Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim varcok icim aciyor
çok sinirleniyorum böyle şeylere benya yok yazmıcam bişeyAllah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim varcok icim aciyor