkadaşlarımla gelip gidiyorum .çok uzun yıllardır . ne onların eşleri bu durumu problem yaptı nede benim eşim . sakin kalıp önce bir sorsaymışsınız keşke .
kv deniz de ne münasebet de araç kullanmayı öğretmesini istiyor eşinizden pek iyi niyetli gelmedi bana
Ya nedense bayan evliyse bu kadar sinirlenmem mesela. Geçende benim arkadaşımı bıraktı eve saat geç olmuştu eşide akrabası oluyo. Bıraktı geldi. böyle bişey değil aslında
Evet o araba öğretme konusu beni cileden cıkarmıştı o kıza o gundur sinir oldum

Haklısın ablacım ama nedense bana herşey batıyo bu son zamanlarda daha da felaket oldum bilmiyorum ben heryere eşimle gidip geliyorum 2 cocuk var kücük. Böyle bişey hiçç başımıza gelmedi de ondan eşimle de karşılaştırma yapamıyorum hani o olsa oda böyle davranırdı diyebilmek icin
Alışmak zorundasın.
Sosyal hayat diye bir durum var.
Eşine güvenmiyorsan asıl sıkıntı orada.

Back
X