SABAHA KADAR AGLADIM

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Allah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim var:( cok icim aciyor

Annesi hayvancılıkla uğraşıyor diye annenize dert mi oldu?
Çok yanlış.
Eş adayınız okumuş etmiş mühendis olmuş,e tutup köyde de yaşamayacaksa sorun nedir?

Aileniz kendine "varlıklı dünür" arıyorsa bilemem.

Annenize bu tutumunun yanlış olduğunu söyleyin,şans versin.

Allah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim var:KK43: cok icim aciyor

varlıklı olup da sevdiğin adamın kendisi öküz olsaydı onu mu tercih ederdiniz?

He birde şu var onun annesi o kdr zorlukla o çocuğu büyütüp mühendis yapmış annenin yaptığı resmen terbiyesizlik ya şuan çok üzüldüm ve sinirlendim kv gözümün onune geldi biri bana bunu dese ağzını yırtarım ki eşim gider dam temizler çünkü oradan geldi kimse anasının evinde altın kapta yemek yemedik

daha iyi hiç kimse kimseyle muhatap olmaz, mesafe korunmuş olur

Adam ineğimiz var demiş,ineğe tapıyoruz mu demiş sanki yahu.

Vallahi sabaha kadar ağlancak dert değil.
Biraz kuvvetli olun canım.
Evlenme kararı aldınızsa ailenize karşı ilişkinizi savunacak cesaretiniz olmalı.

**Benim eşimin ailesi tanışmaya geldi,gittikten sonra babam bana "bizim karşımıza böyle güzel aile,böyle iyi çocuk getirdin ya,sana teşekkür ediyorum kızım" dedi,aynen bu cümle:oops:

Sonra ne mi oldu..O "güzel aile" bizi pişman etti....Tam bir yüz karası...
Ama o "iyi çocuk" yani eşim,her zaman baş tacı, oğul gibi anne babama..

Demem o ki böyle şeyleri önemsemeyin.

Yanlış anlamayın ama gereğinden fazla tereddütlüsünüz siz bu aday konusunda. Adamın tip-1 diyabetinden, aile desteksiz mühendis maaşıyla nasıl geçineceğinize kadar bir çok konuyu kafanıza takıp buraya konu açmışsınız. Şimdi annesinin ineklerine gelmiş sıra. Kafanızda bu kadar çok şüphe varken evlenmemeniz daha doğru bana göre.

Annenizin tarım çiftçilik köy hayatı inek bakmak domates ekmek tavuk beslenek doğal yaşam denen yeni trendden haberi yok galiba
En iyi yerlere gelmiş emekli insanlar bile bu işle uğraşıyor artık
Tanımadan etmeden bu nasıl bir ayrımcılık
Bu kadar sınıf farkı kafası bana çok itici geliyor
Hiç ağlama , seviyorsan eminsen evlen

Allah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim var:KK43: cok icim aciyor
Siz ne iş yapıyorsunuz

Çok ayıp. Benim kardeşimin eşi de hayvancılık yapıyor. Ne olmuş yani? Annenizin bi silkelenip kendine gelmesi lazım

Back
X