Sabah yine testimi yaptim bakabilir misiniz tekrar?

Skrc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
189
65
298
42
İstanbul
Merhaba hanımlar dünkü testimi biliyorsunuz, yarın yine tekrarlayın demiştiniz genel olarak 17 ve 18 Ağustos testlerim böyle. Kuruma çizgisi de olabilir diyebilirsiniz ama daha önce onlrca test yaptım hepsi duruyor pırıl pırıl:)) Dünkü testten sonra bugün başka bir marka ile denedim, sonuç aynı. İkisi de 2 saat sonra böyle oldu. Aradaki farkı görmeniz açısından 13 ve 14 Ağustos u da ekliyorum. Daha eski olmasına rağmen kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar 🙏

Eklentiler

• IMG_20220818_151300.webp
    IMG_20220818_151300.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 320
  • IMG_20220818_151220.webp
    IMG_20220818_151220.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 314
Umarım biz yanılırız ama bende de öyle çok çıkmıştı çok heveslenmiştim ama sonuç hep negatifti😐

Yazdiklarimin tamamını okudunuz mu? Önceki testlerimde Kuruma çizgisi yok, sadece bugün ve dunkunde var, ve ikisi de farklı testler. Bu yüzden fikir almak istedim.
İlla kuruma çizgisi çıkacak diye birşey de yok. Gebelik yok maalesef kendinizi ümitlendirmeyin 😔

Hamilelik yok bence.Uzulmeyin ama Allah'ın izniyle olur inşallah

Yazdiklarimin tamamını okudunuz mu? Önceki testlerimde Kuruma çizgisi yok, sadece bugün ve dunkunde var, ve ikisi de farklı testler. Bu yüzden fikir almak istedim.

Evet okudum 😊 her defasında kuruma çizgisi olacak diye bir şey yok. Kuruma çizgisi olsa da olmasa da max. ilk 10 dk önemli. Kan verin içiniz rahat etsin bence bu şekilde sürekli test yapmak stres yaratıyor insanda ister istemez

Umarım biz yanılırız ama bende de öyle çok çıkmıştı çok heveslenmiştim ama sonuç hep negatifti😐
Umarım.. Olmazsa da hüsran yasamiycam, Ocak ayında hukuki bir sebepten dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım. En azından hamile kalabildigimi biliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

Merhaba hanımlar dünkü testimi biliyorsunuz, yarın yine tekrarlayın demiştiniz genel olarak 17 ve 18 Ağustos testlerim böyle. Kuruma çizgisi de olabilir diyebilirsiniz ama daha önce onlrca test yaptım hepsi duruyor pırıl pırıl:)) Dünkü testten sonra bugün başka bir marka ile denedim, sonuç aynı. İkisi de 2 saat sonra böyle oldu. Aradaki farkı görmeniz açısından 13 ve 14 Ağustos u da ekliyorum. Daha eski olmasına rağmen kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar 🙏
Canım benim bende ilktest yaptığımda çok zor da olsa görünüyordu erken olduğundan ama ilk 5 dakika ds görülmüştü.En iyisi sen biraz daha bekle bak günden güne bir tık koyulaşırsa harika haberlerini bekliyoruz.ama şimdi olmadı diye sonradan olmayacak anlamına gelmiyor.Rabbim en güzel vaktini bilir.bekle ve sabret dualarım seninle

Ne kadar hassas davranmışsınız🥰 Keşke bu zor süreçte herkes sizin gibi cevap yazabilse. Suç işlemişim gibi hissettim bazı cevaplarda. Olsun istiyorum ben de, herkesin istediği gibi:) Bu arada yarın kan testi vericem. Bugün zor tuttum kendimi, ne kadar geç o kadar iyi😉

17. Testte var gibi .. ama diğerleri de yok gibi duruyor..
Diğerlerinde olmadığını görmeniz için koymuştum. Kuruma çizgisi diyenler için. Onlar günlerdir bekliyor kuruma çizgisi olmadı, ondan sonra yapılanda neden kuruma çizgisi olsun demek istemiştim.

Diğerlerinde olmadığını görmeniz için koymuştum. Kuruma çizgisi diyenler için. Onlar günlerdir bekliyor kuruma çizgisi olmadı, ondan sonra yapılanda neden kuruma çizgisi olsun demek istemiştim.
Her testte olmaz kuruma cizgizi. O sirada idrarda yer alan diger hormonlara, testin markasina vs vs cok fazla seye gore degisiyor olup olmamasi.

Pek arzu ettiginiz sekilde poncik bir cevap veremedim ama

Her testte olmaz kuruma cizgizi. O sirada idrarda yer alan diger hormonlara, testin markasina vs vs cok fazla seye gore degisiyor olup olmamasi.

Pek arzu ettiginiz sekilde poncik bir cevap veremedim ama
Ponçik bir cevap beklemiyorum, sadece daha hassas yaklaşılmalı.

Ponçik bir cevap beklemiyorum, sadece daha hassas yaklaşılmalı.
Sebep? Bir soru sormussunuz ve hepimiz elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz. Bunu hepimiz kendi uslubumuzla yapiyoruz, hicbirimizin hassas davranmak gibi bir zorunlulugu ve hatta “davranilmali” denecek bir yakinligi yok size

Sebep? Bir soru sormussunuz ve hepimiz elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz. Bunu hepimiz kendi uslubumuzla yapiyoruz, hicbirimizin hassas davranmak gibi bir zorunlulugu ve hatta “davranilmali” denecek bir yakinligi yok size
😁 işiniz gücünüz saldırı:) girdiğiniz her topikte aşağılayıcı konuşmalar, rencide etmeler:) Mutsuzsunuz bence. Buraya da yazmayın artık rica edicem👋

Ondan oncekilerde bunda oldu diye gebelik var demek olmuyor maalesef. Muhalif olmak için yazmıyorum bunu atıyorum aynı anda 5 tane test yaparsınız 1-2 si böyle yapar diğerleri bembeyaz çıkar. Böyle düşünün. Bunu zamanında onlarca test yapmış biri olarak söylüyorum. İnşallah istediginiz zaman nasip olsun 🙏 ama önceki mesajlarda kimse kötü bişey yazmamış ki boşuna ters davranıyorsunuz insanlara.

😁 işiniz gücünüz saldırı:) girdiğiniz her topikte aşağılayıcı konuşmalar, rencide etmeler:) Mutsuzsunuz bence. Buraya da yazmayın artık rica edicem👋
Ya ahahaha aksine cok mutlu bi insanim 😁 kimseyi de asagilamam ustelik, rencide hic etmem. Siz okuduklarinizi oyle anliyorsaniz sorun sizde cok net 😅

Umutlanmayin bosuna uzulursunuz diyoruz karsiliginda saldiriyorsunuz. Siz bu kafayla burda cok yardim gorursunuz bekleyin daha 😂😂😂

Back
X