SABAHA KADAR AGLADIM

Çocuk okumuş meslek sahibi.ve senin yaşadığın şehirde yaşıcak.senden köye gidip inek bakmanı beklemiyorki.annenin bu tavrı çok gereksiz çok yanlış

Varlık derken ne kadar varlık? Kıytırık bir semtte 2 bina 3 dükkan mı? Yoksa gerçek bir zenginlik mi? Her gününüz kokteyllerde, şık restaurantlarda mı geçiyor? Yardım derneklerindeki botokslu arkadaşlarına dedikodu malzemesi vermekten mi çekiniyor anneniz? Anlamadım...

İlyas Salmanın filmindeki gibi insan ailesinden utanmamalı ne olmuş inek bakıyorsa köyde yaşıyorsa Köylü milletin efendisidir.
Kimin ne olacağıda belli olmaz.

Benim dedem tarim ve hayvancilikla ugrasiyor.. Ben istanbuldayim kiraciyiz hep. Dedem istese hepimizin evini barkini satin alacak guce sahip Allah daha da cok versin.. Anneniz yanlis yaklasmis sizde bunu nisanliniza anltarak hata yapmissiniz. Benim kv bu sekilde yaklassa aileme onu asla sevemezdim

Bence sizin aile onları ezer bu da ciddi problemlere neden olabilir. Yarın eşinizle kavgalara neden olabilecek bir durum. Bence de herkes dengiyle evlenmeli. kültürel farklar da boşanma nedeni olabiliyor. Riske girmeyin derim.

Bak bazi konularda evlendiginde eşiini ve ailenin konumunu koruyabileceksen evlen. Esin git ineklerimize bak der bakamam dersin sorun olur ayri aliskin degilsin zorunlu degilsin. Esini isi gucu var.Ama aileleri boyle boyleymis gibi kimsenin gecim kaynagina ekmek kapisina laf soylemeye hakki yok. Ilerde evlendiginde annenin sozleri seni bu anlamda cok etkileyecekse evlenme. Ne eş adayini ne de kendine zer zefil etme canim.. bu konu hic sorun edilcek birsey degil sorun eden unsurlari ortadan kaldirabildikten sonra..

Allah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim var:KK43: cok icim aciyor

Ya şu tarım-hayvancılıkla uğraşan insanların aşağılandığı tek ülke biziz sanırım. Onlar tarım yapmasa, hayvan beslemese GDO dan ölüp gideceğiz. Annenize İpek h....Çiftliği var onu gösterin o da tarım yapıyor gayet de zengin bir kadınmış öncesinde.

Soyleyin anneniz bulsun sizde evlenin
Hakikaten denk degilsiniz
Yani sizin denkliginizi bilmemde ananiz denk degil
Birde eklemek isterim hayvanina ailesinin bireyi gibi bakan ozleyen ayrilamayan seven insandan zarar gelecegini dusunmem ben merhametli olurlar merhamet en guzel duygudur mesela sizin cepte ne var??
Harcamayin elin cocugunu bence ezer sizin anaciginiz yazik olur

Bende sizden inek bakmanizi istyorlar sandim ne tuhaf ne olcak ki hayvan bakar tarla da calisir insan bunu sorun eder mi

neye sabaha kadar ağladın ben anlamadım

kaynananın inek bakmasına mı?

eskiden daha ciddi konular açılırdı burada

herkes kendini pamuk prenses sanıyor

helal kazanıyor kadın ne yapsın sana mı muhtaç kalsın

at yüzüğü yazık o nişanlına

siz mutlu olamazsınız aha yazdım buraya

İnsan kayınvalidesinin inekleri var diye ağlar mı yahu...
Keşke benimkide öyle olsa. Arada gidecek görecek taşımız toprağımız olur. Sütümüz yoğurdumuz en hasından olur.
Bırakın şu şekilciliği ya.
Yok mühendis maaşı, yok anasının hayvanları. Ayrılın, günah o adama da.

Allah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim var:KK43: cok icim aciyor
çok sinirleniyorum böyle şeylere benya yok yazmıcam bişey

Annen sana inek sütü değil kuş sütü içirdi heralde. ette yedirmemiştir neme lazım o ineklerin eti sizlere layık değildir falan.

Anneniz o kadının ayaklarını yıkayıp suyunu içsin bence

Ailen gibi insanlar icin diyorum dogal sut arasınız, sokaklarda koşan cıvıldayan tavuk yumurtası ararsınız ama bu işleri yapan insanları hor görürsünüz. Iki yüzlüler...

Inek bakan teyzeme kurban olun hepiniz. Yapmacik hayatlarında doğallık görünce hor görüyorlar bir de.. sizi gidi bos beleşler.

Konu sahibi sana tavsiyem ufkunu aç hayata bu kadar dar acıdan bakma. Kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle ve insanların isleri ve maddi durumlarıyla küçümsenmesine aslaaa izin verme.

Ayıp mı inek bakmak bence annen sen gurur duymalısınız kadın ne zorluklar okutup mühendis yapmış diye çok garip bi tutum

dedem aklıma geldi siz böyle söyleyince o da hiç yatılı gezmeye gitmek istemez. İnekleri ot yerken oturur seyreder onları öyle sevgiyle bakıyor yani. Ama hiçbirimiz oturupta ağlamadık ineklerinden ayrılamayan dedemiz var diye. Sen niye ağladın arkadaşım ben pek idrak edemedim de?

Back
X