Sabah üç ‘cesur yüreği’ ilan etti: ‘Kazaz, Ünsal ve Çilingiroğlu direndi, lince uğradı ve kazandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sabah üç ‘cesur yüreği’ ilan etti: ‘Kazaz, Ünsal ve Çilingiroğlu direndi, lince uğradı ve kazandı’

05/11/2015 08:47

Hükümete yakın ‘havuz medyası‘nda yer alan Sabah gazetesi, AKP’ye açık destek sunmalarıyla bilinen üç ismi ‘cesur yürek’ ilan edip seçimlerin ardından onların haklı çıktığını yazdı.

Sabah’ın üç ismi, ‘Yeni Türkiye düşünürü’ Tuğçe Kazaz, kadınları giyim tercihleriyle hedef tahtasına oturtup ayrımcı bir dil kullanan Niran Ünsal ve Kaya Çilingiroğlu oldu.

Sabah’ın bugün birinci sayfadan verdiği ‘Direndiler, haklı çıktılar’ başlıklı haberde, Kazaz, Ünsal ve Çilingiroğlu’nun Doğan Medyası tarafından lince uğratıldığı öne sürülüp yine de bu üç ismin‘baskılara karşı dik durdukları’ ve ‘haklı çıktıkları’ savunuldu.

Bu üç ismin ‘yandaş uşağı’ olarak lanse edilip hor görüldüğünü,‘Başka adam mı bulamadınız’ diye alaya alındığını yazan Sabah, üç düşünüre seçimleri yorumlatmayı da unutmadı.

Niran Ünsal, “Allah’ın adaleti sandıkta tecelli etti. Piyasalar canlandı, Türkiye şaha kalktı!” yorumunda bulunurken, “Bugüne kadar, ağır küfürler ve hakaretlerle bana acımasızca saldıranlar… 1 Kasım hepimize milat olsun. Ben, bugüne kadar bana yöneltilen tüm kötü saldırılar için hakkımı helal ediyorum… Seçim sonuçları milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

Çilingiroğlu ise, “Halk ne diyorsa o! İstikrarın sürmesi ve piyasaların rahatlaması ülkemiz için çok iyi oldu” yorumunu yaptı.

http://www.diken.com.tr/sabah-uc-ce...cilingiroglu-direndi-lince-ugradi-ve-kazandi/

yaw, karşıt görüşten olanlar memleketten kovuldu, işinden atıldı(mecazi değil) o zaman da durun yapmayın kimseyi düşüncesi yüzünden linç etmeyin dediniz mi, yooo, hatta bazı gazeteler açık hedef gösterdiler buzlayıp fotolarını koydular, o yüzden samimi değilsiniz...

ayrıca seçimi bunlar mı kazandı, kazandı ne demek anlayamadım, evet para kazanacaklar daha çok iş alacaklar o ayrı
gerçi kaya ne iş yapıyor hiç bilmiyorum tek bildiğim hülyanın eski kocası olduğu o sayede de ünlü olduğu için futbol yorumcusu olduğu...

Bakalım biz hakkımızı helal ediyor muyuz niran hanım. Ağzımı açıp senin hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum ama sanki sen başı açıklar için bişiler diyodun. İşimiz bunlara kaldıysa

Bu arkadaşlar çok mühim vatandaşlar birde kişiliklerini düşünürsek örnek teşkil ediyorlar...

Piyasalar canladi mi evetttt
Ben ne dedimmm
Yaaa muhalefettt sen orda kal orasi sana cok yakisiyor

bırı her sevgılıde din degıstıren
dıgerı acıkken kapanıp acılıp kapanan
dıgerı karısını aldatan
evet bunlar kazandı
cok guzel zebanilerı olacak...

Allah aşkına şunları kale alan gerçekten var mı? Oturup bir de haber yapıp bunlar kazandı yazmislar. Kim yahu bunlar?

Kaya Çilingiroğlu'nun siyasi demeçlerine denk gelmedim hiç ama diğer iki ismin ; mevcut çarkta nereden ekmek yiyeceklerse oradan nemalanma peşinde yalpalayıp durduklarını düşünüyorum .

Bugüne kadar fikirleri umurumda olmadığı gibi , bugünden sonra da olacağını sanmıyorum bu üçlünün .

Yolları açık , kazançları bol olsun

Yahu 1 haftada hatta 4 günde piyasayı canlandırdınız ya pesss.

2 kasım herkes gidip dolarları altınları bozdurdu, mağazalara koşup çılgın gibi alışveriş yaptı, kredi çekti falan.

Yani 4 günde piyasa hakkında yorum yapmak ve haklı çıktık demek, komiksiniz. Ekonominin e'sini hatta en son harf olan i'sini bilmeden atıp tutmak, böyle kısa sürede yorum yapmak.... Ekonomistler bile belirsizlik var derken, Niran Ünsal çözmüş olayı.

Şu tipleri hayatımıza musallat edenlere ve yüz verenlere de ayrı sövdüm...

Sırf yandaş olduklari icin alakasiz isimleri alakasız şekilde haklı bulmak...
Kalitenizi ortaya koyuyorsunuz sadece.
Başka ne denir bu habere bilemedim.

Tuğçecan,kayacan,nirancan.
Hergün din değiştirirdi tuğçecan
Nirancan; birgün eşarplı birgün mini etekliydi...

Kayacan da nikahlı karısını boynuzladı, başka kadınla nikahsız yaşadı... Sonra onu da şutladı.

Cidden 3 cesur yüreklermiş, Türkiyenin bu adamlara ihtiyacı var...

Bu 3 isim özellikle Kazas ve Ünsal 10 yıl sonra da aynı yerde dururlarsa eyvallah, ciddiye alabiliriz.
Ancak 3 yılda 3 karar değiştiren biri ne kadar ciddiye alınır ki?
Kaldı ki eğer göründükleri gibi yaşıyorlarsa bir çok şeyden el etek çekmeleri lazım.
Kazas'ın hayatında biri yok mu mesela?

üç açıklama üçünde de bahsedilen tek şey "para"
akpden bahsedildiği her ortamda piyasalar dedikleri patronların kazandığı "para".
para,para,para...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…